EriX Posted November 4, 2007 Report Share Posted November 4, 2007 Vienkarsi es samierinajos ar tadu pareju, jo padomaju sava pieredze+bedres kuras man apbraukt neizdodas atruma. =Toyota zema atri tiktu lupatas sasista. iemācies nebraukt tajās fakin bedrēs!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted November 4, 2007 Report Share Posted November 4, 2007 Vienkarsi es samierinajos ar tadu pareju, jo padomaju sava pieredze+bedres kuras man apbraukt neizdodas atruma. =Toyota zema atri tiktu lupatas sasista. Tu domaa vins ex-celica (srry nesanaaks) 200sx rulezz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bucher Posted November 4, 2007 Report Share Posted November 4, 2007 davai taisam totalizatoru, kada bus nakama mashina kuru domas njemt SR! es saku ka ford explorer! Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted November 4, 2007 Report Share Posted November 4, 2007 es saku, ka Daihatsu materia Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted November 4, 2007 Author Report Share Posted November 4, 2007 es par audi r5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted November 4, 2007 Report Share Posted November 4, 2007 Jā, var redzēt, ka Tu neko nesaproti no mašīnām, jo diemžēl tāds r5 nav Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted November 4, 2007 Author Report Share Posted November 4, 2007 a ko darit es tik kadu menesi sacis intereseties, pagaidam uz cela atpazit varu labi mersi audo bmw Link to comment Share on other sites More sharing options...
whitesnake Posted November 4, 2007 Report Share Posted November 4, 2007 es tik kadu menesi sacis intereseties, pagaidam uz cela atpazit varu labi mersi audo bmw *bezcerīgi sabrūk uz klaviatūras* KAS TU PA VECI? bērnu uztaisīt var, bet kārtīgu Daihatsu uz ceļa atpazīt nevar!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted November 4, 2007 Author Report Share Posted November 4, 2007 zato labu pc pagabalu saodisu ^^ bernu uzstaisit ari jamak. p.s Toreiz es par bernu pajokoju nedaudz ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
HyperBoy Posted November 4, 2007 Report Share Posted November 4, 2007 (edited) Spics čalis esi, nafig te prasi, ja vadīsies no savām sajūtām. Tev laikam pārāk daudz draugu nav Edit: Un par tēmu, nopērc lietotu Dacia Logan un viss būs bumbās, ātri pabraukt nevarēsi, tātad tik viegli nenositīsies, un mašīna ar žēl nebūs, varēsi kaut pa visām bedrēm braukt. Edited November 4, 2007 by HyperBoy Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted November 4, 2007 Report Share Posted November 4, 2007 Ehh Superrembo, superrembo... Teikshu tev taa, patusejies, vismaz kaadu pusgadu paris forumos, kur ir runa par auto, un varbuut tad peerc mashinu, jo pagaidaam tu pats nezini, kas ir daihatsu un Logan(okey bmw un audi es 8 gadu vecuma vareju atpaziit). Vnk jeega tev no taas mashinas, palasi info apskaties kas interess un panem to ko gribi, nevis tjipa lai butu. Ja gribi vnk lai buutu luudzu,neko labaku tev nevajag ! GOLF II BMW 320 Audi 80 Te bus pashas parastaakas, mashinas kuram ir TA (tehniska pase) panem pa 200-500 ls, nobrauc lidz TA beigaam un skaties ko gribi pec tam, no hard feeling. Luuk tadai ir jabuut pirmajai mashinai, nav zheel sadauziit pievemt utt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bucher Posted November 4, 2007 Report Share Posted November 4, 2007 (edited) bencik nu nez, man bij Kadets pa 400ls, bet nebij jau nemaz tik sudigs bij 91. gada, signalizacija, nebij nemaz ipashi sajats, bij vinja kadu 1.5 gadu un tehnisko pa vidu izgaja bez vijeboniem, kur tik ar vinu nav buuts. Pusgadu peec nogalinashanas man veljoprojam zheel un domaju ka vel bus ilgi kaut gan es nebiju pie stures, vainigi bij otri pidari un dabuju no apdroshinashanas 425ls bet ta pat domaju buus zheel visu muuzhu aaa man mazulite Edited November 4, 2007 by Bucher Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted November 5, 2007 Report Share Posted November 5, 2007 Nee nu es jau nesaku, kad taas mashinas suudi, bet tas ir tieshi, tas kas SR vajadziigs, es domaju man daudzi piekritis !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now