eM` Posted September 13, 2007 Report Share Posted September 13, 2007 No linux pilnigi neko nesaprotu. Domaju pec sis pamacibas uztaisit serveri http://www.gign.lv/forum/index.php?showtopic=10244 Cik sapratu, tad tie kuri ir ierakstiti kodos ir jakope kautkada konsule? Windowsam ta ir Start > RUn, bet ka ir linuxam? Link to comment Share on other sites More sharing options...
naziic Posted September 13, 2007 Report Share Posted September 13, 2007 Terminālī. pameklē. p.s kam liec ubuntu? ja taisi serveri, tad liec kaut ko nopietnāku kā gentoo u.t.t, no ubuntas GNOME nekas īpašs nebūs. pp.s kad atvērsi termināli vajadzēs ievadīt sudo -s un tālāk jau sapratīsi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eM` Posted September 13, 2007 Author Report Share Posted September 13, 2007 (edited) O ir. Paldies. Tik netaisat ciet topiku, gan jau sis dienas laika radisies vel paris jautajumi. Ubuntu man bija CD. Negribeju neko citu kacat vel. Nezinu kurs ir labaks prieks servera Ubuntu prieks Servera neder? P.s Ka tu uzliki, taka windowsam ka leja ir tas start etc. Edited September 13, 2007 by eM` Link to comment Share on other sites More sharing options...
naziic Posted September 13, 2007 Report Share Posted September 13, 2007 Der, der, bet nu padomā, ja tur ir sabāzti visādi lieki sūdi? pats esmu uzlicis gentoo uz otrās kastes, kas pamesta kaut kur zem gālda kā failu/web serveris, šķiet labi. btw tikpat labi var likt open/free BSD, nu katram jau ir sava 'gaume', kas viņam labāk patīk, so šeit varētu rasties smagas diskusijas, kas ir labāks. p.s tas nav mans scrēns, vnk uzgooglēju. paša ubuntiķis arī nav nekas īpašs, uz tā nedaudz paākstījos - Link to comment Share on other sites More sharing options...
eM` Posted September 13, 2007 Author Report Share Posted September 13, 2007 Iekopejot un nospiezot OK nekas nenotiek. hmmm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
naziic Posted September 13, 2007 Report Share Posted September 13, 2007 Kā Tu esi ielogojies? kā root, vai kā atsevišķs ūzeris? itkā terminālī vajadzētu iedrukāt sudo -s un tad būtu tā - -ubuntu:~$ sudo -s Password: pārbaudi, iespējams nemaz nevajag ielogoties, pamēģini uztaisīt direktoriju - mkdir /kaka varī arī pa pm atsūtīt man savu skype name un tad caur skype būtu ātrāk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted September 13, 2007 Report Share Posted September 13, 2007 KDE grafiskajai videi "start" ir apakšā defaultā bet GNOME var pats aizvilkt lejā ja vēlas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now