C-RusH Posted August 30, 2007 Report Share Posted August 30, 2007 Nu taa, muviks ir par jau sen bijuso klanu afraidg, bet to vareetu nosaukt par afraid 3 memberu muuviku, jo tur ir viena momenta stoke, un visos parejos C_RusH un blody muviks diezgan aatrs, es pat teiktu paraak atrs, muvika garums 4.26 tads mini muviks sanacis http://flipsider.filer.lv/moviki/file-afra...ie_full.wmv.htm Movie by flipsider. Mans vertejums 8/10. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted August 30, 2007 Report Share Posted August 30, 2007 Skataams, klausaams... 7/8 no manis, ne ar ko iipashu neizceljas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vecteetinjsh Posted August 30, 2007 Report Share Posted August 30, 2007 Nu skatāms... 7/10. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted August 30, 2007 Report Share Posted August 30, 2007 Kvalitate okej..specefekti pa daudz,muzons ir okeej bet nu jaa ne ar ko ipashu neizceelaas no paarejiem.... 7/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
babaac Posted August 30, 2007 Report Share Posted August 30, 2007 Man nepatika. intro un outro vispār likās pretīgs. Fragi vienīgi bija labi, jo bija pret tiešām zināmiem un skillotiem klaniem. 5/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Phillip J. Fry Posted August 30, 2007 Report Share Posted August 30, 2007 7/10 faking daudz efektu Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankeris Posted August 30, 2007 Report Share Posted August 30, 2007 1 frags atkārtojas 3 reizes, effecti daudz un nevietā :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
quelyd Posted August 30, 2007 Report Share Posted August 30, 2007 Tīri ok,kvalitāti ar` bija laba.Muzon patikās,bet vienīgais nepatika,ka tā pēkšņi beidzās fragi 8/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
enlightener Posted August 31, 2007 Report Share Posted August 31, 2007 Fragi nice 8/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted August 31, 2007 Report Share Posted August 31, 2007 Nokopeju no doles: LOL ^____^ Tur 80 procentus bija C_RusH un parejo laiku parejie ^__^ Vel mani sasmidinaja tie smiekliigie burtini - taaa ka no kautkadas mazu bernu speles ^___^ Un vel man sasmidinaja kad de_inferno (c_rusha) -4 atkartoja 2 reizes ^___^ Karo4i filmina rolf - bet fragi bija nice , bet tik un taa ^_____^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now