PiraC Posted July 13, 2004 Report Share Posted July 13, 2004 Njaaa... es gribeeju suudzeeties... Vai juus man varat paliidzeet? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glacier Posted July 13, 2004 Report Share Posted July 13, 2004 Njaaa... es gribeeju suudzeeties... Vai juus man varat paliidzeet? Sakariigi...... p.s sitam chalitim! sen jau vajadzeeja buut pie dabas brinumiem....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koshkers Posted July 13, 2004 Report Share Posted July 13, 2004 Labi es tev paliidzeessu suudzeeties ***SuudziibA*** Es speeleeju de_nuke un kautkaads lama ar niku worm mani vislaik nossaava. Es vislaik sleepos vienaa un tajaapassaa vietaa par kuru neviens nezina, bet worm vislik mani novaaca, peectam vinss jau mani saaka ssaut pirms mani vispaar ir ieraudzijis un es varu zveereet ka es negaaju uz citu vietu Luudzu uzliekat vinnam banu vismaz uz gadu, jo tas nav godiigi pret mani un citiem Paldies par uzmaniibu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glacier Posted July 13, 2004 Report Share Posted July 13, 2004 Labi es tev paliidzeessu suudzeeties ***SuudziibA*** Es speeleeju de_nuke un kautkaads lama ar niku worm mani vislaik nossaava. Es vislaik sleepos vienaa un tajaapassaa vietaa par kuru neviens nezina, bet worm vislik mani novaaca, peectam vinss jau mani saaka ssaut pirms mani vispaar ir ieraudzijis un es varu zveereet ka es negaaju uz citu vietu Luudzu uzliekat vinnam banu vismaz uz gadu, jo tas nav godiigi pret mani un citiem Paldies par uzmaniibu Labs..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
HHH Posted July 13, 2004 Report Share Posted July 13, 2004 tik tiesham labs paraugs -KoShKa- ja man buus kaads suudziibas grieziishos pie teviim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Pinky Posted July 13, 2004 Report Share Posted July 13, 2004 Koshkam ir talants Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted July 14, 2004 Report Share Posted July 14, 2004 kauc sauca vilku vilks ir klaat Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaZaa Posted November 14, 2007 Report Share Posted November 14, 2007 (edited) ***SuudziibA*** Es speeleeju de_nuke un kautkaads lama ar niku worm mani vislaik nossaava. Es vislaik sleepos vienaa un tajaapassaa vietaa par kuru neviens nezina, bet worm vislik mani novaaca, peectam vinss jau mani saaka ssaut pirms mani vispaar ir ieraudzijis un es varu zveereet ka es negaaju uz citu vietu Luudzu uzliekat vinnam banu vismaz uz gadu, jo tas nav godiigi pret mani un citiem Paldies par uzmaniibu OmG,ta parecos psc..... Edited November 14, 2007 by MaZaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted November 14, 2007 Report Share Posted November 14, 2007 nu johaidī vēl vecāku topiku nevarēji uzrakt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts