Jump to content
GIGN Forum

Suudi


sh!d
 Share

Recommended Posts

a tu nosakuma izlasi to likumu un tad tikai stulbi jauta....runa gaja par softweiriem ( datorprogramam) filmaam speelem.Visu parejo var kopeet manu iipashi gudro chempioninj. bet ka tu zini ka vacija vispar tirgo matricas?

Link to comment
Share on other sites

Daanijaa pirms kaada pusgada bija labaa policijas "akcija" - internetaa bija izlikta aptauja, kuraa vajadzeeja balsot, par to, vai tu esi nelegaali kopeejis muuziku, speeles utt. Izskatiijaas baigi nevainiigi, bet kas notika: menti notreisoja IP un tad gaaja VISIEM tiem, kas atbildeeja apstiprinoshi, uz maajaam un izkratiija kompi un dziivokli - ja atrada nelegaalu muzonu/speeles uz kompja/diskiem, tad tuuliit bija suudi happy.gif . Ja kas, suudi tur ir apmeeram taadi - par katru piraatiskaas muuzikas failu jaamaksaa ~50 santiimi. k00l, ne happy.gif ? tagad paskaitiet, cik jums muzona failu ir juusu 40 gigabaitiigajaa muuzikas folderii naughty.gif

Link to comment
Share on other sites

zinu, stumbr, tikai te dazhi papas nesen lieliijaas ar to cik kuram GB ar muuziku - ar pilniigu paarlieciibu balsii[postaa], ka tas nosaka to, cik tu kruts. nu enivei, 40, domaaju, ir aptuveni videejais muuzikas daudzums kas katram te ir..

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...