traktorists^ Posted March 11, 2008 Report Share Posted March 11, 2008 pisdu, jāsāk meklēt kropperis un jāceļ. savādāk neērti turēt reinforsā bezmazvai 2000 galvas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted March 11, 2008 Report Share Posted March 11, 2008 vo vo man katraa ciemaa staav pa 1.5k defense unitiem un ar to arii dziesma izdziedataa Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktorists^ Posted March 11, 2008 Report Share Posted March 11, 2008 (edited) un tad rodas jautājums- ko nozīmē oāzes bonuss? teiksim, 15 kropperim vai 9 kropperim? fast edit: taču dzēš ārā zirņa akk, savādāk tur visus ciemus pārņems redneck woman vai kāds cits, kam nebūs slinkums. Edited March 11, 2008 by traktorists^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorg`s Posted March 13, 2008 Report Share Posted March 13, 2008 Aizgāju pie T_Y... Nah tos HELLAS Kad atnācu pie T_Y viņiem alianses vēsturē neviena pretinieka uzbrukuma uz T_Y Domāju, ka palikšu, jo LV nekā nesanāca Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted March 13, 2008 Report Share Posted March 13, 2008 Kad atnācu pie T_Y viņiem alianses vēsturē neviena pretinieka uzbrukuma uz T_Y Domāju, ka palikšu, jo LV nekā nesanāca Respektiivi aizgaaji pie tiem , kur tevi neaiztiks, isteniiba jau izveele nav slikta tikai taada mikkspeedinjiska Es labaak mochiijos aktru dienu nevis seezhu savaa alaa un kachaajos kachaajos kachajos... kachaajos... Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted March 13, 2008 Report Share Posted March 13, 2008 a es labāk izdzēsos! GL jums! Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktorists^ Posted March 13, 2008 Report Share Posted March 13, 2008 glumi... bet, nu, es vismaz turēšos pie savējiem, kamēr vispār alianse būs dzīva un pats nebūšu nonests. Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktorists^ Posted March 13, 2008 Report Share Posted March 13, 2008 LOL. ieeju travianā, skatos, krops ~-400. vispār nesaprotu, kādā veidā, ja neviens man nav uzbrucis un neko neesmu jaucis. zaibalo, nezinu, ko lai dara, armiju negribas mērdēt nost... mby kāds var atsūtīt pāris k uz [1] Riigas Dome (193|21)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted March 13, 2008 Report Share Posted March 13, 2008 mby kāds var atsūtīt pāris k uz [1] Riigas Dome (193|21)? Riigas domee nekas nebija plaants celt a tu duraks panjeemi saceeli tur veselu baru pa 12lvl fieldiem, vaidzeeja Alus seetu taisiit kaa capitaalu, kaa tas bija ieplaanots man, jo tad tu vareetu tureet lielaaku armiju tur, a tagad sanaak ka labs cropperis ir neaizsargaats... Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktorists^ Posted March 13, 2008 Report Share Posted March 13, 2008 un ko tu saki, ka tagad man jājauc 12 lvl nost un jātaisa kapitals 9kroperī? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted March 13, 2008 Report Share Posted March 13, 2008 cik apskatijos tev tur blakus ir lielais croperis kursh agraak bija sleeperam, iesaku vinju ienjemt un srazu bliest tur capitalu http://s6.travian.com/karte.php?d=298572&c=7c Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktorists^ Posted March 13, 2008 Report Share Posted March 13, 2008 okz, bet tad sanāk, ka man visi fieldi uz lvl 10 jājauc? Link to comment Share on other sites More sharing options...
briedis Posted March 13, 2008 Report Share Posted March 13, 2008 Ja kādam ir apnicis spēlēt, labprāt atņemšu kādu ciemu ar pavairāk populāciju Ir brīvs slots un chiefs. PM: briedis Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted March 13, 2008 Report Share Posted March 13, 2008 Tiko paskatijos sava e-pasta un man uzdavinaja 12 gold travian. Vareja izveleties kam atdod un kura serveri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorg`s Posted March 13, 2008 Report Share Posted March 13, 2008 ME!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted March 13, 2008 Report Share Posted March 13, 2008 vel nejauc, vispirms pacel tur normaalu resursu daudzumu, tad arii jauc nost.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TI-83+ Silver Posted March 13, 2008 Report Share Posted March 13, 2008 Padzirdeeju baumas, ka velneeni iet izkaroties ar ef ef haaa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktorists^ Posted March 14, 2008 Report Share Posted March 14, 2008 laikam tā sanāk. ffh sūta feik attakus and so on būtībā esmu labā situācijā, jo tūlīt jau būšu sasniedzis 1500 swordsmenu atzīmi un 100 catas 1ajā ciemā, so varētu itkā cīnīties Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted March 14, 2008 Report Share Posted March 14, 2008 Nu cik saprati no dionisa, tagad ir visu vai neko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorg`s Posted March 15, 2008 Report Share Posted March 15, 2008 khe khe Hi all, Message has been intercepted from FFH, showing there intent towards are allies, everyone please remember to build up defences. --------------------------------------------------------- Hi mates Finally we can have some fun again ^^ Hellas thinks its funny to fake us. So We will respond to that, by killing all the Hellas members + family. I want you all to look around in your area for: HELLAS HELLAS-r HELLAS-e HELLAS-w HELLAS-p HELLASTB HELLAS-SERBIA The bigger the player, the better!! Preferable start with main Hellas If anyone is in range of their Leaders, please contact me, as we will take them out first. YEAH! It has been a little time since we had have some fun in NE, But this is where you all have been waiting for! Killing in NE And please send your reports to REDNECK WOMAN as she will collect these, and make a nice topic in the forum, So everyone can see who killed some Hellas!! Happy Hunting! Tye and Despondency Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktorists^ Posted March 15, 2008 Report Share Posted March 15, 2008 nu i pizdu kas būs, būs. vopšem ziņa amado- ņemam to skurkiju, kas tev tuvu? bet īstenībā vajadzētu visiem tā normuļ reizē savus kaimiņus nobombardēt, jo mēs esam daudz lielākā kopskaitā nekā pāris ffh. Ja mēs sagatavotu globālu uzbrukumu viņiem, tad uzvara ir garantēta! vienkārši vajag visām sabiedroto aliansēm izsūtīt MassPm, noskaidrot, kad kurš var straikot un iet uz uzvaru. jo savādāk man jau zaibals skatīties, kā serveri paņem ffh tīkls... Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicalx Posted March 15, 2008 Report Share Posted March 15, 2008 Izskatās, ka ies diezgan karsti. Laikam būs ievērojami jāpaceļ defensive troopu skaits. Ja ne pašam noderēs, ta varēs vismaz kādam reinforcementā nosūtīt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TI-83+ Silver Posted March 15, 2008 Report Share Posted March 15, 2008 Velneeni nav vieniigie, kas domaa iet izkauties. Arii citaas aliansees gatavojaas karot un atbalstiit velneenus Muuseejaa arii jau ir aizgaajushi MassMessage pa visiem wingiem, ka lielajiem jaataisa offensive un ka jaagatavojas reinforceet. Vienvaardu sakot troops over growth. Scurkijam tikko atsitaam paarsimt katas. Vinsh ir viens no agresiivaakajiem atackeriem (7K axe + 3K TT). Tie 10K troopi gan shamam palika, bet battlereportus vienkaarshi bauda skatiities kaa mirst visi turpmaakie catu vilnji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktorists^ Posted March 15, 2008 Report Share Posted March 15, 2008 (edited) ti 83, kurā aliansē tu esi? man vispār ir plāns pārņemt vienu no viņa mazajiem ciemem, reizē sūtot uz pārējiem ciemiem feikus, lai visa def armija nav vienā vietā kā rezultātā viņš paliktu dusmīgs as shit un uzbruktu uz manu main ciemu (kā arī 2iem blakus ciemiem), tomēr tajā brīdī man pēc plāna vajadzētu būt brangai def troopu armijai (protams, to sasūtītu palīgi, jo man ar saviem nepietiks). vispār tā ir tikai tāda ideja, bet nu ok. būtu jau jauki, ja beigās būtu par vienu "agresīvu attakeri" mazāk Edited March 15, 2008 by traktorists^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
TI-83+ Silver Posted March 15, 2008 Report Share Posted March 15, 2008 Nu kas ta ir lielaakaas alianses NE veel bez FFH. [D], T_Y, HELLAS. Un cik saprotu, visas 3iis vairaak vai mazaak iesaistiisies vismaz ar reinforcementiem. Taa nedaudz amizanti sanaak - pirmo reizi -AC- saaka karot ar FFH, bet wingi shamos pameta. Tagad visi 3i bijushie wingi dosies karot ar FFH Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now