radler Posted July 21, 2004 Report Share Posted July 21, 2004 http://www.cheat-network.net/ forshi ne? ^^ kas varbuut vaaciski saprot buus izlasijis ka vecis luudzaas naudu lai suuta vinjam katru centu ko vien var lai shis vareetu panjemt advokaatu... un nomaksat kaut kadu nereali augsto sumu :Dvalve sho ir iesudzejusi tiesaa par o ka vinjsh taja lapaa ir licis chiitus... tur bija chiti ne tikai csam bet arii visam citam spelem ^^ wc3:tft,UT utt ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted July 21, 2004 Report Share Posted July 21, 2004 mmm, vecim jau gandriiz 400 eiro . labs plaans iisteniibaa - izdomaa labu domeenu, kursh biezhi raadiitos seerchaa, un ieliec shitaadu luugumu sponsoreet par houmpeidzhu. mosh kaads pajolinsh arii kauchko noziedos . a tas maita pats vainīgs. tikai shaubos vai vinjam kautko IIPASHI izdariis, jo valvei ir labaakas lietas kaa tiesas praava ar kautkaadu h4x0rzu (pie tam kautkur eiropaa) kur vinji pashi neko vinneet nevar, jo tam vecim nemaz naudas nav. un kaads tad vispaar tolks vinju tagad baazt cietumaa...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
EdaZ Posted July 22, 2004 Report Share Posted July 22, 2004 tolks taads ka samazinaasies cheater liimenis varbuut uz pasaules kaadreiz pienaaks diena kad 4iiteri buus reta paraadiiba ... protams var buut ka cheateri paarnjems pasauli Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurko Posted July 22, 2004 Report Share Posted July 22, 2004 tolks taads ka samazinaasies cheater liimenis varbuut uz pasaules kaadreiz pienaaks diena kad 4iiteri buus reta paraadiiba ... protams var buut ka cheateri paarnjems pasauli Jaa jaaa! Vienu losi iebaaziis cietumaa lai citi nechiito Hmmmm, be real Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuH Posted July 22, 2004 Report Share Posted July 22, 2004 ja kjurmii iebaazh cheat-meikeri, tad tolx tomeer buus - nechiitos ne tikai vinjsh, bet arii vinja klienti... Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted July 22, 2004 Report Share Posted July 22, 2004 nee nu es jau protams esmu pret chiteriem, bet man skiet ka valve ir parshavusi nedaudz paar striipu Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted July 22, 2004 Report Share Posted July 22, 2004 a ko tad tas vecis iisti izdariija, ka tuuliit saakti tiesas darbi? nu, ja vinsh buutu tas, kursh source nozaga , tad jau protams, bet taada triviaala lieta kaa chiiti... nez, nez Link to comment Share on other sites More sharing options...
radler Posted July 22, 2004 Author Report Share Posted July 22, 2004 taa lapa starp citu pastaaveeja diezgan ilgi... chiiti bija visaam speeleem un regulaari aktualizeejaas dizains arii bija labs domaju ka mainisies tas ka tagad ljoti daudziem pleieriem vairs nebus kur kachaat chiitus Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted July 22, 2004 Report Share Posted July 22, 2004 ... tur bija chiti ne tikai csam bet arii visam citam spelem ^^ wc3:tft,UT utt ^^ ai labs bet nu enivei - esmu par to lai chiiteri mirst. Shis gan ir paaraak humaans risinaajums bet nu ok - shoreiz derees. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted July 22, 2004 Report Share Posted July 22, 2004 Dzhekam arii smadzenes nav uztaisa domainu kuru karts var iedomaaties... +vel tur iekshaa likt cheatus... Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted July 22, 2004 Report Share Posted July 22, 2004 umm... Teddy, vai tad chiitu publiceeshana internetaa ir kautkaads noziegums ? es smagi shaubos, bet varbuut ka arii ir kaadaas valstiis... esmu izbriiniits taapeec, ka ir tik daudz .com saitu, kura primaaraa funkcija ir tieshi chiiti un vinji iipashi netiek sleepti, driizaak jau reklameeti. shis vecis aciimredzot vnk tajaa savaa chiitu lapaa publiceeja kautko citu (ienaaca praataa ideja, ka tas vareetu buut bijis taa alpha HL2 versija... ?) nu enivej macho pareizi saka - chiiteriem naavi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Champions! Posted July 22, 2004 Report Share Posted July 22, 2004 heh, es radleram paraadiju to lapu , vinjam sakumaa CS 4itus vajadzeeja veelak war3, so uzmanaas no vinja ... btw. to lapu, ja kas viens publiceeja tieshi gign foruma, tipa prasiija tiesiibas lai vareetu banot 4iiterus... un kaa piemeeru iedeva to lapu .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
EdaZ Posted July 22, 2004 Report Share Posted July 22, 2004 Vajadzeetu aizliegt izgatavoet chiitus Link to comment Share on other sites More sharing options...
radler Posted July 22, 2004 Author Report Share Posted July 22, 2004 champion tu man to lapu neparadiji ^^ tad senak kad pateici tad es vinju sen jau zinaaju.. peec tam tikai es tev vairakas reizes prasiju lai tu man vinju pasaki jo es visu laiku aizmirsu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Champions! Posted July 22, 2004 Report Share Posted July 22, 2004 PATEICU GAN !!! 1. pateicu un tad 2x tu man jautaaji kaa tad iisti bija Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reno Posted July 23, 2004 Report Share Posted July 23, 2004 tad jau arii vareetu kjurkjeet cheatplanet.com vai arii to pashu ign.com ... tur ariii pilns ar chiitiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
DreZiins Posted August 12, 2004 Report Share Posted August 12, 2004 OMG!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts