babaac Posted October 30, 2007 Report Share Posted October 30, 2007 (edited) Nu tad moš uztaisi un parādi PRO SKILLU. Edit: vispār jau tas bija domāts, vautiņam. Edited November 1, 2007 by babaac Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lecter Posted October 31, 2007 Report Share Posted October 31, 2007 moška arī uztaisīšu Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted November 2, 2007 Report Share Posted November 2, 2007 tu esi star wars redzējis? lightsaber izskatās vēl sliktāk nekā tie ar LSmaker taisītie. perspektīvā tas lightsaber vispār izskatās pēc nekā, paskaties star wars un sapratīsi turklāt lai izskatītos smuki jāfilmē uz bluescreen. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vautinsh Posted November 5, 2007 Author Report Share Posted November 5, 2007 Drīz ielikšu video kurā redzami: Star Wars zobeni Fona Nomainishana Ierocu shavinji Ugunis Super spejas Kloni Izvairisanas no lodem un parejo neatceros! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bl000D Posted November 21, 2007 Report Share Posted November 21, 2007 būtu forši ja būtu kāds matrix efekts Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted November 21, 2007 Report Share Posted November 21, 2007 būtu forši, ja man ziemassvētkos uzdāvinās beidzot dzelteno pitonu. a ko, moš ar? laikam būs jāgriežas PRIVĀTI lai to noskaidrotu. ceru mājienu sapratāt! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FuNk1Y Posted November 25, 2007 Report Share Posted November 25, 2007 Programmu kuru viņš izmanto ir ParticleIllusion Šeit varam lejuplādēt un taisīt savus specefektus Specefektu bibliotēkas (Emitter Libraries) Tur piedāvās lejuplādēt vai arī šeit lejuplādējam. Tās summas ir vienkārši smieklīgas ...atradies te jokmeistars. Link to comment Share on other sites More sharing options...
godiE Posted November 25, 2007 Report Share Posted November 25, 2007 ParticleIllusion Šeit varam lejuplādēt un taisīt savus specefektus Specefektu bibliotēkas (Emitter Libraries) Tur piedāvās lejuplādēt vai arī šeit lejuplādējam. Tās summas ir vienkārši smieklīgas ...atradies te jokmeistars. Nu es nezinu ParticleIllusion ir programmam kuru viņš diez vai zimanto, jo to ko dara viņš var pāris minūšu laikā uztaisīt daudz precīzāk un smukāk ar Adobe After Effectiem, un lai jau viņš taisa ar kādām programmām grib! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vautinsh Posted December 12, 2007 Author Report Share Posted December 12, 2007 Atvainojos ka tik ilgi neesmu rakstijis. 1. Neizmantoju Particle Ilusion 2. Sen vairs nenodarbojos ar shadam lietaM! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lecter Posted December 19, 2007 Report Share Posted December 19, 2007 (edited) tie kam vajag visadus tadus gaismaz zobenus un nez ko vel lai iet uz http://www.videocopilot.net un skatas pamacibas tur par shito Kremers smuki stasta... Visi vajadzigie plugini arii tur atrodami... Man patik ka visi sikie ka vautinsh sak kko, baigi krutie izliekas - es maku to un sito, bet pec nedelas jau raksta: " es ar to jau sen nenodarbojos" Edited December 19, 2007 by Lecter Link to comment Share on other sites More sharing options...
JuiCe Posted December 28, 2007 Report Share Posted December 28, 2007 1. Neizmantoju Particle Ilusion 2. Sen vairs nenodarbojos ar shadam lietaM! Ār kādu programmu tu to visu veido tad? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now