Jump to content
GIGN Forum

Recommended Posts

Sveiki visi gign admini, iepazistinasu juus ar sevi...

Mani sauc Edgars, esmu 20 gadus jauns jaunietis/virietis kas kas spele cs un velas iegut admina tiesibas uz gign servera. Dzive esmu ljoti mierigs un nosverts, kas nekad nemeklee kaski un censas visu atrisinat mieriga cela. Tagad stradaju pa Rigu, lidz ar to ar spesu vairak vakaros spelet cs ka agrak, ka atceraties celosanas delj nevareju spelet patstavigi. Brivaja laika atpusos ar draugom, nodarbojos ar visdazadakajiem sporta veidiem un protams speleju CS. Esmu dzimis Aluksne, un domaju daudzi to zin, jo ir dzirdejusi manu patikamo latgalisko akcentu (piebildisu, ka latgaliski nerunaja nemaz). Tas bij isuma par mani, ja kadam individam interesee mana personigaa dzive vairak, jautajat...

Par CS, administratora tiesibas velos, jo esmu pedeja laika ieverojis ka adminu online ir salidzinosi man (vismaz laikos kad es speleju, tas ir: rita puse un velakos vakaros). Zinu ka neesu tas trakakais gign fans, kas cs'am un gign atvele tik loti daudz laika, bet tomer ka diespeja, iegriezos tur. Nevelos neka daudz iesakuma, tikai: gag,slap,slay,kick pietiktu. Admina pieredze ir diezgan liela, esmu admins jau 2 gadi uz NG (apollo) serveriem. Esat varbut ieverojusi ka es diezgan biezi pasaku ko skarbaku zurkotajiem vai basecamperiem (ne rupju), bet admina acc pret vinjiem neizmantoju (tikai ja tiesam nekustas no baazes), savaldit savas emocijas maaku, ari ja mani reali nokaitina.

Pagaidam stundu ir maz (sakara ar to ka 3 menesi biju Jaunzelande, Kanada biju vel pirms tam) un kops atbraucu speleju diezgan daudz. Nutad stundas bus te:

http://www.gign.lv/stats/player.php?id=138

Par adminiem kas mani iesaka. Man bij kauns kadam special uzplities un tapec nevienam neko neprasiju. Ja nu ir kads admins kas mani atbalsta, ludzu piesakas 2 dienu laika, ja nav, tad nu liekat man 2 nedelju banu uz foruma...

Paldies par atsaucibu...

Edited by ManuVietuIenjemRegistretais
Link to comment
Share on other sites

recommened by me. Uzskatu ka shis cilveeks sevi ir pieraadijis, speelee pietiekami ilgi un probleemas neatceros ka ir bijushas, ja nu vieniigi paaraak lielais pings kaadu laicinju atpakalj!. Serverii ir pieteikami mieriigs, nekad nevienam nav pieveersis lielu uzmaniibu, tapeec vareetu buut labs admins!

P.S. xg nevaru rekomendeet, jo shaadas tiesiibas man nav, bet paareejaas gan ir!

Link to comment
Share on other sites

Rekomendēju viņu uz visām šīm tiesībām, man gan liekas,ka nospēlēto stundu skaits nav svarīgs, galvenais, lai galva uz pleciem, kas tavā gadījumā nav problēma ;) Un tākā basecamperiem un žurkām ir jāmirst tad noteikti iesaku iedot viņam šīs komandas, lai cilvēks cīnās ar nūbu bariem, kas spēlē no rītiem un vēlu vakaros ;)

EDIT: stundas nav svarīgas tādā gadījumā kā viņa , kad čalis spēlē jau sen un visi ir viņu redzējuši spēlejam .

Link to comment
Share on other sites

;) Un tākā basecamperiem un žurkām ir jāmirst tad noteikti iesaku iedot viņam šīs komandas, lai cilvēks cīnās ar nūbu bariem, kas spēlē no rītiem un vēlu vakaros ;)

Atvainojos par nelielu offtopicu: Gribeeju teikt, kad stundas ir svariigas, jo kad es rakstiju ACC viss bija oke, vieniigais miinus bija stundu skaits, tapec tas ir svariigi, ja man saadi nevareja iedot ACC, turklaat visi teica, kad stundas par maz! :( Nekas personisks, bet Maukurim aka Registreetais sis komandas var uzticeet tiesham! ;)

Link to comment
Share on other sites

Neesmu nekad rekomendējis nevienu kandidātu, bet šī būs izņēmuma reize. Pirmkārt, man patīk viņa oriģinālais veids, kā prasīt acc. Sakarīgs pieteikums un labi izdomāta fiška kā iegūt rekomendāciju no jau esošajiem adminiem. Manuprāt šo sistēmu vajadzētu ieviest. Ciest nevaru saņemt trulus PM forumā vai vēl trulākas vēstules gign lapā no nuubiem, kuri piespamo pastkastīti ar textiem:"Vai tu varētu mani rekomendēt uz acc?!Plz plz plzzzzz!!!111one!!"! Ja admini uzskatīs, ka esi pietiekami labs, lai būtu viens no viņiem, tad REC tu dabūsi "poljubomu"! Savukārt, ja 2 dienu laikā neviens no adminiem nav iepostējis kaut vienu postu ar akceptu, tad kandidāts tiek atvaļināts uz 2 nedēļām no foruma...tā teikt, lai nespamo un neraksta attkārtotus pieteikumus. Šāda sistēma varētu kalpot kā bieds tiem, kuri nav pārliecināti par sevi, tb njuubiem! ;) Otrkārt, šis kandidāts ir pietiekami ilgu laiku pavadījis serverī. Arī es neesmu novērojis nekādas uberstulbas rīcības no viņa puses serverī, kas liek secināt, ka galva uz pleciem viņam ir! Tā kā dodu arī savu REC un lai veicas adminēšanā!

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...