Lecter Posted September 16, 2007 Report Share Posted September 16, 2007 Okiiiiiii s'aksim ar iemesliem... 1.) Faktiski visi kas ir tik veci lai uztaisiitu serveri maak arii anglju valodu, tapeec varees izlasiit visu ariii Angliski (Anglu valodu maaca no 1. klases) 2.) Latvijaa nav tik daudz skripteru kas taisiitu visaadus pluginus, tapeec arii tie jums nebuus (labaakajaa gadijumaa kaadi 4 puszagti plugini) 3.) visas probleemas kas rodas saistiibaa ar amxmodx ir 101 reizi apspriestas amxmodx forumos, un atbilde ir viegli atrodama, un njemot veeraa info ko sniedzi punktaa Nr.1 lielaakaa dalja spees visu izlasiit.... Taatad secinaajums: Jums nebuus ko piedaavaat lietotajiem... varbuut kaads pilniigi apdaliits cirvis 1 reizi gadaa uzdos 1 pilniigi debiilu jautaajumu un tas ary viss... whoila 3x iemesli kapeec tavam mazajam projektinjam nav reaalas nakotnes Link to comment Share on other sites More sharing options...
shine Posted September 16, 2007 Report Share Posted September 16, 2007 (edited) 1.) 20% servera taisiitaaji anglju valodu nezin! te puse veel jautaa kaa uztaisiit serveri! un shaubos ka kaads vsp ir lasiijis anglju pamaaciibu ka uztaisiit serveri. 2.) pirms 2viem gadiem arii nebija mapperi!!! Ar pamaaciibam LAT VAl piesaistiija tik daudz mapperus - kur6 servera taisiitaajs nav gribeejis pats uztaisit savus pluginus??? Pagaidam latvija nav iipashi daudz skripteru, bet kad saaks rakastiit pamaaciibas lat val - un buus Forums latvieshu val. - paraadiisies cilveeki kas gribes iemaaciities pluginus taisit. Es ar taisu pluginus - un nekaadus puszagtus. Paziistu paaris cilveekus kas ar taisa un neviens nezog! 3.) Shaubos ka daudzi maak angliski - nu bi6ku, bet ne daudz - lasot latvieshu forumu vinjiem nevajadzees piepuulet smadzenes domaajot ko tas vaards noziimee.\ EDIT: Anglju valodu maaca no 3. kl. Edited September 16, 2007 by shine Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lecter Posted September 16, 2007 Report Share Posted September 16, 2007 veciit tu laikam neseko liidzi izgliitiibas reformaam... Ange\leni 50% skolu maaca no 1.klases... protams mo6 jums Paakiem tur 4uhnjaa nemaaca, jo nav jau veerts maaciit citu valodu cilveekam kas visu muuzu raksies pa zemi... P.S Anglu valodu maaca pat beernudaarzaa... mana drauga siikais bratans kuram kkadi 4 gadi jau maak nodirst katru 2. cilveeku kas pa ielu iet skaidraa anglju valodaa... Turpmaak pirms raksti shitadas mulkjiibas paarbaudi vai tev ir taisniiba... Link to comment Share on other sites More sharing options...
shine Posted September 16, 2007 Report Share Posted September 16, 2007 atradies gjeenijs anglju valodu kaa macibu preikshmetu saak maacit no 3. kl. nu nezinu kur tu esi gaajis - kaada gjeeniju skola - bet nenodirs citus Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roy Posted September 16, 2007 Report Share Posted September 16, 2007 Bļē tu ar savu 1klasi vari iet kārties moška tev kaut kādam uber gēnijam tur māca no 1klases Vispār angļu valodu sāku mācīties no 7klases un tāpat neko viņi neiemācija pēc 3gadiem aizbraucu uz angliju tur 3menešu laika iemācijos kādas 3reiz vairāk nekā te 3gadu laikā Link to comment Share on other sites More sharing options...
JuiCe Posted September 16, 2007 Report Share Posted September 16, 2007 Ideja pavisam vienkārša - Praktiski viss tas pats kas AmxModX.Org - Tikai ar 2 atsķirībām: + Ar NON-Steam Supportu + Tiem kas ne pārāk labi saprot angliski - Visa informācija & Stuff Skaidrā saprotamā Latviešu Valodā... Tātad - Kādi ir sakarīgi veči ? Nu Sakarīgi AMX Jomā un kā Modi forumā. Tātad ir jājēdz kas ir amx, ko viņš ēd, jāprot lasīt .SMA failus, debagot plaginus....pff...vienkāršāk tā teikt - Ir jājēdz vairāk kā plika AMX Uzstādīšana. Es personīgi darbotos pa Linux tēmu, tas nozīmē ka vēl kādi 2 būtu vajadzīgi kas jēdz linuxi - Un kādi 2-3 kas jēdz to pašu windouzē ( nu prakstiski vismaz plaginiem atšķirības nav, bet mana fantāzija izdomāja vienkārši iedalīt ) So - Es domāju ka ja kādam ir interese vai gribas vienkārši ko vairāk uzzināt ( - tad var mierīgi man PM rakstīt - Un tad arī kaut ko jau sarunāsim.... P.S. ja manīsu sigos .oo.lv Projektu reklāmas vienkārši ignorēšu saņemtos PM Tu visu gribi, bet neko nedari. Tad tev bija doma izveidot dizainu community, kas veidotu dizainus etc.. Tad vēl kaut ko, vienvārd sakot , tu pats nezini ko gribi!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
remix.cc Posted September 16, 2007 Report Share Posted September 16, 2007 nu... vai webs, kur tas viss notiks ir jau gatavs... un kads visapr to taisa..??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rambans Posted September 16, 2007 Report Share Posted September 16, 2007 Pac es no amx normali daudz saprotu vismaz srveri 1 min varu uztaisit 1)Bte pa temu man si ideja loti patik un ja varu ka paliudzet busu gatavs 2)Shine teica pareizi ka mapes saka taisit ta pa istam kos uyztaisija LV pamacibu 3) 1 sapni jau istenoju uztaisot savu 1 mapi bet gribetu arti istenot sapni uztaisit 1 pluginu P.s busu gatavs palidzet ja vajadzes dariosu ko varesu P.s.s Sij idejai ir jatop gatavai Link to comment Share on other sites More sharing options...
remix.cc Posted September 20, 2007 Report Share Posted September 20, 2007 cik es sapratu nekas vairak nenotiks...? parunajam, padiskutejam, atlauju no amxx comunity dabujam, bet... poh... es kaut ka nesaprotu... vai topica veidotajs kko var paskaidrot sakara ar sho..? vai vins vispar veido kko..? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sgt.M1kWo Posted September 20, 2007 Report Share Posted September 20, 2007 Čista kaut kāda bremžēšana toletes trubās. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rambans Posted September 20, 2007 Report Share Posted September 20, 2007 njaa ta ir dabuja pat atlauju nu ja ta tad drosvien Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaNd0m Posted September 20, 2007 Report Share Posted September 20, 2007 bet iesaku padomaat par aprunaashanos ar amxmodx administraaciju Bet vinam jau nav jaliek vinu nosaukums un logo vins to visu var pats izdomaat so ? piem " Latvian Amx Help Web " Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrAsHeR Posted May 19, 2009 Report Share Posted May 19, 2009 krieveļi anyway ja pa tēmu, tad šāda mājas lapa būtu domāta tādiem, kas neko nejēdz angliski.... un tas tiešām nozīmē krieveļiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
remix.cc Posted May 19, 2009 Report Share Posted May 19, 2009 crasher tu tikko pazemoji visu savu latvieshu tautu ar savu stulbumu... nevar kkadu skriptu uzlikt kas automatiski loko topikus, kuros jau menesis neka nav... te laikam jau veseli 2 gadi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ins1d3r Posted May 21, 2009 Report Share Posted May 21, 2009 kā saprast + Ar NON-Steam Supportu amxmodx.org plugini tak jau tā strādā uz nonsteam versijām Link to comment Share on other sites More sharing options...
shine Posted May 21, 2009 Report Share Posted May 21, 2009 (edited) Ne visi, nahuj jums rakt vecu topiku augšā? Tas čalis ir sen pazudis un nekas tur tā arī nebija. Edited May 21, 2009 by shine Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čalis Posted May 24, 2009 Report Share Posted May 24, 2009 ntw, es ar piedalishos labprat (windows) Link to comment Share on other sites More sharing options...
shine Posted May 24, 2009 Report Share Posted May 24, 2009 Tāds projekts sen vairs nav. Tu pluginu nemāki atrast, un vēlies šeit piedalīties? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now