Jump to content
GIGN Forum

Palīdziet

keda2222
 Share

Recommended Posts

Nākošnedēļ vēsturē būs kautkāda ieskaite ar tēmu - kapitālisms. (10kl'i) . Lūdzu jūsu palīdzību, kur internetā var atrast labu rakstiņu par kapitalismu, kas to iesāka nu u.tt. Protams es varēju izmantot googli, bet iespējams atrastu kautkādu lielu putru, bet jūs kā pieredzējušāki un gudrāki cilvēki noteikti man palīdzēsies, vai ne? :)

Negribas veidot jaunu tēmu, tapēc pie reizes pierakstīšu šeit. Man ir NOD32 antivirus, nesen visu laiku bļāva, ka ir beidzies tas termiņš vai licenze, nu kautkas tāds. Vienu jauku dienu viņš automātiski updeitojās un vairs neko tādu nemeta, bet tagad ir cita problēma. Viņš man met eroru : Inccorect username or password. Kā to var novērst?

^_^ Kad es rakstīju par šo referātu man bija diezgan daudz jau mācību grāmatā iekšā. Ā un vajag nevis tikai netā visu meklēt, bet kaut vai uz skolas biblioetēku pārmaiņas pēc aizvilkties.

Seit neiet runa kur man meklet tu saproti to?? Tu vienkarsi tagad posto nepatēmu, nezini neraksti neko, neviens nespiez tev te kaut ko rakstit!

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...