_FireStorm_ Posted July 28, 2004 Report Share Posted July 28, 2004 nezinaju ka ari teroriem ir defuse (tb pec paarmeshanas no ct defuse palika) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nak3D Posted July 28, 2004 Report Share Posted July 28, 2004 Shitaa te vidal? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted July 28, 2004 Report Share Posted July 28, 2004 kas tas par gluku izskaidrojiet man nav skreen sota bet vienreiz ta bija es terors tikko sakas nakamais raunds es t un mani parmet pie ct bet es esmu t vel un kad sakas raund es nosavu visus sakuma un visi tad blava ka 4iters kaut kads tas nebija nekada war serveris a kompakts serveri Link to comment Share on other sites More sharing options...
WolfBlade Posted July 28, 2004 Report Share Posted July 28, 2004 es laikam esu jo vajadzeeja vairaakas reizes izlasiit rembo postu lai iebrauktu vinna dzillajaa domaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuH Posted July 29, 2004 Report Share Posted July 29, 2004 shii probleema jau tika apskatiita topikaa 2xC4 (suudziibu sadaljaa, slinkums linku mekleet) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Pinky Posted July 29, 2004 Report Share Posted July 29, 2004 Tas i vienkaarsi gljuks. Rembo - sviests ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Champions! Posted July 29, 2004 Report Share Posted July 29, 2004 Tas i vienkaarsi gljuks. Rembo - sviests ! nekaadz sviests tas nav, ja es pareizi sapratu, tad shadu gljuku vareeja senaak sastapties biezhi un par to jau diskuteeja Link to comment Share on other sites More sharing options...
frzn Posted July 29, 2004 Report Share Posted July 29, 2004 aa jaa taads gljuks man arii bija ka paarmet pie T un ir defuse...prikols jau ir.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted July 30, 2004 Report Share Posted July 30, 2004 bet es biju t un mani parmeta pie ct ka t un es vareju saut nost un man par to fragus lika un tad visi ct 4iters bla bla blaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now