Jump to content
GIGN Forum

Visiem Mazgadīgajiem Dirsējiem

macho
 Share

Recommended Posts

Lai nu ka, bet stipri saubos vai kau kas notiktu ja ko lidzigu pateiktu kada www.antinsmiljefinus.lv web lapele, pareizak viniem butu uzdirst uz to, bet nu tas jau pats par sevim saprotams, ka ne ka delfi un vel apollo un tvnet.. Vispar biezi var atrast tizlus komentarus it seviski tvnet, par kuriiem varetu sodit (ar navi jau ne), bet nu kau kaa..

par šādiem tekstiem jau sen vajadzēja ķert ciet un likt kautvai 100 ls sodu. vnk lai cilvēki piedomā ko raksta. vispār baigi kretinē šādi cilvēki, kas neciena valsti kurā dzīvo. arī saprotami būtu, ja to rakstītu tīņi, bet nejau pieaudzis cilvēks, tur jau jārunā par kāda veida ārstēšanos. šitas viss atsauca atmiņā to notikumu Igaunijā ar pieminekli karavīriem. kāda daļa bija toreiz krieviem gar to?? patika arī tas, ka tur liela daļa bija sīči ar uz rokām uzrakstītu vārdu - krievija.

http://www.gign.lv/forum/index.php?showtop...1&hl=hollow

tīri ātri tika noskaidrots viņa vārds, skola, adrese.

LOL es loti atvainojos kad braucu offtopikaa... BEt es atceros, kad taisni tajos datumos, kad juus shito hollow mekleeshanu sakaat es biju vienaa piecdienniekaa :D Taapeec es nesapratu gign party, ko visi par to hollow taa runaa :superlol: Nu blin veltiiju 20 min lai izlasiitu visu vinja topiku :thumbsup:

UN ja par teemu sen jau vajadzeja shitos izlecejus tvarstiit :)

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...