doGY Posted September 25, 2007 Report Share Posted September 25, 2007 Esmu sadūšojies un nolēmis prasīt dažas admin tiesības. Tas vienkārši nav izturams, kad spēlējot pa dienu vakarā vai 6 dienas 7 dienas rītiem ( vienalga cik h esmu gulējis ceļos 8:30 augšā) Ir daži cilvēki kas vienkārši teiksim tā tracina, neiet c4 likt/defjuuzot seezh stūros vai vienkārši ir AFK. Kautkā esmu pamanijis, ka pēdējās dienās (beidzoties vasarai) diezgan pamaz spēlē defoltie admini. TĀPĒC gribēju jautāt pēc acc. Stundas man ir ļoti daudz nospēlētas U|BG .cMf X49 un vnk doGY niku, rīkoties ar admintiesībām māku un cik man zināms nēsu salecies ar nevienu personu šajā serverī kā jau 2 gadus. Nu tad tā vēlos es visvairāk - votemapu, jo serverī spēlējot var gadīties maz cilvēku ar sliktu mapi. 1.votemap 2.slay 3.kick Admins kas atbalsta - bloodlord Link to comment Share on other sites More sharing options...
bloodlord Posted September 25, 2007 Report Share Posted September 25, 2007 no manis REC , diezgan biezhi speele serveri , nav siiks daunis , dirsaaliideejs , karo4e normaals pipsis. Un runajot par tiem adminiem , pats esmu ieveerojis ka tie admini serveri diezgan biezhi nespele , taka viens normaals admins par ljaunu nenaaks. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted September 25, 2007 Report Share Posted September 25, 2007 ja būtu atbraucis uz gign tusu, tad varētu atbalstīt! par cik pēdējā likā serverī uzturos maz, nezinu cik viņš daudz spēlē, bet kādu laiku atpakaļ spēlēja pamaz, bet tīri sakarīgi Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted September 25, 2007 Report Share Posted September 25, 2007 Man kaut kā atmiņā stāv, ka es tevi par diezgan skarbu diršanu nobanoju mūžīgi no gigna un tu tiki atpakaļ tikai tāpēc, ka busteri uzlika. edit: Labi, kamēr neatradīšu logu vai postu tikmēr šis atkrīt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
doGY Posted September 25, 2007 Author Report Share Posted September 25, 2007 wtf? starp citu es nezinu par ko tu runā, bet es nēsmu DoGy vai kā tur raxtās no kkada mostwanted... es uz gigna banu vispār nēsu dabūjis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted September 25, 2007 Report Share Posted September 25, 2007 Man kaut kā atmiņā stāv, ka es tevi par diezgan skarbu diršanu nobanoju mūžīgi no gigna un tu tiki atpakaļ tikai tāpēc, ka busteri uzlika. Laiks iet uz priekshu un cilveeki mainaas, bet lielaakai daljai atminjaa vinji paliek taadi pashi... Par dogy neko sliktu nevaru teikt, cilveeks liekas sakariigs nav noveeroti peekshnji dusmu uzpluudumi un gastaavoklju mainjas No manis: recommended Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted September 25, 2007 Report Share Posted September 25, 2007 eh, esmu kaut ko sajaucis. dogy tas toč nebija. tagad mani interesē kas tas bija :) jāiet sameklēt. labi, ja nav nevienam nekas slikts sakāms tad kaut kad drīzumā uzlikšu šitu. p.s. atradu. tas bija beastyu!!!!1 Dīvaini ka sajaucu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mahmeds Posted September 25, 2007 Report Share Posted September 25, 2007 Nee nu ! Viss ir kartiba ar shito chali. Nekadus specifiskus izlecienus neesmu manijis. Cik esmu komunicejies ar sho jaunekli, tad vienozimigi ar vinju viss ir kartiba. Domaju, ka veco padome droshi var pieshkjirt visu prasito. rec Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted September 26, 2007 Report Share Posted September 26, 2007 Vienreiz spēlējot( ar feikniku) tiku saukts par dauni un lohu( serverī nebija neviens admins), tev paveicās, ka man bija labs garstāvoklis , bet nu pieņemsim, ka tev bija melnā diena.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rayus Posted September 26, 2007 Report Share Posted September 26, 2007 no manis Link to comment Share on other sites More sharing options...
sye Posted September 26, 2007 Report Share Posted September 26, 2007 s dogy problem netu rec.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted September 28, 2007 Report Share Posted September 28, 2007 zin, man skiet ja tev spite uzlikusi ir vaarnu, tad tur ir noteikti LJOTI LABS IEMESLS... tapec man gribetos vienkarshi topiclock taisiit, ja nu kadam nav kaut kas tiesham ljoti labs sakaams Link to comment Share on other sites More sharing options...
doGY Posted September 29, 2007 Author Report Share Posted September 29, 2007 (edited) 2006 gada augusta :/ un man liekas taa nebija spite, bet (es negribu sajaukt vai vnk ....) es pajautāju par mašīnu vai kko tādu un man uzlika varnu iemesls - ja nav ko teikt tad nesaki... es nesaprotu kāds sakars tur ar cs? vienkārši pajautāju pa (aizmirsu kādu lietu) un man 10 proc varn pirms vairāk kā gada .... Labi negribu ataisnoties, bet nav neviens admins kas mani neatbalstītu Edited September 29, 2007 by doGY Link to comment Share on other sites More sharing options...
godiE Posted September 29, 2007 Report Share Posted September 29, 2007 Nu es ar nedomāju ka wārnas dēļ nevarētu dot Acc,.. ja jau kaut ko sliktu sastrādās ar to acc noņems nost,.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted September 29, 2007 Report Share Posted September 29, 2007 ja atminja nevilj, tad arii serverii kaads kaadu par kuci nosauca vai liidziigi Link to comment Share on other sites More sharing options...
doGY Posted September 29, 2007 Author Report Share Posted September 29, 2007 ES jau teicu, ka savā mūža nēsu nosaucis nevienu meiteni, sievieti par kuci Ja es vairs negribētu spelēt gignā tad tā es to4 nedarītu tikuntā..... kr4 es atvainojos, spitei nododat sveicienu ja es vinu esu kādreiz aizskāris ar vārdiem nepamatoti ! ā un desteni child man ir labs garīgais LŪDZU LŪDZU neraxti neko te, jo tu mani nepazīsti un nevari secināt par mani tā esmu ļoti savaldīgs un kapēc tu te kautko raxti ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuj1tsy Posted September 30, 2007 Report Share Posted September 30, 2007 karoče worms tevi negrib redzēt starp adminiem , vienk cenšas būt diplomātisks un runā caur ziediem Link to comment Share on other sites More sharing options...
doGY Posted September 30, 2007 Author Report Share Posted September 30, 2007 (edited) Nu to jau es sapratu bet admini kas atbalsta ir normāls skaits un normāli admini bloodlord teddy sye rayus mahmed samurays(laikam blade ari) nu un parējie 50/50 ali un kas tur vēl P.s. Runa jau nav par to kas un kā, bet par to, ka bez acc ir loti grūti spēlēt, jo serverī ir cilvēki kas neiet c4 defjuuzot utt un uz viniem ir jāgaida. un no rīta kad ir havana cilvēku skaits ir 6 taču nav interesanti spēlēt, bet kad uzliek dd2 uzreiz prieks to spēli spēlet Edited September 30, 2007 by doGY Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted September 30, 2007 Report Share Posted September 30, 2007 (edited) protams tas ka dogy's ir uzbraucis spitei ir nepatikami, bet nu ja ari ta, vinsh tak atvainojās un tas jau ir galvenais esmu ar visam 4traam par sunju personu! cik kopa speleju tad gona prātīgs likās un ar pankūkām dirsu neslauka. Edited September 30, 2007 by dyversant Link to comment Share on other sites More sharing options...
doGY Posted November 10, 2007 Author Report Share Posted November 10, 2007 Tagad spēlējot regulārdi 2 dienas, serverī adminu praktiski nav. Esmu izjutis lielu vajadzību, Esmu bezspēcīgs bez acc un ļoti noderētu. Varu nosaukt vairākus momentus, no dd2 uzliekās odigy, aiziet prom 10 cilvēki, paliek 5 vs 5 un tad vēl vairāk iet prom un pašam arī apnicīgi spēlēt. Un nav kas nomaina. pa 3 dienām ienāca kkādi 6 spameri kas reklamēja serveri, tas itkā būtu sīkums, bet traucē, ka viņi spamo ( tāpat neviens neiet uz FORŠO viņu serveri) Nākamais, sorīt pavadīju 2 ar kapeikām h serverī redzēju dažnedažādākos tipiņus piem - skrienu pa mani šauj savējie ( tas tā... ) , skrienu man savējais uzmet he virsū ja redz, ka es skrienu virsū un uzpridzina mani, es viņam rocket, tālāk dzekam nervi neizturēja uzreiz un mani saucā viskautkādos mīļvārdiņos ''urot blje utt'' Par cik serverī ir patriez lagi nav arī defaultie spēlētāji tik daudz kā senāk, tapēc nāk viskautkādi ''uroti blje'' Paldies ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
godiE Posted November 13, 2007 Report Share Posted November 13, 2007 Da cik va pūdēt šito topiku??? Izlemj un taisa ciet nafig viņu jātur pus gadu??? + šo arī -> http://www.gign.lv/forum/index.php?showtopic=21292 izlemj un taisa ciet, jēga mocīt čaļus neziņā?????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted November 13, 2007 Report Share Posted November 13, 2007 man ar nekas pret dogy nebuutu, lai tiek acc... visiem gadas lamaties kad kads noasauj, it iipasi ja nav garigaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts