Acolyte Posted September 6, 2007 Report Share Posted September 6, 2007 http://www.gign.lv/forum/index.php?showtop...1&hl=hollow Interesanti Varētu vēl kādreiz kautko tādu uzrīkot Link to comment Share on other sites More sharing options...
vecteetinjsh Posted September 6, 2007 Report Share Posted September 6, 2007 (edited) Varētu vēl kādreiz kautko tādu uzrīkot Da labi, ja parādīsies vēl kādreiz tāds unikums, kāds bija hollows, tad jau manīs, kas būs... Edited September 6, 2007 by vecteetinjsh Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktorists^ Posted September 6, 2007 Report Share Posted September 6, 2007 hollows gan jau pie kāda suņa aigājis, lai tas pielabo viņa seju. šamam būs bail palicis Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3rsy Posted September 6, 2007 Report Share Posted September 6, 2007 cik sapratu hollows ir nobanots vai ne? gribat dzirdeet vel mulkiibas? - tad atbanojiet . dorshi vien saaks lasiit moderiem lekciju par to ka vinj bano bez "iemesla" Link to comment Share on other sites More sharing options...
SchWarZ ;) Posted September 6, 2007 Report Share Posted September 6, 2007 Lai nu ka, bet stipri saubos vai kau kas notiktu ja ko lidzigu pateiktu kada www.antinsmiljefinus.lv web lapele, pareizak viniem butu uzdirst uz to, bet nu tas jau pats par sevim saprotams, ka ne ka delfi un vel apollo un tvnet.. Vispar biezi var atrast tizlus komentarus it seviski tvnet, par kuriiem varetu sodit (ar navi jau ne), bet nu kau kaa.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicalx Posted September 6, 2007 Report Share Posted September 6, 2007 par šādiem tekstiem jau sen vajadzēja ķert ciet un likt kautvai 100 ls sodu. vnk lai cilvēki piedomā ko raksta. vispār baigi kretinē šādi cilvēki, kas neciena valsti kurā dzīvo. arī saprotami būtu, ja to rakstītu tīņi, bet nejau pieaudzis cilvēks, tur jau jārunā par kāda veida ārstēšanos. šitas viss atsauca atmiņā to notikumu Igaunijā ar pieminekli karavīriem. kāda daļa bija toreiz krieviem gar to?? patika arī tas, ka tur liela daļa bija sīči ar uz rokām uzrakstītu vārdu - krievija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted September 7, 2007 Report Share Posted September 7, 2007 http://www.gign.lv/forum/index.php?showtop...1&hl=hollow tīri ātri tika noskaidrots viņa vārds, skola, adrese. LOL es loti atvainojos kad braucu offtopikaa... BEt es atceros, kad taisni tajos datumos, kad juus shito hollow mekleeshanu sakaat es biju vienaa piecdienniekaa Taapeec es nesapratu gign party, ko visi par to hollow taa runaa Nu blin veltiiju 20 min lai izlasiitu visu vinja topiku UN ja par teemu sen jau vajadzeja shitos izlecejus tvarstiit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now