Jump to content
GIGN Forum

Labākais Veids, Kā Ziedot


MeGaPiiLe
 Share

Recommended Posts

nu i? čalis jauns, prātiņš vēl nepietiekami attīstījies. Paši bijām/esam jauni un padumji un vai mums gāja pie sirds lielo gudrinieku aizskarošie pārmetumi?!

manuprāt visi tie, kas te un tajā viņa vebsaitē iedirš tādus sūdus kā piemēram lazda2, vai kā tur, te, ir dumjāki par viņu, lai visticamāk ir vecāki.

Tākā bļeģ, lai neviens vairs ar volverīnu nekasītos!

ā un krušijs arī ir sīks pidars :fsckinsad:

Edited by niger
Link to comment
Share on other sites

  • Replies 96
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

nee nu laab, par web un to rakstīšanu vēl var saprast. Bet ko tu domāji iestājoties tajā geju domubiedru grupā???

http://www.freewebs.com/cssoldiertm/forums...;topicID=584550

Izlasi pirmspēdējo postā. "Man patiik geji un oralais seks" chalis vnk gribēja uzzināt kas tas tāds gejs un orālais sekss :D

Mde k kas ar to quoti nesanaaca.

Edited by preem
Link to comment
Share on other sites

shausmu staastaa par kakji mezhaa es nevareeju vairs apslaapeet smieklu spazmas veedera rajonaa... esot gaajis 17 m aukstumaa, sheit es saluuzu. ej tachu tu deet!!

par supervaronju gaumi, preteeji vinja orientaacijai, man ir tikai pozitiivs veerteejums - Logans izbaazh paareejos wannabe-hero, ka nemaz neliekaas. atbalstu nigera viedokli attieciibaa pret mazajiem gign pipariem.

ja muusu varonis sheit veel iegrieziisies...

WoLvErInE^ kaa tev izgaaja ar to meitenju dillemu, ko?

Link to comment
Share on other sites

l0lz000r.. Kā šis čalis atrada šo topiku!? :lol: Nē es nevaru.. Man pat mazāk gadi kā tev Wolverine, un esmu gudrāks (saprātīgāks a.k.a. m0zgam lielāks tiplums) nekā Tu. Tu ej skolā? Zini kā jāraksta vārds "atbalstu"? Ko Tu šeit uzroc vecu topiku un sāc dirst virsū. :lol: Mēs rēcam, bet neapdiršam.

P.S. Es +/- vismaz cenšos komatus likt, lai citi varētu saprast ko rakstu, nevis rakstīt p0k3 rakstā...

Edited by MeGaPiiLe
Link to comment
Share on other sites

bled kas tew pa dalu es uz kompi raxtu bez nekadam garumzimem utt jo tas ir kompis newis kkada lapa tu jobenais pimpi ka tew war neizlekt kapec es siet dirsu wirsu?

bled uzraxti gogle un bled redzesi kapec tu jobenais pimpi tu neko citu nemaki ka wien apsmiet cilwekus taka kkada mauka bled man jau zb turet muti tu man wiswairak adbesiji jo nah tew kkads stulbs topiks jawedo wnk tew naw ko darit bled aizej labak bomenei klitoru pasuc

es nepiewienojos mans draugs zinaja manu paroli un es winam teicu lai nekadus sudus newara a wins gribeja zinat ko raxta orala sexa un geju grupas lai par to pasmieties bet nezinaja ka man aktivitates ir on pff

ko jus warat dirst ja jus nezinat wisp nahuj sitads topiks wel pastaw winu waidzetu izdzest newis tikai slegt :@

un weba kur jus raxtijat ka es nemaku aizlegt topiku jus to4 esat kkadi luni jo es maku aizlegt topiku wnk es taja weba wairs neeju un ielogoties ari wairs newaru nu ble aizgaja jums beidzot jus jau droswien pat newiens sito garo textu neizlasijat tapec ka jums besi gari lasit un megapile es zinu ka tu esi wecaks pa manim taka nedirs bet ja tu esi jaunaks tad tikunta tew prats ir pakala

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share


×
×
  • Create New...