asaris Posted November 10, 2007 Report Share Posted November 10, 2007 izsakiet ludzu savus viedokljus!!! Es jutu tevi Tu juti mani Mes jutam viensotru Un nesajam vienadu kaklarotu Kopa mes ik dienas Un pietrukst mums lietas vienas Ta lieta ir jutas Kas izraisa mani domas grutas Tas jutas ir milestiba un reizem pat vienpratiba Ja gribam kopa palikt Mums vajg ko sirdi ielikt Varbut to dvesmu kas ljautu mums milet!!!?? KAd pulkstenis tikðí Un araa snieg sniegs MAni jutas gaidit tevi liek Negaidu es ilgi Jo zinu!! Gaidit neliksi tu man Un drizi klat busi tu Bet shoreiz kas gadijies Tu nenaac Mani parnjem bailes Un preti es eju tev Bet kad izgajis es araa Redzu tevi ar vinju Manas acis saskrien asaras Jo tu nesi ar mani Bet ar vinju Ciesi apskavushies skupstat viensotru To redzot es eju prom Un ar grutibam aizmirstu tevi!! Es sezhu un skatos Satos uz tevi Un domaju par mums Kas ir ar mums? Kas bus ar mums? Es domaju ka ir labi bet nezinu ka ir ar tevi Kaa doma tu? Mes milam viensotru? Mes cienam viensotru? Vai vispar patikam viensotram? Ja jaa tad ir labi Un ta tam ir jabut Ar sirdi viss jaajut!!! Milestiba ir bridis Tads mazins laika spridis Tik mazinjs ka visa tava dzive Tu dzivo priekaa Tu dzivo laimee Tu nejuti apkartejos Tu juti tikai vinju Kopss satiku tu vinju Kopa ar tevi Ik bridi ir vinja Un priecajaties jus kopaa Gan bedajaties jus kopa Kopss satiki tu vinju Un ta visu dzivi Kops satiki tu vinju!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted November 10, 2007 Report Share Posted November 10, 2007 Galīgi neskan Par dziļo domu varētu būt cits stāsts. Link to comment Share on other sites More sharing options...
asaris Posted November 10, 2007 Author Report Share Posted November 10, 2007 (edited) tur ir 4 atshkiriigi dzejolji!! to tu pamaniji? Edited November 10, 2007 by asaris Link to comment Share on other sites More sharing options...
quelyd Posted November 10, 2007 Report Share Posted November 10, 2007 (edited) Es jutu tevi Tu juti mani Mes jutam viensotru Un nesajam vienadu kaklarotu nereāli reāls dzejolis! Pārsmējos.. IR OK Edited November 10, 2007 by quelyd Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaamis Posted November 10, 2007 Report Share Posted November 10, 2007 manupraat, paaraak tieshi sarakstiits, skan vienmulji. "Ja jaa tad ir labi" shis ir sarezhgjiiti smiekliigs. centies, stuuree uz priekshu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
asaris Posted November 26, 2007 Author Report Share Posted November 26, 2007 KAut laiks ir pagajis Apstaties tas neliks man Un jaunas jutas Izpaust man liks iemilejies es esmu Tik zhel ka neveiksmigi Kas sapes izjust liek Tik liekas ka pie tevis Ir manas majas Bet ja atraidisi es neiztureshu Bet gribu shos milas vardus teikt Un tomer zinu ka nav lemts Nav lemts Mums kopaa but! Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktorists^ Posted November 26, 2007 Report Share Posted November 26, 2007 bļin ,vecīt ir norm, mani kka piesaistīja, jo, ja pats cerēji, tad varu teikt, ka tur ir ieliktas jūtas. Varbūt tur pāris atskaņas &vārdi bišķiņ greizi, bet kopumā ļoti labi. malacis, tā turpināt Link to comment Share on other sites More sharing options...
acido Posted November 26, 2007 Report Share Posted November 26, 2007 Kaut arii man dzeja kaa taada diezgan smagi besii, varu teikt, ka shitie dzejolji nemaz nebija tik slikti. Nee nu GL tev, kaut arii man ne silts, ne auksts, vai no tevis iznaaks Rainis 2 vai nee . Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaamis Posted November 26, 2007 Report Share Posted November 26, 2007 jauki un beediigi. sametaas nedaudz smiins par to, cik tava dzeja ir liidziiga "Armands ft. Žaks - Vienmēr Tu" skanjdarbam. aber tas paraada, ka esi centies, un tas liecina, ka jau esi sasniedzis zinaamu liimeni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DrYzE Posted November 27, 2007 Report Share Posted November 27, 2007 Man labaks: Pausti tu Pasutisu es Pasutam viens otru mes Link to comment Share on other sites More sharing options...
minds Posted November 29, 2007 Report Share Posted November 29, 2007 ir labs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now