Jump to content
GIGN Forum

Paintball In Gign Style !

bencik
 Share

Recommended Posts

• Replies 247
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

:) ir vēl kāda brīva vieta Teddy?

Man liekas Teddy bija viena briiva vieta:) ja nu kas outlaw ielidiisi pie maniim sliktakajaa varianta :D

Ok lil nigga un drinkit, jus cik saprotu nebraucat ...

MAder molder, kas ar jums?

Edited by bencik

Outlawz said:

macho ieteica zvanīt wormam, nu viņš necēla (vai arī Spite neļāva :) ?).

Wormam nav jeega zvaniit vins man teica, kad liidzi buus 3 maloljetkas :fsckinsad: Ta ka vinjam autins pilns :thumbsup:

Satikshanas vieta varetu b uut mana maaja, teiksim kaut kur uz kadiem 13:20(tas ir pagaidaam mums un teddy), ja kaads veel grib pievienoties un braukt kpaa tad luudzu :thumbsup:

Edited by bencik

:fsckinsad: Ta ka vinjam autins pilns :thumbsup:

Satikshanas vieta varetu b uut mana maaja, teiksim kaut kur uz kadiem 13:20(tas ir pagaidaam mums un teddy), ja kaads veel grib pievienoties un braukt kpaa tad luudzu :thumbsup:

nu pagaidām izskatās, ka es tomēr braucu ar wormu :) bet, ja nu kas atsūti PMā savu mob

Kaa man patiik, kad cilveki mani piekaash bleeed. Mans soferis peekshni vakaraa (tiko) izdomaa, kad nebrauks, zajebis blin ! Nahuj cilvekiem ir dota tada lieta kaa tbildiibas sajuuta, ja saki, kad brauc tad brauc un nepisies :evilmad:

Karoche probleema ir kur ir 2 cilveeki deadalive un freelancer, kam tagad nav transporta, te ir kaads kurs varetu pakeert vinus liidzi?

Paldies par Uzmaniibu :)

Esam karoche 13:40 peintbola parkaa !

Manu numuru ja arii kaads nezin, tad luudzu 26329671, zvaniet un jautajiet, ja kaut kas ir nesaprotams :) Tikai luudzu cerams, kad ziniet celju jot ur pat netaalu ir arii viens cits peintbola parks, neiemaldaties tur :thumbsup:

Edited by bencik

tatad pasakuma dalibnieki bija shie -

1.Bencik

2.Sarge (coach)

3.Beeefs

4.Teddy

5.Krish

6.naziic

7.Worm

8.Rusty

9.Spite

10.Cipruss

11.Ali (maybe)

12. macho (haha, es sevi varu ierakstīt megasegalol. Respect out to lil nigga :D)

13.outlawz

14.madball

Paldies tiem, kas atbrauca, bija zajebis, vislabaakais, kaa es pa suudiem 2m noslideeju :D Vareetu stastiit daudz un viskaut ko, bet lai citi arii parunaa :khehehe: Visu cienju Rusty, kas speja no Ceesim atbraukt, paldies arii tiem, kas neatbrauca :) Iebraucu 10 ls miinusos :D Karoche kaa saciit jaaska, mees panemaam uz kvalitaati

:thumbsup:

Un veel shoreiz Krisham vismaz uzradaas konkurence - naziic :) nez kurs kuru vairaak noshava?

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...