taps Posted July 27, 2004 Author Report Share Posted July 27, 2004 Tatad man ir 2CD H-L Generation pack, kuraa viens ir CS (nav vajadziigs), bet otrs H-L Game of the Year edition, kuraa ir Opposin Force. Ar steam ir taa: 1. ir dazadas steam versijas, ar dazaadu skaitu cashoto speelju, piem CS full cash Steam, kur butiba ir tikai Steam proga (mazinja) un CS 1.6 sver 379 MB, kuru parasti javelk no arzemeem 2. steam piedava novilkt visus citus savus beernus (DoD, Gordon utt.) 3. izdevigi, ja ir CD ar H-L, tad jasainstale visi H-L, TF, OF kaa parasti, un PEEC tam jainstalee Steam ar CS cash (CS H-L editionos nava), ir arii Steam ar DoD cash + CS (+375 MB, liels mods). Kopaa Steam ainjem 3.22 GB, no kuriem lielaka dalja bus javelk no arzemem, ja perk tikai CS 4. taa kaa labaak pirkt H-L, nevis CS 5. jus varat pasutit talak visus H-L un instalet Steam, kur bus tikai CS, tad lenam pielikt DoD utt., bet H-L jums nebus un neizskatisies smuki. 6. Vel jau ir CZ, kas pieliks savu gigabaitu. Tik nezinu, vai ar CZ key var vilkt CS, otradi tiesam nevar... Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted July 27, 2004 Report Share Posted July 27, 2004 nu bet ja es nopeerku to versiju, kas ir 636, ko es tad dabuushu? tas ir tas 2CD HL case? jo es negribu teret 7 ls tikai lai dabutu spelet cs, es gribu ari HL, opfor, etc. un vai tajaa diskaa ir HL goty edition ar opfor, vai arii man naaksies vinju vilkt no neta? Link to comment Share on other sites More sharing options...
taps Posted July 27, 2004 Author Report Share Posted July 27, 2004 Ej uz 636, skaties un posto ko redzeeji, jo es tur biju paaris meenesus atpakalj. Ir varianti: 1. tur ir tikai CS par 6 Ls itkaa latviesu versija 2. tur veel, vai arii tikai, ir CS Generation pack ar 2CD par parasto cenu 16 Ls/vecas lietas cenu 10 Ls/eksotikas cenu 20 Ls (jo veca kaa ne kaa ) 3. kautkur ir vecas versijas H-L am, kuras atdod par visai mazu naudinju, TOPO centraa tadas lietas met grozaa apr 4.50 Ls kopaa ar tadiem hitiem kaa Emperor: BFD 4CD un NHL 200x. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_FireStorm_ Posted July 27, 2004 Report Share Posted July 27, 2004 aj nu ko var fakot smadzenes? ej noperc pa 7ls keyu ieleic stiima un kachaa visu iznjemot cz Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted July 27, 2004 Report Share Posted July 27, 2004 un taja "it ka latviesu versijaa" buus origjinaalais cd-key, kursh vajadzigs steam installam? negribas nofakot 7ls pa velti... Link to comment Share on other sites More sharing options...
