Ducatii Posted October 11, 2007 Report Share Posted October 11, 2007 Ja es, piemeram, nokachaju tadu template- link tad kaa es varu panakt to, ka pie "last news" automatiski paraadisies pedejo jaunumu virsraksti (taa pat kaa tas ir Webspell sisteemai) ? ja vajadzigs kads scripts, tad kaads? p.s tikai nedodat kkadus linkus uz wrschools vai vel sazin kaadu.. es negribu apguut html valodu.. tikai uztasiit mazu web lapinju Link to comment Share on other sites More sharing options...
baarbijvecis Posted October 11, 2007 Report Share Posted October 11, 2007 html negrib mācīties bet visādus html projektus gan grib būvēt... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted October 11, 2007 Report Share Posted October 11, 2007 html ir statisks, nekas tev tur neparādīsies un kā tu iedomājies taisīt lapu neko nerubot? paņem vien kādu no 100 gataviem web ar CMS un dzīvo laimīgs, vai arī mācies un taisi kā patīk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ducatii Posted October 12, 2007 Author Report Share Posted October 12, 2007 Es jau esmu taisijis neskatiamas lapas ar cms, t tagad es vnk atradu ljoti smuku html template, bet nezinaju ka isti jataisa.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now