Jump to content
GIGN Forum

Avasts

Traffic
 Share

Recommended Posts

Tātad ar šādu problēmu kkad jau biju saskāries, bet tad neatceros kā tiku galā. Kr4 man ir avast 4.7 professional antivīruss. Vakar taisot apdeitu izleca paziņojums, ka mana licence key ir iztecējis un tās termiņš ir līdz kkādam 1970 gadam :o A toties tad, kad es pa jaunu ievadu reģistrācijā seriāli, tad man rāda ka 1-2k dienu ir palikušas līdz termiņa beigām. Dīvaini.

tev jaievada cs-key atrast gan jau macesi un talak spied uz avast ikoans kas blakus pulkstenim stav labo taustinu un talak atradisi rindinu About avast!... un tur redzesi pogu license key ieraksti atrasto key un gatavs... ;) ja tev neiet tas license key nem manu man tads pats antiviruss man vis iet W57594401H4600A1106

Edited by fearless

:blablabla: Nu nevajag, un Traffic neviens te neko nepiesarno, tu vienkarshi esi atpalicis smerdelis kuram mute ir liela!

Es tev vispar ieteiktu neizmantot avast , jo tas antivirus ir pēdējais shits! Labak lieto NOD32

Un kas tad ir tas? Es kkur teicu kko taadu - "Iesakiet citu antivirusu" ??? Nee, tad ko tu te piemeeslo? Un vel dirs virsuu :lohs: .

No fearless - Veelviens nevajadziigs posts, bla kursh te runaa par nod32? Juus divi pidinji.

Ja nav ko teikt tad nepostojiet.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...