niger Posted November 28, 2007 Report Share Posted November 28, 2007 (edited) nu i? čalis jauns, prātiņš vēl nepietiekami attīstījies. Paši bijām/esam jauni un padumji un vai mums gāja pie sirds lielo gudrinieku aizskarošie pārmetumi?! manuprāt visi tie, kas te un tajā viņa vebsaitē iedirš tādus sūdus kā piemēram lazda2, vai kā tur, te, ir dumjāki par viņu, lai visticamāk ir vecāki. Tākā bļeģ, lai neviens vairs ar volverīnu nekasītos! ā un krušijs arī ir sīks pidars Edited November 28, 2007 by niger Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazda2 Posted November 28, 2007 Report Share Posted November 28, 2007 niger kas tu taads vispaar esi lai te visus komandeetu!!! kas tu volverīnam braalis ka aizstaavi?? lai pats tiek galaa!! crushy es to taa neatstaatu!! :offtopic: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Techtonic Posted November 29, 2007 Report Share Posted November 29, 2007 Nu i? Tas ir pro čalis. Tas nekas ka kādi 9 gadi tik.. Mož pēc gadiem 3 čalim būs pieaugusi pelēkā viela un būs kkas labāks.. P.s. Kāds var parādīt GiGn el vē pirmo poustu ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
minds Posted November 29, 2007 Report Share Posted November 29, 2007 lool man ieaptikaas ta sadalja treninji:Paslaik treninji nenotiek Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoLvErInE^ Posted November 29, 2007 Report Share Posted November 29, 2007 Techtonic ja nezini neruna jo man 12 aa un crushy tew tas padodas wiss labak ka sedesana uz poda bet ja tad kad sis topiks paradijas man bija kkur 10 gadi bet kurs saka ka es tads esmu taagad Link to comment Share on other sites More sharing options...
crushy Posted November 29, 2007 Report Share Posted November 29, 2007 tev profilā ierakstīts, ka 14 gadi, tu saki ka tev ir 12 un topiks esot 2 gadus vecs Rītārd... P.S.- nēģeri, tas, ka es esmu sīkāks par tevi, nenozīmē ka es esmu stulbs, vai šajā gadījumā pidars. Link to comment Share on other sites More sharing options...
l33t Posted November 29, 2007 Report Share Posted November 29, 2007 satiekaties,pagrūstat viens otru un diršaties tālāk Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoLvErInE^ Posted November 29, 2007 Report Share Posted November 29, 2007 profila laikam esmu sajaucis parmainisu bet man jau zb ar jums te dirsties tik pat wiegli es waretu darit ko citu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted November 29, 2007 Report Share Posted November 29, 2007 Link to comment Share on other sites More sharing options...
destiny-child Posted November 29, 2007 Report Share Posted November 29, 2007 roflcopter Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted November 29, 2007 Report Share Posted November 29, 2007 Es jau nu neiešu to dauni aizstāvēt, bet kāds te sakars ar emo Deadalive ? Mazliet kompleksaini jūs te esat.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted November 29, 2007 Report Share Posted November 29, 2007 es jau ieliktu, go cry, daun kid, bet tada nav šajā gadījumā, emo, nebiju jāuztver tik precīzi Link to comment Share on other sites More sharing options...
niger Posted November 29, 2007 Report Share Posted November 29, 2007 krušij, iepriekšējie komentāri tikai par to vien liecināja. lazda un ar tevi es vispār nerunāšu, to, ko es jau gribēju tev teikt es pateicu. laikam vakar mazliet par skarbu izteicos, tos lamuvārdus ņemu atpakaļ Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoLvErInE^ Posted November 29, 2007 Report Share Posted November 29, 2007 lab ja jus gribat warat raxtit wienalga ko man galigs poX jo naw tolka ar jums te saraxtities jo tapat dazs labs nesakarigus textus raxta Link to comment Share on other sites More sharing options...
