hambits Posted October 24, 2007 Report Share Posted October 24, 2007 (edited) SVEIKI.... Peedeja laikaa esu izjuti baigo vajadziibu peec admina... Jo peedejaa laikaa csdm`u parnemis baigaas 4iteru masaas ..un velos paliidzet pret tiem ciniities.. Par cik csdm`a ir maz adminu veru buut tur noderiigs Negribu te baigi vilkt garumaa.... Mani sauc Ivo Noviks man ir 16 gadi macos RJV 9 klasee. ']] Velots iegut dazas tiesiibas xkick , xban , xgag seit bus mani stasti http://www.gign.lv/statscsdm/player.php?id=135903 GAn jau atradiisies kads admins, kas mani atbalstiis.. Ceru uz jusu atbalstu Plasak zinams kaa HmBg Edited October 24, 2007 by hambits Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted October 24, 2007 Report Share Posted October 24, 2007 hmmmm... atrodi kas tevi ieteiktu Link to comment Share on other sites More sharing options...
SharpShooter Posted October 24, 2007 Report Share Posted October 24, 2007 Nu taa taksh nevar..nenocietos. Sk8r tu ieprieksheja posta,prasot sev tiesiibas nevienu arii nenoraadiji. Buutu vismaz pakluseejis sheit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted October 24, 2007 Report Share Posted October 24, 2007 Sk8r tu ieprieksheja posta,prasot sev tiesiibas nevienu arii nenoraadiji. Buutu vismaz pakluseejis sheit. tuu domaa Upgrade ??? cik man teica Upgrade nav vajadziigi ieteiceeji !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted October 24, 2007 Report Share Posted October 24, 2007 serverī ir redzēts, taču domāju, kav vēl sevi pierādījis par cik gignā esi sācis spēlēt tikai nesen paspēlē vairāk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
l33t Posted October 24, 2007 Report Share Posted October 24, 2007 es atbalstu viņu.neko sliktu nav darījis serverī,zābaks nav.pēdējā laikā sāk redzami spēlēt @ csdm.tākā godie mūs @ csdm ir pametis tad domājams ka viens saprātīgs kēēks noderētu csdm.spēlē normāli cik esmu ar viņu spēlējis. p.s ā rekomendēju uz xb un xk,jo xg bla bla bla Link to comment Share on other sites More sharing options...
whitesnake Posted October 24, 2007 Report Share Posted October 24, 2007 hambit, kāda ir tava pieredze čīteru medīšanā? skills visu nenosaka, ja smadzenes nespēj atšķirt wh no labas intuīcijas. norecoilu arī ne kurš katrs atpazīt prot... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pinky Posted October 24, 2007 Report Share Posted October 24, 2007 1337, ir DAUDZ normaalu cilveeku, kuri neko sliktu NEDARA un NAV zaabaki, tas nenozimee, ka vinjam ir jaadod tiesiibas, ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
l33t Posted October 24, 2007 Report Share Posted October 24, 2007 es rekomendēju,nevis dodu.ir atšķirība Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma[Dzirciema] Posted October 24, 2007 Report Share Posted October 24, 2007 Nekas pret šo cilvēku,bet manas domas ,ka pēdējā laikā pārāk viegli jau dabon cilvēki tiesības serverī.Tas nav no sērijas - vot manā laikā ,tā nebija.Bet ar 40 nospēlētam stundām serverī ir ļoti stipri par maz.Pilnīgi un galīgi neatbalstu Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted October 24, 2007 Report Share Posted October 24, 2007 40h priekš csdm ir ok. priekš puba tas nederētu, bet csdm 40h ir pietiekoši normāli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sye Posted October 24, 2007 Report Share Posted October 24, 2007 dumaju cto esho ranavato poka cto libo govoritj a uzh tembolije davatj... ANTI Link to comment Share on other sites More sharing options...
PliKaiS Posted October 25, 2007 Report Share Posted October 25, 2007 Atļaušos izteikties, hmbg ir daudz reizes mani izkaitinājis ar savu attieksmi. Citreiz kā normāls cilvēks , citreiz 7 gadīgs piensūcis. Nezinu , nezinu .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted October 26, 2007 Report Share Posted October 26, 2007 davai beigsim šito... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts