0xDEAD BEEF Posted October 26, 2007 Report Share Posted October 26, 2007 Jap! Ta speles grafika aizrauj. Kaut ari nav vel hdtv teluks, bet vienalga baigi reali un kruta. Tikai baigi nereali vinet un nez kapec mana masin pie starta vienmer ir pedeja un akselere visslenak! Zato ar moci braucot var ari saliekties uz priekshu un tad reali noraut uz acim! Ta otra spele resistace of man man isti nepatik, jo baigi gruti ar to jouistiku kadam traapiit... Nez, tur ir kaut kadas free online games? Meginaju paspelet inboxa flashkas, bet nehuja negaaja... :/ Beefs riktīgi kruta, inčīga un smieklīga Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimBugA Posted October 26, 2007 Report Share Posted October 26, 2007 Biif iedo paspeeleet!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted October 26, 2007 Report Share Posted October 26, 2007 Nez, tur ir kaut kadas free online games? Meginaju paspelet inboxa flashkas, bet nehuja negaaja... :/ Beefs paiet nedaudz laiciņš, kamēr pierod. Mēs ar bloodlordu diezgan ātri pieradām. Problēmas bija pirmo tādu bosveidīgo džeku atšaut, bet kad to izdarījām, tad jau reāli sākām ownot. Tā spēle ir interesanta, ar foršiem ieročiem un diezgan gara, joprojām nav sanācis laika iziet, lai gan tālu tur esam tikuši. Viskrutāk tur ir snaipot - var ieslēgt slowmotionu un tad IZBAUDĪT kā džeks ar pāršautu galvu atstiepjas uz zemes. ah, tas gan ir skaisti tā ka, paspēlē nedaudz un pieradīsi. Krutāk btw ir divatā iet Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted October 26, 2007 Report Share Posted October 26, 2007 Bīf, a caur LCD moni var laist? a to mājās jēdzīga tv nav, bet ir reāli labs monitors. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted October 26, 2007 Report Share Posted October 26, 2007 es domaju, ka var. Vinam ir hdtv izeja un zinu, ka ir hdtv -> digitala mopnitora iejea parveidotajs. Varbut tas ir iespejams ari otra virziena. Vel vinam ir pbpryl vai ka tur zieja tipa. Bet uz mona nebus kaifs. Vajag kaut ko daudz cooliigaku! Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted October 26, 2007 Report Share Posted October 26, 2007 ko tad? 22 collu monis ar izcilām krāsām + 5.1 sistēmu (kā ali) ir diezgan inčīgi. mājās filmas vien uz šīs kombinācijas skatos. gandrīz kā kīno, tik ekrāns mazāks, bet skaņa valda. It īpaši kad uzgriež pa pusmāju Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted October 26, 2007 Report Share Posted October 26, 2007 nu 22"monitors.. nu ok. monitoram tas +, ka var sedet tuvu un nesap acis. Bet tad bus jaizdoma laba poza, lai turetu klepi pulti un blenztu moni. BTW, prieks 5.1 skanas vajadzes 5.1 sistemu ar digitalo ieeju. Zinu, ka tada ir cembridge sound vai ka ta sistemai, bet ta ir BAIGI darga. un protams - resiveriem! Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Izliecies Posted October 27, 2007 Report Share Posted October 27, 2007 Un kā ar online spēlēšanu? Esi mēģinājis? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted October 28, 2007 Report Share Posted October 28, 2007 Es nevaru pieslegties playstation networkam. Izmet kaut kadu kludu... moska del provaidera. :/ Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now