Jump to content
GIGN Forum

Seksuālās Perversijas Akti.


overmind
 Share

Recommended Posts

Jā. Ir jau mazliet slimi, bet es norm ierēcu.

- The Stranger - Nosēdi savu roku līdz tā pilnīgi notirpst un kļūst nejūtīga, tad rauj ķepā, sajūtas it kā tev kāds cits tev dročītu.

- Golden Shower - Meitenes jebkura veida apčurāšana (aka: watersports)

- The Fish Eye - Drāz meiteni no aizmugures, iebāz pirkstu viņai dirsā. Meitene uzreiz pagriež galvu un ar vienu aci lūr ko tu īsti tur dari.

- The Screwnicorn - Viens no partneriem uzliek sev uz pieres piesprādzējamo dildo un piš otru kā pustraks vienradzis.

- Pearl Necklace - Plaši pazīstams triks. Kad tu nolaid meitenei uz kakla vai uz krūtīm, izskatās pēc brīnišķīgas dārglietas.

- The Flying Camel - Mans iecienītais. Kamēr meitene guļ uz muguras un tu dod viņai iekšā no pozīcijas uz ceļiem, rūpīgi nobalansē sevi, tā lai nav jāatspiežas uz rokām. Tad tu sāc vicināt rokas un izdod garu, augstu ķērcienu (apmēram kā lidojošs kamielis ķērktu). Reāls A klases paņēmiens.

- The Bronco)- Atpakaļ realitātē ar šo klasisko izgājienu. Pis meiteni sunīšu pozā, un kad viņai ir tiešām iejutusies, sagrāb viņas cičus pēc iespējas stiprāk, un izkliedz kādas citas meitenes vārdu. Sajūtas līdzīgas kā sēdot uz neiejāta zirga, kamēr viņa cenšas tevi nomest.

- Dirty Sanchez - Kamēr piši meiteni no aizmugures, fiksi iebāz divus pirkstus viņai dirsā, tad pasniedzies uz priekšu un noslauki tos viņai uz augšlūpas, uzzīmējot viņai ūsas.

- Western Grip - Kad rauj kulakā, apgriez roku otrādi, tā lai īkšķis ir uz leju. Šādu satvērienu lieto rodeo turoties pie segliem, no tā arī nosaukums.

- The Rear Admiral - Tātad, pišam meiteni no muguras (poza stāvus), neļauj viņai ne pie kā pieturēties. Tad, pieliec viņu, un grūd iekšā, tā ka viņa nokrīt. Meitene ir jāiegrūž sienā vai galdā, lai viņa pakrīt un noveļas uz deguna. Admirāļa statusu iegūst, ja vari viņu grūstīt pa istabu nekur neietriecoties, un nelietojot rokas.

- Ray Bans - Kamērt tev sūkā, uzliec olas meitenei uz plakstiņiem. Labi, varbūt tas anatomiski nav iespējams, bet mēģināt jau var!

- The Dutch Oven - Katru reizi, kad pišoties tu nopiržies, pavelc segu meitenei pāri galvai. Nelaid viņu ārā pirms visas kustības nenorimst.

- Intoxicourse - Pisties kamēr abi esat piedzērušies tā ka īsti pat nevarat pakustēties.

- The UnderDog - Pēc kārtīga treniņa svaru zālē tavi paduses muskuļi sāk trīcēt no pārpūles, un tu vari kādam nodročīt, kad viņš tev iebāž padusē.

- The Houdini - Šis manvers tiek veikts no sunīšu pozas. Kad tu jūti ka tūlīt, tūlīt ekspoldēsi, izvelc pimpi un nospļaujies meiteneis uz muguras (viņa nodomās ka tu esi beidzis). Šajā brīdī viņa pagriežas paskatīties uz tevi, un tu *BABĀC!* ejakulē viņai sejā (ja vari, centies trāpīt viņai acī). Manevrs pazīstams arī zem Deivida Koperfīlda vārda.

- Airtight - Šajā gadījumā meitenei katrā caurumā ir pa pipelei, tādējādi, viņa ir hermētiski noslēgta.

Link to comment
Share on other sites

Nu ir jau ir tie joki veci ka maja! :) Ir bijusi gan nosaukumi latviski partulkoti gan... paga.. man liekas, ka sitie joki ir vieni no pirmajiem, ko talaja 98 gada lasiju portala ass.lv... :D

Tomer hudiini ir baigi labais triks! :) Viltiigs! Un dirty Sanchez vispar elitars! :P

Beefs

Link to comment
Share on other sites

kas arī nodrošina to ka vieni un tie paši joki uzpeld ik pa dažiem mēnešiem

nē nu nav jau slikti ka ir klasika kas nemirst, bet vēlētos vairāk kaut ko jaunu

pie tam tieši rakstiskā veidā, jo jau zb ka gandrīz visi tā sauktie jaunie prikoli ir video formātā

atliek tikai vecais labais bash.org

Link to comment
Share on other sites

Atcerejos vel vienu traki smiekligu!

Karoce - to dod vecenei sukat un kad beidz, tad atri aizspied vinjai muti un uzsit ar celi pa vederu! Sperma smuki izslacas pa degunu! :)

un piraats.. tu piss veceni, uzspljauj uz muguras, vina pagriezas - iesauj aci un iesper pa kaju! Pec tam bus jatri skatities, ka vina klibodama ar vienu aci tev skries pakal - gluzi ka piraats! :)

Beefs

mans favorīts ^_^

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...