Dark13 Posted August 31, 2007 Report Share Posted August 31, 2007 (edited) Tā kā es jau biju uztaisījis logu ar žalūzijām man gribējās uztaisīt vēl kaut ko un ta izdomāju ka varētu uztaisīt ledusskapi paraugu es ņēmu pēc sava ledusskapja Te bus paris bildes: Luk ka ledusskapis izskatas ciet Te vins ir vala Te var redzet ka ir kad izsavu gaismu Un var redzet apaksa atverto ladi Cerams ka kadam noderes Edited August 31, 2007 by Dark13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicalx Posted August 31, 2007 Report Share Posted August 31, 2007 norm. būtu ideāli, ja viņā varētu arī ielīst. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Phillip J. Fry Posted August 31, 2007 Report Share Posted August 31, 2007 (edited) eu thanks vari taisiit veselu mapi piem. de_kitchen_lv Edited August 31, 2007 by Phillip J. Fry Link to comment Share on other sites More sharing options...
NaGe Posted August 31, 2007 Report Share Posted August 31, 2007 Tev laikam patiik ar tiem siikuminiem chakareeties( tiesi tas, kas man besii) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark13 Posted August 31, 2007 Author Report Share Posted August 31, 2007 juu man patik sikumi un del tiem sikumiem nekad nevaru pabeigt karti XD jo tur reizem wad parak daudzi laigan salieku visur tas null texturas citreiz To many light on one object kaut ka ta bija tas errors un tad vnk izbesi XD un dzesu lauka vot ka ja sadi nebutu butu jau kadas 4 jaunas kartes XD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark13 Posted August 31, 2007 Author Report Share Posted August 31, 2007 es meginaju ar sito pasu lielumu bet nevareja ielist un tas nozime ka butu jataisa lielaks bet ta vins vairs neizskatitos pec ista ledusskapja vot ka taka nesanaks Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mev-Rael Posted September 6, 2007 Report Share Posted September 6, 2007 Japievieno pie ledusskapja durvim: Attributes: Light Flags (Zhlt 2.2+) > Opaque (Block Light) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now