doGY Posted October 4, 2007 Report Share Posted October 4, 2007 Man pc sataisot radās dažas problēmas, bet 1 no tām ir kad es panemu jebkādu failu, filmu jebko metu uz citu ikonu vai no ikonas uz desktopas paliek vecajaa un ari jaunajaa liidz ar to skaitaas kautkāds laiks tur sekundes kameer kopeejas vai kas tur notiek.... Nē ar cut man neder... gribu vienkārši paņemt un ielikt ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
godiE Posted October 4, 2007 Report Share Posted October 4, 2007 Nezinu es parasti paņemu Ctrl+x aizej kur tev vajag nolikt to failu Ctrl+v i viss tur viņš, vismaz man, pārvieto to failu pāris sekundēs!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
overmind Posted October 4, 2007 Report Share Posted October 4, 2007 Pārvelkot failu turi shift Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted October 4, 2007 Report Share Posted October 4, 2007 Probleema vareetu buut tajaa, ka tu meegjini no vienas diska daljas paarmest uz otru disku, piem. no C: uz D:, taapeec ir taa, ka fails paliek tur kur bijis un vienkaarshi uztaisa kopiju uz otru disku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted October 4, 2007 Report Share Posted October 4, 2007 ja pārmet no viena loģiskā diska(partīcijas) uz citu tad nav svarīgi vai kopēs vai pārvietos, jo dati būs jāpārvieto un tas prasīs laiku. Ja viena loģiskā diska ietvaros kopē, tad protams arī prasīs laiku jo dati sanāk dubultā - gan jaunajā vietā, gan vecajā. Bet ja "pārvieto" viena loģiskā diska ietvaros, tad "pārvietos" momentāli, jo patiesībā tikai norādīs citu piekļuves ceļu, bet dati fiziski uz diska būs turpat kur bija. ikonas drag'n'drop'ojot standartā ir pārvietošana(ja viena loģiskā diska ietvaros), bet ja vairāku tad standartā ir kopēšana. pretējās darbības iegūšanai jaspiež Shift. To ka tiks kopēts var pateikt pēc mazā + kas redzams ikonas stūrī. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now