fragMachine Posted July 13, 2004 Report Share Posted July 13, 2004 <frag^machine> oooo <frag^machine> y000 papa <cilveeks> atpisies <cilveeks> resnais loh <frag^machine> kasparinj <cilveeks> man eed nervus jau <frag^machine> ponij <frag^machine> zakjiiti <frag^machine> losiiti <frag^machine> ko tu miizi braukt uz riigu <frag^machine> ar macho satikties ? <frag^machine> maziem maaki dirst virsuu a macho nee ? <frag^machine> kaa tad taa ? <cilveeks> hmm <cilveeks> ja kas <frag^machine> neesi pizdi no siikaaka atraavies ? <cilveeks> es vinjam piedavaju <cilveeks> braukt uz mezhparku <frag^machine> nunu <frag^machine> ooooo <frag^machine> wow <cilveeks> bet nu redzi <cilveeks> vinsh negribeja <cilveeks> taakaa <cilveeks> nerunaa ko nezini <cilveeks> resnaa padla <frag^machine> davai braucam uz daugavpili <cilveeks> ej 4ipsus apeed <frag^machine> tuuliit <cilveeks> nomierinaasi <cilveeks> nervus <frag^machine> es ? <cilveeks> nee ne tu <cilveeks> loh <frag^machine> tev to vaidzeetu dariit <cilveeks> protams ka tu <frag^machine> tu esi resnaaks <frag^machine> kropliigaaks <frag^machine> stulbaaks <frag^machine> etc ... <frag^machine> kropliibas komplekts <frag^machine> nu <frag^machine> ko klusee <frag^machine> mutiite aizveeraas <cilveeks> to tu savos 13 gados un resnajaa galva tikaj vari izdomaat <frag^machine> tu pat 1 klasniekam <cilveeks> viss <frag^machine> nevari iedot galvaa <cilveeks> man zb jau <frag^machine> egiil <cilveeks> ignore <frag^machine> mazais ponijs Link to comment Share on other sites More sharing options...
fragMachine Posted July 13, 2004 Author Report Share Posted July 13, 2004 Mazais staasts par cilveeku Visi saka ka vinjsh esot mainiijies ... Seezhu #shade chanelaa cilveeks pasaka turi muti man , saakaas paarrunas ... Vinjsh tur teica ka es esot resns , 13 gadiigs ... Ja kaads grib zinaat man ir 15 , un par resnu mani saukt nevareetu Izbano no shade , tad no zeonas un tad ignors ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
anfisa Posted July 13, 2004 Report Share Posted July 13, 2004 cilveeks ir kruc nekaa vinjsh nau mainiijies, vismaz uz mani arii dirsh kautgan es nemaz nezinu kaads vinjsh bija pirmstam... nepazinu Link to comment Share on other sites More sharing options...
_FireStorm_ Posted July 13, 2004 Report Share Posted July 13, 2004 kaada jeega muuzdieniigi atkaartoties? visu laiku viens un tas pats vienkaarshi uzliec miixto un dziivo taalaak ... sho indiviidu tapat nav iespeejams paarspeet, so .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cilveeks Posted July 13, 2004 Report Share Posted July 13, 2004 omfg ja es vinjam shitaa pistu praatu ... nyu bvljed tieshaam zajebal jau seezh normaali un vislaik tik pisaas klaat ... nu zjb un protams tas mani tracina un gribas dirst pretii ... un tu jayu vareeji arii paraadiiit vispaar visu textu +kaads vispaar te sakars ar gign forumu ? ja kaads nezinaaja frag^machine aka infusion .... +infusionam bija 13GADI un vinsh bija resns taakaa plz atvaalee no manis ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cmdr Posted July 13, 2004 Report Share Posted July 13, 2004 fragmachine esu dziivee redzeejis, bet neesmu infusion redzeejis, toties fragmachine ir garsh - 178 - vecums 15 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fragMachine Posted July 13, 2004 Author Report Share Posted July 13, 2004 cilveek ko tu tagad te visu paarveido taa ka redz tu te buutu tas cieteejs ? Dots deveejam atdodas Link to comment Share on other sites More sharing options...
HHH Posted July 13, 2004 Report Share Posted July 13, 2004 vispaar man liekas ka cilveekam shoreiz vareetu buut pat taisniiba un taa visa saruna nav saakusies tikai ar: <frag^machine> oooo <frag^machine> y000 papa Link to comment Share on other sites More sharing options...
WolfBlade Posted July 13, 2004 Report Share Posted July 13, 2004 nez tas fragMachine man liekaas daunis. kaads tolks bija visam shitam ? ? ? Aceros arii ka vinsh Kosheri nodirsa neparko neredzu iisti starpiibu starp tevi un cilveeku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iemaciet_spelet Posted July 13, 2004 Report Share Posted July 13, 2004 Nav tolka ne ar vienu dirsties pa datoru, jo ta ka dirsties tev tas otrs atbildi tik loti tizli, ka pats atrak izbesies neka vins! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Pinky Posted July 13, 2004 Report Share Posted July 13, 2004 Nu un jeega visam sitam ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stumbrs Posted July 14, 2004 Report Share Posted July 14, 2004 es nevienaa briidii NEredzeeju kad cilveeks SAAKTU dirsties pats vien pie visa esi vainiigs Link to comment Share on other sites More sharing options...
fragMachine Posted July 14, 2004 Author Report Share Posted July 14, 2004 (edited) kapeec juus nelasaat to kas ir apakshaa ? un ja redzat es nesaaku lamaaties ar lamuvaardiem ... Edited July 14, 2004 by fragMachine Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gordon Posted July 14, 2004 Report Share Posted July 14, 2004 <frag^machine> oooo <frag^machine> y000 papa <cilveeks> atpisies <cilveeks> resnais loh <frag^machine> kasparinj <cilveeks> man eed nervus jau <frag^machine> ponij <frag^machine> zakjiiti <frag^machine> losiiti roka neceļas dzēst visu topiku laukā, bet nu pateikt to, ka tu esi absolūts daunis , noteikti sev varu atļauties sāk piepisties cilvēkam ne par ko, izved no pacietības un pēc tam grib ieskaidrot, ka viņš lamājoties. prātiņ, nāc mājās! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fire^ Posted July 14, 2004 Report Share Posted July 14, 2004 omfg ja es vinjam shitaa pistu praatu ... nyu bvljed tieshaam zajebal jau seezh normaali un vislaik tik pisaas klaat ... nu zjb un protams tas mani tracina un gribas dirst pretii ... un tu jayu vareeji arii paraadiiit vispaar visu textu +kaads vispaar te sakars ar gign forumu ? ja kaads nezinaaja frag^machine aka infusion .... +infusionam bija 13GADI un vinsh bija resns taakaa plz atvaalee no manis ... GARSH Link to comment Share on other sites More sharing options...
HHH Posted July 14, 2004 Report Share Posted July 14, 2004 me piekriit tev gordon Link to comment Share on other sites More sharing options...
Surrounder Posted July 14, 2004 Report Share Posted July 14, 2004 Gribēju fragmachine kārtējo reizi pacelt warn leveli, bet ieraudzīju, ka 2 moderatori to jau ir izdarījuši :/. Es pat īsti nespēju īsti korekti izteikt savas domas - zini, reizēm cilvēku dumjums mani uzjautrina, bet nu tavs stulbums ir vienkārši neaprakstāmi pretīgs. Kāds vispār bija šī posta mērķis??Ielīst kādam dirsā? Jeb neveiksmīgs meģinājums pierādīt savu asprātību? Link to comment Share on other sites More sharing options...
radler Posted July 14, 2004 Report Share Posted July 14, 2004 fragmachine ko tu ar shito postu pieraadiji? ka esi dumsh vai debiils? Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted July 14, 2004 Report Share Posted July 14, 2004 he he resniitis nja, pilniigi skumji ka citi cilveeki celj cilveeku citu cilveeku aciis ar shaadiem te topikiem. Ko taa autors gribeeja panaakt.... um, nezinu bet izskataas ka nav iisti izdevies. Cilveeks pat bija paarsteidzoshi pieklaajiigs shoreiz un noraadiija tikai uz tavu svaru un augumu, nevis orientaaciju, smarzhaam un nekjiitriem hobijiem. mja, enivei Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOLFY_S Posted July 14, 2004 Report Share Posted July 14, 2004 bet jautaajums paliek atklaats ---> FragMachine = infusion ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr Pain Posted July 14, 2004 Report Share Posted July 14, 2004 divi ziidainji satikaas un briiniijaas. Izraadiijaas, ka abi vienliidz stulbi. Blood ir redzeeti idioti un ir shitie divi knaapshlji. It kaa kaadam vispaar intereseetu kaukaadu divu loljiku saruna. p.s. es juus nogalinaashu ar vislielaako baudu p.p.s. kaugan parasti man nepatiik ar suudiem njemties Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts