Hainy Posted July 11, 2004 Report Share Posted July 11, 2004 (edited) Nu ta taaa.... maajas esmu ticis un ceru ka juus paareejie ariii (kas tuseeja). Man viedoklis ir, ka viss izdevaas tiiri okeij. Lecam virsuuu ....... alkohols pietika (it kaa), desas bija visiem, koshka nesa malka visu laiku (arii okeij). nu kr4 pastaastiet juus kas bija normlaai un kas nee, un, protams, kas bija miinusi un ..... izsakiet savas domas, lai next viss buutu bigger un better! ak jaa ... lecam virsuuu !!!!!!!! Edited July 11, 2004 by Hainy Link to comment Share on other sites More sharing options...
hUr Posted July 11, 2004 Report Share Posted July 11, 2004 nu tuss bija nu ko lai saka, gaidam bildes P.S Lecam virsu Link to comment Share on other sites More sharing options...
fire^ Posted July 11, 2004 Report Share Posted July 11, 2004 bildes gan vareetu ie4oliit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diesel Posted July 11, 2004 Report Share Posted July 11, 2004 Diesel online... paslaik speeju izdvest tikai to ka man reali patikaas... sikaaku infu pagaidaam nespeju izklaastit... gaidiet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nak3D Posted July 11, 2004 Report Share Posted July 11, 2004 Norm bija, bet vareeja buut k-kaadas toletes - nevis caurums zemee! Vajadzeeja noteikti k-kaadu grillu uzlikt - uz ugunskura shashliks galiigi necepjas! aaa... un noteikti vareeja buut vairaak eedamaa. Bet visaa visumaa bija diezgan norm! Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted July 11, 2004 Report Share Posted July 11, 2004 iipashi daudz bildes nav, sakara ar to ka mobilais atlika karoti ... bet nu dazhas diezgan labas ir: klikojam sheit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nak3D Posted July 11, 2004 Report Share Posted July 11, 2004 Manis tur nava - tas ir viens + Link to comment Share on other sites More sharing options...
fire^ Posted July 11, 2004 Report Share Posted July 11, 2004 un shie ir tie visi forumos,serveros utml draudeetaaji, aspraashi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hainy Posted July 11, 2004 Author Report Share Posted July 11, 2004 a vot es nesaprotu no kurienes taa bumba uzradaas ? macho atrada vai kas ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nak3D Posted July 11, 2004 Report Share Posted July 11, 2004 Manliekas koshers atrada - jo vinsh tur pa visiem kruumiem skraidija! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted July 11, 2004 Report Share Posted July 11, 2004 next year gan jaabrauc man ar izskataas ka tiiri jautri Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diesel Posted July 11, 2004 Report Share Posted July 11, 2004 mm buceni atrada macho... jo vinjs tur vinju bija iespeeris.. bet tuss bija ok.. vienigi nepatika ka mazie piipeja daudz... un nepatika lielais haoss jeb "svinarniks" kas bija pec tam palicis paari... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dream Posted July 11, 2004 Report Share Posted July 11, 2004 Bij Labi ! Mums ar Free, limpy, RESPEKT !!!, Koshku bij laba maajaas braukshana - Vairaakas stundas Kuuldiigas AO seedeejam un gaidijaam manu draugu, kas atbrauks pakalj, jo visi autobusi bija pilni liidz 19:20 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FreeLancer Posted July 11, 2004 Report Share Posted July 11, 2004 whahaha.. bia baigi labi.. lol vieniigi taa maajaas braukshana.. un btw.. bumbu man liekas atrada tofiks vai hur's taaaatad H'uj'ny gaidam naakamo festu no tevis.. un kaa jau runaajaam tur pa nakti lai buutu svaiga galja labaa daudzumaa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hainy Posted July 11, 2004 Author Report Share Posted July 11, 2004 naakamreiz buus labaak, jo es pirmo reizi shitaadu verkji organizeeju! buus naakamreiz jaatceras ariii par dakshinjaam un vispaar par paiku ! Lecam virsuuu .... ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
WolfBlade Posted July 11, 2004 Report Share Posted July 11, 2004 (edited) Ehh pirmaa bilde tomeer vissmukaakaa Lecam virsuuu .... ! ? ? ? Cik ta purni savaacaaties kopaa ? ? Edited July 11, 2004 by WolfBlade Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted July 11, 2004 Report Share Posted July 11, 2004 Mja, pietiek man atrasties pusliidz sveshu cilveeku sabiedriibaa +iekost taa kaartiigi, ka nepaies ne stunda, kad visi saaks lekt virsuu. Respektam respekts par to ka man ar kaaju iegaaza. Respekt! mja, esmu dzimis modelis! +veel buus Makshita un Bigzipa bildes 3 stundas staaveet autobuss pwnz Koshkeris ir monstrs Pasleepes rullee Bumbu atrada kex kas mochiija shkjiiviiti. spEEdy ir geks protams arii chiteris. "kapeec man slay uzliki? ai es domaaju tu krievs esi" rullee vieniigais kas nerullee ir tie kas neatbrauca jo bija paaraak lielas meitenes, Lirelis ar savu nepaartraukto tarkshkjeeshanu un uzmaakshanos visiem. k4m0n cik var verveleet Nerullee arii mirshanas sajuuta naakamajaa riitaa. Bet tas megasuuds ko es nesen podaa iespiedu rullee druumi. Vispaar man riktiigi patika. ZEMEEEE!!!!! uuuun LECAM VIRSUU!!! ak jaa, sakosts es ... hm... tobish ir dazhas vietas kur es neesmu sakosts - teiksim acis un kule VIIRI, EJAM DZHUMIIT! rispakts hainijam par ideju, tik naakoshreiz tos autobusu laikus paprecizeesim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Respekts Posted July 11, 2004 Report Share Posted July 11, 2004 Dazji brilianti teicieni no tusa... Macho Dzjumiit!!! Ejam Dzjumiit!!! Another one... Uz pRiEKSHU!!!!!! Hainy kur palika mans alinjsh?? cmdr Zhurkas!!! worm blje es taksh jau izmetu autu! jin ups... sorry... tev saapeeja? - veel tagad auss saap... diesel kursh daunis man uz laapstinjas uzleeca? - ups... ko6ka es neesmu piedzeeries........? - jajajajaja taa jau vinji visi teica... **** macho blje tas lirels nevar vienreiz aizveerties... worm taa desinja ir sadegusi sho to veel kaads var pievienot ja atceraas... Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted July 11, 2004 Report Share Posted July 11, 2004 Mani miiljaakie ir Nak3d jaa, siikie mani meedza saukt par naktriisdee. Pizdec, hujova palika. Diesel Kas? Ko? pag pag, ko? Bljedj, kursh pederasts man padeni uzlika? respekt, uzliku tev niku respekts, naitmeerijs izrubiits no moderatoriem + akkaunts blody ierubiits atpakalj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krish Posted July 11, 2004 Report Share Posted July 11, 2004 Bija ljoti jautri, neteiksu, kas man nepatika.... hainy thanks par to visu ! macho alinji pari nepalika ? a un Hainy, tas autobuss no kemping uz kuldigu 7:20 TOMER neiet svetdienaas...... Par laimi kaukads makskernieks Andrejs muus panjema sava masinaa, kad bijam nogajusi kadus 5 km. EJAM DZHUMIIT! un LECAM VIRSUU!!! ilgi paliks atminjaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Respekts Posted July 11, 2004 Report Share Posted July 11, 2004 (edited) thx macho Edited July 11, 2004 by Respekts Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hainy Posted July 11, 2004 Author Report Share Posted July 11, 2004 ak jaa! sveetdienaas vinji neiet tik biezhi ! sorry ka nepieveersu taadu uzmaniibu ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted July 11, 2004 Report Share Posted July 11, 2004 nepalika alinji lai gan iespeejams ka buutu palikushi ja vienu nebuutu sapleesis un veel vienu nebuutu iedevis wormam... Respekt respektam. Krishs maita aatri skrien, bet ja savaa komandaa tad viss ir oki hUra nodzertaa balss rulleeja eh tak tur veel vareetu runaat un runaat par to kas bija forshi. Jaaiet nopirkt normaalas futbola tupeles Uzreiz krutaaks skats btw kas notika ar bumbu? ak jaa - Zhuks tak reaalais kex. Triissimtmiljardreizes jautraaks un omuliigaaks dziivee nekaa sheit internetaa nuja! enivei pasleepes rullee Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest blody Posted July 11, 2004 Report Share Posted July 11, 2004 ja bumbu nepanjeema COLE, kad brauca prom, tad vinja palika kruumos... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted July 11, 2004 Report Share Posted July 11, 2004 bljaa taads funs un naakamais gads tik taalu ibio... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now