Jump to content
GIGN Forum

Ti-83! You Are Not Alone! :)


0xDEAD BEEF
 Share

Recommended Posts

Karoche.. suka blja.. bija TIK smuks mocis.. ne jobanas skrambinas... until NOW! :D

Mochiju uz darbu, paravu rata (nu ka parasti), prieksa brauca masina (parasti brauc), bet kaut ka nomudiju un laikam nacu leja ar prieksejo bremzi vai kas, bet nu fakts ka fakts, ka mocis aizgaja uz sana (atrums ~50kmh, jo rata sak raut pie tada atruma.. moska pat 70) un es ari aizgaju uz sana! noskrapeta kivere, cimdi, jaka un veders (huinja). Mocim sapista lampa (moska meginat salimet stiklu? :D un pardot), saskrapetas plastmasas, pa pusei nolauzts tas suds, uz kura liek virsu kajas... un noskrepets izputejs.. karoce - dabraukajos! :)

Beefs

Link to comment
Share on other sites

Muahaha. Nabags. Sajuties vainiigs un piebiedrojies? :D Shitada slapja laika gan es nerisketu raut ratu gaisa, asfalts parak slidigs.

Labi vismaz ka pasham nekas nav lauzts. Apskrapejumi jau neskaitas :thumbsup:

P.S. Btw, atceries to skruvi, kas manejam bija? Ta parasti visvairak traumejoties shitaa, paluuries vai viss ok, ja vari :)

P.S.2. Aaa, esi uz labo pusi nolicies, ja izpuueejs skrambaats?

Edited by TI-83+ Silver
Link to comment
Share on other sites

Tikai nenirdz, bet es butu bijis priecigaks, ja asfalts butu bijis slapjs! Butu daudz mazaks damage tad! Nekas! man vel ir visas iespejas, jo vakara sola lietu, un es ar to moci atbraucu tomer uz darbu. Un man vel tagad bisku tric rokas, tapec domaju, ka vakara iemeginasu ari slapju asfaltu! :)

Baigi labi, ka bija cimdi! tie normala lupatas aizgaja! Zel, ka nebija pilnaas adas! tad nebutu noskrepejis sanus (savus), bet no otras puses - adas jaka nedziist! :D:P

Es rupigi apskatiju moci. Ka saku - lielaka saise laikam ir lampa, jo no pisaka tur sturi ir ieplaisajis stikls un atveries valja tas lukturis! tagad uzlis lietus un jamais bus pilns ar udeni! laikam jamet motosezona pie malas.. vienigi vel vienu reizi varetu ar otru trases moci pameginat uz bikerniekiem aizsaut.. (bet varbut labak tomer nee!)

karoce - meginasu ebaja dabut bisku apskrapetu lampu (otra puse apskrapeta) par 50$ un krasosanu man ir viens dzeks, kam uzrticet! Varetu pat meginat noskrapeto motora vacinu saspaktelet un nokrasot! :D

un tad... sell minimize looses! :D

Beefs

:D Shitada slapja laika gan es nerisketu raut ratu gaisa, asfalts parak slidigs.

Labi vismaz ka pasham nekas nav lauzts. Apskrapejumi jau neskaitas :thumbsup:

P.S. Btw, atceries to skruvi, kas manejam bija? Ta parasti visvairak traumejoties shitaa, paluuries vai viss ok, ja vari :)

Link to comment
Share on other sites

Jaamet, jaamet. Sola itkaa siltaaku to laiku, bet baiso lietu visulaiku piesola. Lituu braukt nav forshi imho.

Motora vaacinjshh... Kas jamais? Tas mateeti melnais, metaala, zem celjiem, valjaa no plastmasaam, ar uzrakstu "Yamaha"? Man tas bija paarsists/paarskraapeets un jaamaina nost. Uzzinaashu, cik maksaas, tad jau redzees, mok taadu ebayaa var dabuut pat? Nez kaa jams saucaas gjermaniski.

Edited by TI-83+ Silver
Link to comment
Share on other sites

Da bleee man vinja ir fucking zeelll... es jau ta samaksaju par 1000 eur vairak, ka tadi maksa, jo tas bija Special shitdition tikai 2000 eksemplari dzeltena krasa un piedevam bez skrambinas un ar loti mazu nobraukumu... omg .... :(

bet ko var darit - ja tu perc motociklu - jo ipasi superbaiku - rekinies ar to, ka bez kritiena bus gruti iztikt. mkei - tas dzeks, no kura es vinu nopirku - tas natura brauca ka sene - vel lenak par masinu... bet man prosta tas joks nesanak! vins teica - brauc lenam un enjoy the ride! fuck you sucker! man nogurst rokas no gulsanas uz ruckam! labak atrak gala un lieta darita! ;)

ja gribi taupit naudu - brauc ar autobusu (rit laikam brauksu uz darbu ar autobusu).. :D

velak iedosu ari bilditi! ;)

Beefs

edit: buenos apetitas draugi! :)

post-2835-1190141915_thumb.jpg

Edited by 0xDEAD BEEF
Link to comment
Share on other sites

Oj ka es shobrid priecajos, ka man bija mana adas jaka :) Uz kajas pie potites man ari ir divas shitadas, bet nu lielums nesalidzinams. Man gan ari atrums bija stipri mazaks, es vel lidz rataraushanas atrumam nebiju ticis.

Es ar necieshu visadus senes. Uz shosejas lenak par 130 vispar nelaizhu :) Man gan uz Cesim pa pleskavas shoseju pie 170 vel aizgajagaram divi R1 limenja mochi... :) Laikam domaja, ka laizhos, jo tikko biju 200 kartejo reizi iemegjinajis.

Beef... situmi un zilumi gan ir lieli un nejauki... BUT BIKES ARE WORTH THAT SH1T! :pizdiblee:

P.S. Macho, vai kaads cits varenais, shitos smailijus vajag forumaa pielikt!!! :)

post-2148-1190150720.gif

post-2148-1190150743.gif

post-2148-1190150752.gif

post-2148-1190150760.gif

Link to comment
Share on other sites

da protams, ka ievilku! :) aber taja odisha video man ir TIK izgazts veeders... omg! :)))

lai nu ka - runajot par vederiem - man ir palikusas vel 5 cigaretes un tas nozime, ka jau ar ritdienu saku iet uz kacalku/parstaju dzert un pipet + ieturu veseligo dietu! :) bet tas jau cits topiks buus!

Beefs

:D

traktorist, ja tu domā, ka 2 nedēļu laikā var nodzīt riepu tad smagi maldies. ( nē nu itka jau var, bet tad ir ļooooooti jāgrib) :)

Link to comment
Share on other sites

visi, kas grib atmest pīpēšanu, varu palīdzēt atmest :) nav jau tā kā trakas tantes saka, ka pīpēšana - vsjo, tu esi nekam nederīgs, smirdīgs mēls. Man viens pazīstams dzigits 2000 metrus 6.30 min noskrien, 7 gadus pīpēdams :)

ā, un musīši pēc kačāšanās uzaug kkur pēc 2 nedēļām, a tunci var ātrāk nodzīt :)

Edited by traktorists^
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...