taps Posted July 27, 2004 Author Report Share Posted July 27, 2004 Bus gan, es nezinu vai steam laus tev H-L vilkt hmm... Kads nezin, kas taja CS isti ir ieksaa? Vai tik tur nava H-L un apdeiti + CS 1.5? Tikai steam liev pedejo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted July 27, 2004 Report Share Posted July 27, 2004 bļin labi, vienalga. aiziešu kādu dienu pēc darba, kad tik fakoti nelīs, uz to topo centru un 636 un iečekošu, kas tur darās. gan jau ka man neiesmērēs kautkādu greizo versiju, kur nemaz HL nav un vēl ar neoriģinālu cd-kiju . jo vispār, cik noprotu, lai vareetu kačāt steam installu, galvenais ir tas CD-key, ne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DAS KILLA Posted July 27, 2004 Report Share Posted July 27, 2004 Es te palasīju jūsu diskusiju un man radās jautājums : Vai tiešām nezinat ka HL II jau nav aiz kalniem un multiplayer : CS:S , nu labi kamēr vēl cilvēki pieradīs iepirks dzelžus, bet ja skatās mazliet nākotnē, tad tie tiešām būs izmesti 7ls. No otras puses HL II pa 7 ls nenopirksi.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
taps Posted July 27, 2004 Author Report Share Posted July 27, 2004 Es itka topikos biezi H-L 2 pieminu, bet nu lai paliek... 7 Ls ir normali prieks kaada gada, kad varetu ieiet H-L 2. Serveriem H-L 2 bus seviski lielas prasibas (delj masinitem un traktoriniem). Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted July 27, 2004 Report Share Posted July 27, 2004 das killa, man jau gadu ir specials subkonts, kuraa es (un vecaaki ) lieku visus atlikumus prieksh kompja "upgreida". un to izdomaaju galvenokaart D3 un HL2 deelj, kad abiem uzspeleju alphas. patlaban jau esmu sakrajis 272 ls. nu a par kompi - pec kada pusgada taisos pirkt 3,6 ghz proci ar vismaz 1 GB ramu un Geforce 6800 + HDD vismaz 200 GB. domaaju, ka ar shito pietiks vismaz 3 gadiem... peec tam - redzees, mosh vairs spelites nemaz nespeleshu... bet apgreids toch bus neliels, njemot veeraa, ka tagad man ir 1 ghz, 256 rams, geforce 2 mx ( <-- ) un 40 GB cietnis... Link to comment Share on other sites More sharing options...
taps Posted July 28, 2004 Author Report Share Posted July 28, 2004 Sodien iegaju TOPO centraa un redzeju 2 H-L versijas... 1. Generation pack (ne taa kas man) par 19 Ls ar visiem OF utt. + Blue Shift 2. Prosta H-L Latvian Edition par 7 Ls CS nepardod atseviski, ta ka tas H-L ir labaka izvele Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted July 28, 2004 Report Share Posted July 28, 2004 lol. nah tad vispaar kaadam, kuram ir nets maajaas, pirkt to generation pack pa Ls 19, ja var nopirkt tikai HL pa Ls 7 un paareejo shitu nokachaat..? Link to comment Share on other sites More sharing options...
taps Posted July 28, 2004 Author Report Share Posted July 28, 2004 Blue Shift deelj ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted July 28, 2004 Report Share Posted July 28, 2004 nope, blue shit mani neinteresee, es jau teicu - OPFOR's the thing Link to comment Share on other sites More sharing options...
taps Posted July 28, 2004 Author Report Share Posted July 28, 2004 EDD, vari nopirkt parasto H-L, OF utt novilksi no manis DC, skiet to disku vareja ISO uztaisit Tikai no manis lenu velk, man izejosais tikai 512 Kbit/s Link to comment Share on other sites More sharing options...
WolfBlade Posted July 28, 2004 Report Share Posted July 28, 2004 He es ar saaku speeleet Opposing force Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gordon Posted July 29, 2004 Report Share Posted July 29, 2004 Un kā? Link to comment Share on other sites More sharing options...
WolfBlade Posted July 30, 2004 Report Share Posted July 30, 2004 Bishkkinn paardomaataaks un forshaaks pa pirmo HL, bet vismaz uz pusi iisaaks jauni iero4i, jaunas komandas ai nu ka nav ko dariit ta kaadas 10 min var uzspeeleet (laigan ir diezgan paveca speelee ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
taps Posted August 2, 2004 Author Report Share Posted August 2, 2004 Isti Steam dzeki to jau zin, bet visiem parejiem pasaku: U-A izlaida jauno C-D v4.23.1, kur ir jauni detections utt., bet pats svarigakais ir tas, kad jaunais C-D nebus jaapdeito kattreiz, kad iznaks jauns Steam apdeits. Tas bija lielakais no diviem iemesliem, kapec es gribeju atteikties no Steam. Ta ka ta lieta ir nokartota, paliek tikai Steam piespiedu apdeiti. Ja iznaks gljukains apdeits var nebut forshi, bet, es domaju, Valve no savam kljudam macas, tapec es palieku Steam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now