novijas Posted October 8, 2007 Report Share Posted October 8, 2007 (edited) Domaju ka sis ir mans pedejajs topiks, pedejajs posts, gribeju pateikt ka pametu cs`u pametu visu kas saists ar cs`u Domaju ka tam vairs nav jegas, labak ko iemacisos neka pavadu pie kautkadas stulbas spelites. Un ari iesaku citiem atmes ar roku cs`am, who? ko tu ar to panaksi? Labi ata visiem. GL & HF Edited October 8, 2007 by novijas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roy Posted October 8, 2007 Report Share Posted October 8, 2007 Bezjēdzīgs topiks! Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted October 8, 2007 Report Share Posted October 8, 2007 ok, gaidām tevi atpakaļ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Izliecies Posted October 8, 2007 Report Share Posted October 8, 2007 Moderators atradies, psc! Nu, gl. CSu jau izdzēsi? Neprasās ieinstalēt atpakaļ? CS var spēlēt arī tā, ka tas netraucē visam pārējam. Atpūtai, tā teikt. Es ar vienreiz mēģināju.. Nedēļu izturēju. Bet tas jau laikam tāpēc, ka pārāk dziļi esmu iekšā, draugi spēlē, aksesi, atpazīstamība, etc. - negribās to visu zaudēt. Drīzāk gribas iemācīties sadzīvot Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sgt.M1kWo Posted October 8, 2007 Report Share Posted October 8, 2007 Tas tapec ka gatherii meklejam vislaik klanu Nabadziņš. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted October 8, 2007 Report Share Posted October 8, 2007 (edited) lolīgs topiks.. Es cs nespēlēju jau kopš vasaras un nemaz nevelk atpakaļ. Spēlēt tāpat nekad īpaši labi neesmu mācējis un man vispār spēlītes so/so. Nu labi, pēdējā laikā domāju, ka atkal varētu uzinstalēt, jo sāk palikt garlaicīgi bezjēdzīgi sērfot netā, kad visas sakarīgās filmas ir noskatītas. Kas attiecas uz gign forumu, tad es te bieži esmu redzams, jo tev var labi nosist laiku - izlasīt k-ko interesantu, parēkt par citiem un dažreiz ļaut parēkt par sevi Ok, ķeros klāt apcerējumam par kādu aforismu literatūrā Edited October 8, 2007 by cash^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
mader Posted October 8, 2007 Report Share Posted October 8, 2007 bez cs jau kāds gads būs... GIGN forums sadaļa spams vienmēr un visur Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted October 8, 2007 Report Share Posted October 8, 2007 (edited) novijas ja tu lasi sho postu, tad tu esi agriezies cs apritee.. Bet ja godiigi, tad var visu salikt kopaa, nav obligaati jaaseezh jadzenee cs. Es tachu neseezhu skolaa ar domu - Ieshu gignaa uzraut cs, labi atdziistu, ir taa ka seezhu skolaa un rodas doma - vareetu pie photoshopa paseedeet, bet nejau cs.(Nu ko dariit, ja esmu tik shausmiigi kritis uz dizainu un visu laiku gribas iemaaciities kaut ko jaunu, taalaak ieshu uz Baltijas Staptotisko Akadeemiju - datordizains...) Cs ir tiiri briivaa laika nosishana, taa teikt "Play for fun" (Protams, man patiik skaista komandas speelee, bet tas ir cits staats) Iisaak sakot, visu vaig ar meeru, visam var atrast laiku.. Nav jaadziivo tikai kiberneetikai... Edited: P.S. Ja nu kaads var kaut ko pateikt par manu naakamo augstskolu, tad luudzu pasaka.. Pienjemshu arii sliktaas zinjas(tikai pamatojat... ) Edited October 8, 2007 by Teddy Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted October 8, 2007 Report Share Posted October 8, 2007 Gan jau ka vecaaki pateica : Nemaciisies , neebus vairs tev komputers! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fearless Posted October 8, 2007 Report Share Posted October 8, 2007 nja es ar ta biju atmetis uz kadu pusgadu nezin kapec atkal saaku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Firefox2007 Posted October 8, 2007 Report Share Posted October 8, 2007 Es ar vairs nespeleju cs...... Tas cs rada atkaribu!! Padomajat pashi visu dienu sezat pie kautkadas kastes........un spaidat podzinas.. stulbums kautkads labak iet ara un ietuset ar draugiem.... IESAKU JUMS AR ATMEST TO STULBO CS!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted October 8, 2007 Report Share Posted October 8, 2007 es nesaprotu, kāpēc šitas vienmēr ir jāraksta tā, it kā cs būtu kaut kāda baigā slimība vai atkarība, no kuras tagad būtu jāizveseļojās. un tad vēl tu mudini pārējos veseļoties no šīs briesmīgas slimības. varbūt uztaisīt anonīmo cs`eru klubiņu? mani sauc <ievieto savu niku šeit> un es esmu atkarīgs no cs. tad visi atbild - "sveiks - <ievieto savu niku šeit>" un aplaudē. un kāpēc uzreiz nekad un nemaz vairs nespēlēt? tas tak ir absurdi. nu, ja patīk spēlēt un ir laiks spēlēt - tad spēlē, tas tak nav nekas slikts. vienkārši uztver to kā zemākas prioritātes nodarbību. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Firefox2007 Posted October 8, 2007 Report Share Posted October 8, 2007 Tie kuri cs spele kadus 6,7 gadus tiem toc ar galvu kautkas nav kartibas :superlol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted October 8, 2007 Report Share Posted October 8, 2007 Apskaties labaak ko tu reklamee pie sava signa un tad kaut ko saki... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fearless Posted October 8, 2007 Report Share Posted October 8, 2007 Nu ok ja bez cs saku spelet 2001 gada bet no ta visa var gadu atskaitit...un to4 tas cs ir atkariiba vairakas reizes esmu dienam sedejis un rokas galigi notirpusas un tad pats streso kad neiet blauj virsu visiem vismaz man ta bija ja ta labi padoma tas cs kka slikti ietekmee Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts