flashback Posted November 2, 2007 Report Share Posted November 2, 2007 ...........yo Kā sauc to dziesmu? Jā, un pie reizes apsveicu Valvi vārdadienā! Link to comment Share on other sites More sharing options...
van Helden Posted November 2, 2007 Report Share Posted November 2, 2007 Pateicoties mana jaunaa SE k530i funkcijai TrackID, noskaidroju, ka taa ir: Vangelis - Conquest Of Paradise Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted November 3, 2007 Report Share Posted November 3, 2007 jap, pilnīgi droši varu apgalvot ka ir Vangelis - Conquest of paradise, tiesa gan gaļimā kvalitātē BTW: kā tā stilīgā funkcija telefonā darbojās? un cik daudz spēj atpazīt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
van Helden Posted November 3, 2007 Report Share Posted November 3, 2007 Funkcija darbojas taa, ka es iesleedzu to tuuli, pielieku tuvaak skandaam un vinjsh iesemplo kaadas 15 sec, tad vinjsh vinju uploado kkur, un 30 sekunzhu laikaa ir rezultaats - vai nu dziesmas nosaukums, vai uzraksts, ka nevareeja atrast! Taa kaa semplu vinjsh uploado, tad bez piesleegta GPRS nekas neiznaak. Ar atpaziishanu ir kaa ir. Taa ka es klausos house novirzienus, tad no manaam dziesmaam retu atrod, bet nu piem. SOAD atrod stabili, gan jau visus Mensonus utt. arii! Neslikti pat varetu teikt! Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted November 3, 2007 Author Report Share Posted November 3, 2007 Thank ya! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts