dyversant Posted October 1, 2007 Report Share Posted October 1, 2007 ja nu kadam nav ko darit un grib atbraukt wnk patuseties .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted October 1, 2007 Report Share Posted October 1, 2007 It kaa man ir briivs, ja veel blondais mauktu varetu maybe aizbidiit Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted October 1, 2007 Report Share Posted October 1, 2007 Benaar mauc! Varbuut pat es ieradiishos! Tad normaali iekapaas! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted October 1, 2007 Report Share Posted October 1, 2007 Nu ja savacamies normaala kompanija, un mums tur ir kur palikt kapec gan nee P.s. Cerams vietejie tur ir miermiliigi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted October 2, 2007 Report Share Posted October 2, 2007 P.s. Cerams vietejie tur ir miermiliigi es pa to pashu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted October 2, 2007 Author Report Share Posted October 2, 2007 nu itka jau vietejie nekadi trakie nav, tikai blondo piedzirdiija liidz uukai .blondo slinkji ar taka pierunaju itka aizlaist nu davaj davaj laizh uz paakjiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Izliecies Posted October 2, 2007 Report Share Posted October 2, 2007 str8 arī gadījumā nespēlē cs un viņu nesauc Kaspars? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted October 2, 2007 Author Report Share Posted October 2, 2007 str8 gadijuma spele bet vinju nesauc kaspars.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pankk Posted October 10, 2007 Report Share Posted October 10, 2007 diviit tu traks esi, moska arii es aizlaidiishu noverteet tavu pasakumu .. lavrx ja mani pakjers Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted October 10, 2007 Report Share Posted October 10, 2007 Pankko to jau vienmeer var sarunaat! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted October 11, 2007 Author Report Share Posted October 11, 2007 a kas tu tads i kapec ne armijaa?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktorists^ Posted October 11, 2007 Report Share Posted October 11, 2007 hehe Ganjau, ka arī ieradīšos Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted October 11, 2007 Report Share Posted October 11, 2007 Dyviit kad mes ar pankku aizbrauksim tad ganjau atcereesies vinju! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted October 13, 2007 Report Share Posted October 13, 2007 (edited) Nuu suuda braali, kur juus bijaat Atradushies lielie brauceeji Gribejas satikt juus, bet jus piekasaat Nu mees ar bloodlord un deadalive +soferiitis, normali ietuseejam, in da pilsrundaales skolaa Pasakums beidzaas, tad kad gaiteni, kaads tika atrubiits Peec disenes, bija lielakaa jautriiba pie ''Vitoliem'' (veeja nebija) un tieshi tapeec dzeraam mashinaa, kameer diviits kaut kur pazudaas ar savu OPEL un 2 veceeneem. Ko vins darija, nav japrasa Peec tam parvacamies pie divisha uz dzivokli, kur turpinajaam iesildiities Smirnoff garaa, protams neiztika, bez vedersapeem no smiekliem Un diviit, tas kaa tu bloodlordam iepisi pa pakalju kameer vins guleeja Karoche pagulejaam iedzeraam veel, bijaam uz Veikalu "Veikalu" un devaamies majup. Kopuma nenozheloju, kad aizbraucu, normals tusins, tada lauku stilaa, sen nebija nekas taads dariits Edited October 13, 2007 by bencik Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktorists^ Posted October 13, 2007 Report Share Posted October 13, 2007 tam atrubītajam džekam pēc tam smukas actiņas bija piemodās kkur pēc 20 min, un nomurmināja, ka viņam nāk miegs Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted October 13, 2007 Report Share Posted October 13, 2007 piemodās kkur pēc 20 min, un nomurmināja, ka viņam nāk miegs Izturiigs maita Kad vins guleeja, taads neizskatijaas... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted October 13, 2007 Report Share Posted October 13, 2007 Benaars sry ka nevareeju ierasties! Divi taadi lieli iemesli un viens taads mazinsh! 1 lielais gjimenes dziive prasa upurus! 2 lielais manam bmw lamda zonde aizgaaja paguleet! (neripoja maita) 1 mazais neliela veeja pluusma no hvz kuras debess puses! Ganjau veel paspeesim kaut kad! Nesatraucies viirel! P.s. es dziivoju no notikuma vietas tikai 10 min braucienaa! Peace! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted October 14, 2007 Report Share Posted October 14, 2007 1 lielais gjimenes dziive prasa upurus! 2 lielais manam bmw lamda zonde aizgaaja paguleet! (neripoja maita) 1 mazais neliela veeja pluusma no hvz kuras debess puses! Ganjau veel paspeesim kaut kad! Nesatraucies viirel! P.s. es dziivoju no notikuma vietas tikai 10 min braucienaa! Peace! Tureeshu pie vaarda !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now