mex Posted November 7, 2007 Report Share Posted November 7, 2007 (edited) ! Gribēju atvērt failuņu kurā ir vārds "account.exe" ! Ņju verot vaļā to failu man uzmet erroru (bildi skatīt lejā) ! man nežēlīgi vajag atvērt to failu kautvai uz 10 min! To failu varēja atvērt pirms es kompi aizvedu pie viena džekiņa un viņš tur kko uzbrūvēja un tagad vairs neiet ! Kā to var novērst ? Un nospiežot labi tas errors pazūd bet fails neatverās vienalga ! Nerakstiet stulbus komentārus, bet gan palīdziet, vai ja nezini tad paklusē !!! hmmm ! tas man ir svarīgi ! Plz kāds palīdzat ! Edited November 7, 2007 by mex Link to comment Share on other sites More sharing options...
daviskrex Posted November 8, 2007 Report Share Posted November 8, 2007 mby permisijas nav, xvz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mex Posted November 12, 2007 Author Report Share Posted November 12, 2007 Nu vai tiešām neviens par šito lietu neko nezin ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaza4ok Posted November 12, 2007 Report Share Posted November 12, 2007 Moš neesi admins uz sava PC?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted November 12, 2007 Report Share Posted November 12, 2007 1. kas tas par sūda failu ir? kapēc tik svarīgi? 2. nelieto latvisko windows! 3. ko tas džeks ar tavu kompi darīja? 4. ar admina tiesībām mēģini atvērt? 5. ja ar admina tiesībām never, laikam jau ntfs security atļauj tikai konkrētam lietotājam piekļūt (e.g. adminam kurš bija pirms windows reinstall). es tad ar linuxi tādu failu nokopēju kaut kur citur(jo linux uzliek mīksto par ntfs drošību) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mex Posted November 12, 2007 Author Report Share Posted November 12, 2007 vincister: 1. Vai nav vienalga (katrā ziņā vīruss tas nav) un daudziem citiem failiem arī ir tā pat ! 2. Man nebija izvēles, man no paša sākuma bij krievu val. (es krieviski saprotu tikai lamu vārdus) 3. Viņš ielika vēl vienu GB ramu un laikam . Viņš ir mana tēta paziņa un viņam ir firma "mans dators" un tipa tētis man dabūja visas tās detaļas 2x lētākas ! Un kko droši vien sakruķījis tā lai kko es nevaru izdraīt, bet xvz ko !!! 4. Caur administratora jūzeri ? 5. Tātad ja es uzmeikoju jaunu Lūzeri ar admin premissions, tad es varētu tikt klāt tiem failiem ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted November 12, 2007 Report Share Posted November 12, 2007 1. tie citi faili kurus nevari atvērt arī atrodas turpat? 2. dators angliski FTW! 3. uzzini vai viņš tev pārinstalēja windows 4. jā vai tu mēģini atvērt kā administrators? 5. nē, ja tev ar esošo admin never vaļā tad neko nedos arī jauns jūzeris Link to comment Share on other sites More sharing options...
mex Posted November 13, 2007 Author Report Share Posted November 13, 2007 1. tos failus kautvai noliekot citus, nevar atvērt 3. Viņš saka ka jā, esot pārinstalējis ! (bet es nesaprotu kapē ) 4. njāā ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
baarbijvecis Posted November 13, 2007 Report Share Posted November 13, 2007 atvaino par rupjību bet - beidz muldēt... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted November 13, 2007 Report Share Posted November 13, 2007 tātad visticamāk tam failam bija tiesības piekļūt tikai ar konkrētu lietotāju pēc pārinstalēšanas lietotājs vairs neeksistē, bet faila aizsardzība paliek 1. nes pie tā meistara kurš tev to visu ievārīja un prasi, lai viņš tiek galā 2. pārkopē failu uz kādu FAT32 partīciju, jo tad zūd NTFS aizsardzība. teorētiski pārkopējot uz flash atmiņu tām tiesībām vajadzētu būt pazudušām. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mex Posted November 29, 2007 Author Report Share Posted November 29, 2007 waah ! Atkal jāpaceļ augšā šitā debīlā tēma, jo man vajag atkal tāda veida failu pacelt ! Bez tā faila iztiku ! bet es novilku no neta vēl 2 līdzīgus failus un arī tos man never vaļā, bet gan rāda to pašu error ! Nu šitā problēma ar win pārintalēšanu nevarētu būt saistīta ! wah kāds lūdzu palīdzat ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
daviskrex Posted December 3, 2007 Report Share Posted December 3, 2007 (edited) 3. Viņš saka ka jā, esot pārinstalējis ! (bet es nesaprotu kapē ) Tapēc, ka viņš tev nomainīja arī proci, windoze ir piešūta pie konkrētā proča Edited December 3, 2007 by daviskrex Link to comment Share on other sites More sharing options...
mex Posted December 3, 2007 Author Report Share Posted December 3, 2007 Eu nu tiešām vajag man help ! vismaz kā man meklēt google.lv par problēm, kādus atsēgas vārdus raxtīt ! mybe kāds var to erroru pārtulkot precīzi angļu valodā ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now