dumidors Posted October 8, 2007 Report Share Posted October 8, 2007 sveiki! nopirku portativo uz vinja stav vista iedevu draudam uzspelet speli. pec tam aizgaju pie vinja bljaa karo4 ikonas tik lielas un viss desktops ka neko nevar izdarit domaju ka vaina ir izskirt speja iegaju propertis kipa kur ir ta ta izskirt speja uzliku uz 1280x800 uzspiedu ok un itka vis bija normali izsleddzu pc pec kada laika iesledzu un vis itka bija ok kad visas progas iesledzas norefresojas desktops un atkal bija tadas pasas ikonas cik reizes mainiju izskirtspeju tik un taa tas pats! mos kadam taa ari ir bijis ? mos kads zinas kas pa hu*nju? Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted October 8, 2007 Report Share Posted October 8, 2007 hmm.. pamēģini video draiverus pārinstalēt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dumidors Posted October 8, 2007 Author Report Share Posted October 8, 2007 ir viss sanaca taga ir cita problema man karo4 sakuma neradija nevienu video formatu man vajadzeja kodekus nokacaju kaukada windows saita tad vajaga lai ietu avi a taja saita neiet tas url preks avi kads nezin kur citur var vinju novilkt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted October 8, 2007 Report Share Posted October 8, 2007 paņem VLC player un beidz pisties ar kodekiem! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dumidors Posted October 8, 2007 Author Report Share Posted October 8, 2007 (edited) ok Tnx.. par palidzibu .. edited: wtf? ar vlc playeri arii neraada Edited October 8, 2007 by dumidors Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted October 8, 2007 Report Share Posted October 8, 2007 Pats personīgi izmantoju K-Lite un nearkāda veida problēmām nēesmu saskāries. Link to comment Share on other sites More sharing options...
>hollow< Posted October 9, 2007 Report Share Posted October 9, 2007 k-lite ir vislabakais man ar nava nekad problemu bijusas ar to ^_______^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lords Posted October 9, 2007 Report Share Posted October 9, 2007 man ar nava nekad problemu bijusas ar to ^_______^ Vislabākais ir VLC un to zina 1/2 pasaules iedzīvotāji!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted October 9, 2007 Report Share Posted October 9, 2007 edited: wtf? ar vlc playeri arii neraada Tev jau vecie kodeki noteikti arii staav veel virsuu... Visu nahrenizee Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted October 9, 2007 Report Share Posted October 9, 2007 tas jau vienalga, VLC playerim pofig vai ir kodeki vai nav jo pats darbojas bez Link to comment Share on other sites More sharing options...
baarbijvecis Posted October 10, 2007 Report Share Posted October 10, 2007 nevis bez, bet ar komplektā līdzi nākošajiem iesaku iemest aci pluginu folderī tur visi kodeki ira Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now