crushy Posted November 29, 2007 Report Share Posted November 29, 2007 piemēram kurš? tu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicalx Posted November 29, 2007 Report Share Posted November 29, 2007 nee nu laab, par web un to rakstīšanu vēl var saprast. Bet ko tu domāji iestājoties tajā geju domubiedru grupā??? P.S. dažiem derētu te piebremzēt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
preem Posted November 29, 2007 Report Share Posted November 29, 2007 (edited) nee nu laab, par web un to rakstīšanu vēl var saprast. Bet ko tu domāji iestājoties tajā geju domubiedru grupā??? http://www.freewebs.com/cssoldiertm/forums...;topicID=584550 Izlasi pirmspēdējo postā. "Man patiik geji un oralais seks" chalis vnk gribēja uzzināt kas tas tāds gejs un orālais sekss Mde k kas ar to quoti nesanaaca. Edited November 29, 2007 by preem Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankeris Posted November 29, 2007 Report Share Posted November 29, 2007 veel riktiigi neesmu sapratis, kas ir Vh, bet draugs pateica, kad tas nekas slikts nav, galvenais, lai nav aIMs XD čīto ar speed, wh, norec, bet galvenais, lai nav aima Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaamis Posted November 29, 2007 Report Share Posted November 29, 2007 shausmu staastaa par kakji mezhaa es nevareeju vairs apslaapeet smieklu spazmas veedera rajonaa... esot gaajis 17 m aukstumaa, sheit es saluuzu. ej tachu tu deet!! par supervaronju gaumi, preteeji vinja orientaacijai, man ir tikai pozitiivs veerteejums - Logans izbaazh paareejos wannabe-hero, ka nemaz neliekaas. atbalstu nigera viedokli attieciibaa pret mazajiem gign pipariem. ja muusu varonis sheit veel iegrieziisies... WoLvErInE^ kaa tev izgaaja ar to meitenju dillemu, ko? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MeGaPiiLe Posted November 29, 2007 Author Report Share Posted November 29, 2007 (edited) l0lz000r.. Kā šis čalis atrada šo topiku!? Nē es nevaru.. Man pat mazāk gadi kā tev Wolverine, un esmu gudrāks (saprātīgāks a.k.a. m0zgam lielāks tiplums) nekā Tu. Tu ej skolā? Zini kā jāraksta vārds "atbalstu"? Ko Tu šeit uzroc vecu topiku un sāc dirst virsū. Mēs rēcam, bet neapdiršam. P.S. Es +/- vismaz cenšos komatus likt, lai citi varētu saprast ko rakstu, nevis rakstīt p0k3 rakstā... Edited November 29, 2007 by MeGaPiiLe Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoLvErInE^ Posted November 30, 2007 Report Share Posted November 30, 2007 bled kas tew pa dalu es uz kompi raxtu bez nekadam garumzimem utt jo tas ir kompis newis kkada lapa tu jobenais pimpi ka tew war neizlekt kapec es siet dirsu wirsu? bled uzraxti gogle un bled redzesi kapec tu jobenais pimpi tu neko citu nemaki ka wien apsmiet cilwekus taka kkada mauka bled man jau zb turet muti tu man wiswairak adbesiji jo nah tew kkads stulbs topiks jawedo wnk tew naw ko darit bled aizej labak bomenei klitoru pasuc es nepiewienojos mans draugs zinaja manu paroli un es winam teicu lai nekadus sudus newara a wins gribeja zinat ko raxta orala sexa un geju grupas lai par to pasmieties bet nezinaja ka man aktivitates ir on pff ko jus warat dirst ja jus nezinat wisp nahuj sitads topiks wel pastaw winu waidzetu izdzest newis tikai slegt :@ un weba kur jus raxtijat ka es nemaku aizlegt topiku jus to4 esat kkadi luni jo es maku aizlegt topiku wnk es taja weba wairs neeju un ielogoties ari wairs newaru nu ble aizgaja jums beidzot jus jau droswien pat newiens sito garo textu neizlasijat tapec ka jums besi gari lasit un megapile es zinu ka tu esi wecaks pa manim taka nedirs bet ja tu esi jaunaks tad tikunta tew prats ir pakala Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted November 30, 2007 Report Share Posted November 30, 2007 Labāk būtu atcerējušies kaķa Leopolda viedos vārdus... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts