Jump to content
GIGN Forum

Pametu Cs.


novijas
 Share

Recommended Posts

Domaju ka sis ir mans pedejajs topiks, pedejajs posts, gribeju pateikt ka pametu cs`u pametu visu kas saists ar cs`u ;)

Domaju ka tam vairs nav jegas, labak ko iemacisos neka pavadu pie kautkadas stulbas spelites.

Un ari iesaku citiem atmes ar roku cs`am, who? ko tu ar to panaksi?

Labi ata visiem. GL & HF

Edited by novijas
Link to comment
Share on other sites

Moderators atradies, psc!

Nu, gl. CSu jau izdzēsi? Neprasās ieinstalēt atpakaļ? CS var spēlēt arī tā, ka tas netraucē visam pārējam. Atpūtai, tā teikt. Es ar vienreiz mēģināju.. Nedēļu izturēju. Bet tas jau laikam tāpēc, ka pārāk dziļi esmu iekšā, draugi spēlē, aksesi, atpazīstamība, etc. - negribās to visu zaudēt. Drīzāk gribas iemācīties sadzīvot :)

Link to comment
Share on other sites

lolīgs topiks..

Es cs nespēlēju jau kopš vasaras un nemaz nevelk atpakaļ. Spēlēt tāpat nekad īpaši labi neesmu mācējis un man vispār spēlītes so/so. Nu labi, pēdējā laikā domāju, ka atkal varētu uzinstalēt, jo sāk palikt garlaicīgi bezjēdzīgi sērfot netā, kad visas sakarīgās filmas ir noskatītas.

Kas attiecas uz gign forumu, tad es te bieži esmu redzams, jo tev var labi nosist laiku - izlasīt k-ko interesantu, parēkt par citiem un dažreiz ļaut parēkt par sevi :)

Ok, ķeros klāt apcerējumam par kādu aforismu literatūrā :fsckinsad:

Edited by cash^
Link to comment
Share on other sites

novijas ja tu lasi sho postu, tad tu esi agriezies cs apritee.. :khehehe: Bet ja godiigi, tad var visu salikt kopaa, nav obligaati jaaseezh jadzenee cs. Es tachu neseezhu skolaa ar domu - Ieshu gignaa uzraut cs, labi atdziistu, ir taa ka seezhu skolaa un rodas doma - vareetu pie photoshopa paseedeet, bet nejau cs.(Nu ko dariit, ja esmu tik shausmiigi kritis uz dizainu un visu laiku gribas iemaaciities kaut ko jaunu, taalaak ieshu uz Baltijas Staptotisko Akadeemiju - datordizains...) Cs ir tiiri briivaa laika nosishana, taa teikt "Play for fun" (Protams, man patiik skaista komandas speelee, bet tas ir cits staats)

Iisaak sakot, visu vaig ar meeru, visam var atrast laiku.. Nav jaadziivo tikai kiberneetikai...

Edited:

P.S. Ja nu kaads var kaut ko pateikt par manu naakamo augstskolu, tad luudzu pasaka.. Pienjemshu arii sliktaas zinjas(tikai pamatojat... )

Edited by Teddy
Link to comment
Share on other sites

es nesaprotu, kāpēc šitas vienmēr ir jāraksta tā, it kā cs būtu kaut kāda baigā slimība vai atkarība, no kuras tagad būtu jāizveseļojās. un tad vēl tu mudini pārējos veseļoties no šīs briesmīgas slimības. varbūt uztaisīt anonīmo cs`eru klubiņu? mani sauc <ievieto savu niku šeit> un es esmu atkarīgs no cs. tad visi atbild - "sveiks - <ievieto savu niku šeit>" un aplaudē.

un kāpēc uzreiz nekad un nemaz vairs nespēlēt? tas tak ir absurdi. nu, ja patīk spēlēt un ir laiks spēlēt - tad spēlē, tas tak nav nekas slikts. vienkārši uztver to kā zemākas prioritātes nodarbību.

Link to comment
Share on other sites

Nu ok ja bez cs saku spelet 2001 gada bet no ta visa var gadu atskaitit...un to4 tas cs ir atkariiba vairakas reizes esmu dienam sedejis un rokas galigi notirpusas un tad pats streso kad neiet blauj virsu visiem vismaz man ta bija ja ta labi padoma tas cs kka slikti ietekmee :(

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...