Outlawz Posted July 11, 2004 Report Share Posted July 11, 2004 es, atshkjiriibaa no tevis butcher, dziivoju reaalaa pasaulee. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeaDly Posted July 11, 2004 Author Report Share Posted July 11, 2004 Man uz serva tagad ir slots jau kaadus 2 men un nekaadas hinjas veel nav sanaakushas un arii nesanaaks ja sanaaks tad varees njemt nost Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dream Posted July 11, 2004 Report Share Posted July 11, 2004 es, atshkjiriibaa no tevis butcher, dziivoju reaalaa pasaulee. Domaasim Reaali !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gordon Posted July 11, 2004 Report Share Posted July 11, 2004 Neskatties uz to kaa vinsh shauj ar AWP, vinjam ir pietiekami liela atbildiibas sajuuta lai nevienam neiedotu savu paroli uz tiesiibaam. vinjam vajag dot taas tiesiibas ko shamais prasa !!! ja, tiešām? un varbūt vēl atslēgu no dzīvokļa, kur nauda stāv? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeaDly Posted July 11, 2004 Author Report Share Posted July 11, 2004 Varbuu tuvaak lietai Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted July 11, 2004 Report Share Posted July 11, 2004 vareja jau pincis taads uz tusu atbraukt... tad butu citaa gaismaa shis topiks izveerteets Link to comment Share on other sites More sharing options...
skippy Posted July 11, 2004 Report Share Posted July 11, 2004 kaadam vajag iedot tiesiibas, jo vairaak adminu, jo speele buus labaaka P.S. tiesiibas ir jaadot ir tiem, kas tas ir pelniijushi nevis lohiem, kas taas izmanto tikai prikola peec Link to comment Share on other sites More sharing options...
FreeLancer Posted July 11, 2004 Report Share Posted July 11, 2004 ew.. es tiko izlasiju 3 tiesiibu pieteikumu topikus.. un visus nosleedz pilniigi bezjeedziigs teksts no "skippy" puses.. genious.. myb kko izdariet ar vinju ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ownage Posted July 11, 2004 Report Share Posted July 11, 2004 DeaDly, ok... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bloody Posted July 12, 2004 Report Share Posted July 12, 2004 cilveks tavs IMHO man iecert....... GOD OF CStrike! Tu tik maki pateik kautko tamlidzigu. A, kad pats spele tusejies pa pedejam vietam! LOL Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts