Jump to content
GIGN Forum

Vakars @ Chilli


worm
 Share

Recommended Posts

Atlaushos uztaisiit jaunu postu, vnk savdaak nebuutu jeegas raksturot vakaru :D

Ieradamies chilli ap kadiem 21:30, pasedejaam padzeraam alu, un tad vel alu un tad veel alu un tad vel.... Ap kadiem 12:30 radas jautajums ko talaak?(aaapareizi Ali muus jau bija pametis) Mums ar outlaw un bloodlord doma bija skaidra, uz majaam iet nedriikst :khehehe: Bija japierunaa parejaa brandza dariit to pashu. Izdevaas, un taa mees devamies celaa uz klubu Velvet, nekad nebiju bijis, bet bija ok. Notresijaam un protams iedzeraam tur pa merinjam :thumbsup: TAchu ar laiku saprataam, kad te buus par iisu :) Nu ko dodamies uz Kaljhu vartiem, sastaavs jau te mainiajaas, dazhi pateica ar dievas nakts uzdzivei un muus pameta. Palikaam 4 stalti viiri uzvalkos :D Vorms,blodlords,autlaws un bechiks. Taa nu brashi gajaam uz ieejas durviim un aplauzaamies, muus nelaida iekshaaa :unsure: Bet mees nepadevamies, nolikam gar zemi 2apsargus un kluba parzini un ar brashu soli tikaam iekshaa.

Ieiejot muus parneema jauna veelme triekt alkaholu(neskatoties uz to, kad jau bija pietiekoshi sadzerts). DOma kaa maaja un snabis ar red bull lija iekshaa pa maagu kaa mazais. Protams dance floor bija muusu ar worm priekshgalaa, meitenes vnk krita celos un pieluudz muus :) Aaa starp citu worm es jau neskaitu bet 9:0 meitenu labaa :muahaha: Tika satikti loooti daudz pazistami, un smagi iedzerts. Ik pa laika autlavs saka runaat par majaam un nedzershanu, tieshi taapat kaa to dariija bladlords, bet es vinu pielauzu veel iedzert :D Tomeer kadaa bridii autlavs padevaas un devas miega kardinajumam atluzutos uz letes :lol: Tas protams neliedza mums aiznemties vinja maku un nodzert visu naudu :D Kad vins pamodaas pateicaam kad urlas apzaga un iedevaam 5 ls taksim, nu kaa jau iisti draugi :rolleyes: Peec kada laika arii vorms un bladlords saka runaat kaut ko par majas ieshanu, jo redz meitens tadas neatkariigas un alkahols dargs, jadodaas maajup. Nu ko doma kaa maaja visi iedzeram pa pedejam jaagermeistaram un dodamies maajup.Tas notika kados plkst 03:00(peec jaunaa laika) Protams tikai ne es :thumbsup:

Pavadiiju vinus lidz namdurviim un gaaju atpakal tresiit, taa tresiiju un sapratu, kad blin apnikusi shii vieta, gribu eest. Kameer vorms ar bladlordu veel celoja uz majaam iegaju dable kofii un iemetu kaadu tasi kafijas, un cels talaak veda uz essentshal. Kaut kaa bija par iisu un dejot arii veel gribejas. Samaksaaju ieieju un skataam paveraas, liels meitenu pulks kaa taa vien sauca, naac pie mums !!! Protams tas bija alkahola iespaidaaa, istenibaa tur dejoja 3 dzekis :fsckinsad: Nu bet tas man neliedza normali veeel iedzert (blin besii araa centraa dzert, nauda naud...) Ap kadiem 06:30 (jaunasi laiks) sapratu ehh nav ko jachaapo majaas, satiku paris klasesbiedrus un braaliigi devamies uz trolejbusa pusi. Izrunajaam puss dziivi un taa nu es veiksmigi seezhu pie sava miljaa datora un rakstu shoo nereaali stulbo un garo tekstu :thumbsup:

p.s. Pasakums zajebis, nauda iztereeta zajebis kaadi 40 ls, nakamreiz sagavojaties lidz riitam nooobs :muahaha:

Arlabunakti !

Link to comment
Share on other sites

he, es ar vakar vai pareizāk būtu teikt šodien ierados čillī picā, tik tas bija kaut kad ap četriem, pēc kluba baigi gribējās kaut ko iekost un notiesāju vienu lielo ģimenes picu pats. nebiju pārsteigts, ka jūs apkārt nemanīju :D

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...