ExtraOrdinary Posted June 25, 2004 Report Share Posted June 25, 2004 nu tauta pastaastat kaa noliigojaat/nojaanjojaat ko labu sadariijaat u.t.t. es pie bosa maajaas biju cepaam shashliku noskalojaam ar carlsberg+martini un taadaa garaa pabazareeja un tad pa lietu gaajam maajaas Link to comment Share on other sites More sharing options...
anfisa Posted June 25, 2004 Report Share Posted June 25, 2004 neko seedeeju maajaas Link to comment Share on other sites More sharing options...
kill_me Posted June 25, 2004 Report Share Posted June 25, 2004 Manejais notusejas pa Ogri..... Piedzeras kaa lops... Ka 19. aizbraucu taa 6.30 majas biju.... Bet tas pasakums Ogre reali sukaja... Janjus nosvineju vasarnica....Aprijos shashliku utt... Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted June 26, 2004 Report Share Posted June 26, 2004 forshi shmigaa paspeeleeju kvadraatus pie juuras un meetaaju patiikami marazmiskus jokus. (btw kvadraati loliska speele - paaris vietaas vareeja paarreekt jeegu - it iipashi ja vismaz viens speeleetaajs ir patiikamaa lopaa) Link to comment Share on other sites More sharing options...
spEEdy Posted June 27, 2004 Report Share Posted June 27, 2004 (edited) а я 4 дня ездил на велосипеде был в клайпеде, на куршской косе, паланге, лиепае, павилосте, кулдиге, талс и, сабиле, кандаве, и вот только что приехал домой. общий километраж 570 км вот такой я крутой Edited June 27, 2004 by spEEdy Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted June 28, 2004 Author Report Share Posted June 28, 2004 speedy`s crazy crazy trip kaa ar paareejiem ?? paareejie taa nodzeeraas ka neatceraas ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
matrxx Posted July 4, 2004 Report Share Posted July 4, 2004 BEZFILMA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hainy Posted July 4, 2004 Report Share Posted July 4, 2004 Jaanji Pie ezera kopaa ar draugiem un standarta variants ir zalji shashliki plus ljoti daudz alus, bet pa nakti mekleeju kuraa teltii ir kaada briiva vieta, jo laukaa lija ljoti! P.S. anfisa - protams ka tu maajaas seedeeji, jo vaacijaaa NAV jaanji ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FreeLancer Posted July 5, 2004 Report Share Posted July 5, 2004 ehh.. mees pie viena kexxa laukos liigojaam... nu tip parastaa proceduura... alus shashlix dziedaashana alus rosols alus futbols alus alus alus... nu apm.. itkaa jav viss baigi norm.. tikaj zheel ka no 3m augsta balkona uz saaniem noveelos.. piedevaam vel skaidraa Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted July 5, 2004 Author Report Share Posted July 5, 2004 kaa taa ? vareetu buut diezgan saapiigi Link to comment Share on other sites More sharing options...
ant- Posted July 5, 2004 Report Share Posted July 5, 2004 ExtraOrdinary, man janji bija nu "so so" + "50/50" Staigaajos ar savu meiteni, pecstams gaju pie pieaugushajiem saesties un guleet Nebutu man meitenes, tad janji butu sux NU redz ka man sanaca Link to comment Share on other sites More sharing options...
cilveeks Posted July 5, 2004 Report Share Posted July 5, 2004 nu tu jau mums ahuns miletajs visus svetkus viens pats ar 10 meitenem pavadi un tava dzive bez meitenem vispar butu nederiga Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hainy Posted July 5, 2004 Report Share Posted July 5, 2004 mana arii Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now