rusty Posted October 26, 2007 Report Share Posted October 26, 2007 mani interesē viena lieta. izdomājām pasūtīt no e-bey loku (nejau tur sūdu, bet ko nopietnāku bišk). mani interesē kā ir ar latvijas likumiem - drīkst vnk pasūtīt un turēt mājā, vai vaidzīgas atļaujas kādas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
preteklis Posted October 27, 2007 Report Share Posted October 27, 2007 tu domā to zaļo, ēdamo loku? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted October 27, 2007 Report Share Posted October 27, 2007 Rusty tu doma sporta loku? tjipa taadu uuber krutu Ar to varetu rasties probleemas, jo ka nekaa tas ir ierocis, un tur ir viskaut kaadi klaat panti. Ja tas ir akut kaads za prikolam loks problemas nebuus. IEsaku parunaat ar kadu, kurs shajaa lietaa ir nemies. Vins varetu snoegt visprecizako atbildi Link to comment Share on other sites More sharing options...
raprock Posted October 27, 2007 Report Share Posted October 27, 2007 Domāju, ka tas pielīdzināms beisbola nūjai. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted October 27, 2007 Author Report Share Posted October 27, 2007 domāju sporta loku. nu tagat jāskatas, vai uz 1188 jāzvana... mby vēl smaurays zinās. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted October 27, 2007 Report Share Posted October 27, 2007 Sporta loku tev toch jazvana uz 1188 lai uzzinatu kur griezties,bet neuzskatu ka dabutu baigaa probleema,kaut kur Riigaaa! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bucher Posted October 27, 2007 Report Share Posted October 27, 2007 te tam vajadzetu buut, pamekle, es protams ka profs varetu atrak atrast bet nav laka, jamochij prom Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted October 27, 2007 Author Report Share Posted October 27, 2007 Uz sporta lokiem un bultām šis likums attiecas tikai daļā par drošības prasībām šautuvēs (šaušanas stendos) un drošības pasākumiem un kārtību treniņšaušanas un mācību šaušanas nodarbībās un šaušanas sporta sacensībās.?; vienīgā rindkopa, kur minēts kautkas pa loku (pašā augšā pirmajā linkā.) Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted October 28, 2007 Report Share Posted October 28, 2007 Taatad, njemot veeraa, ka tev shautuves nav, tad tev nekaadi likumi nav jaaieveero. Nav likumu - nav probleemu. Eniivei, ja pa nopietnam, diezzin vai te kaads ko taadu zinaas. Vispraatiigaak buutu aizsuutiit emailu kaadam gudram cilveekam no taas likumu lapas, vai tik tieshaam - 1188. Izrakaajos pa googli krustaam shkjeersaam, bet arii es neko lietderiigu atrast nevaru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now