Dj_Ali Posted August 30, 2007 Report Share Posted August 30, 2007 Hi visiem........ Man ir tads jautajums, kurs uz sava Pc grib turet kadu serveri (cs, mu, lineage) tas sazinas ar mani caur skype... Mans niks dj___ali, vairak neko nerakstisu, visu sarunasim privati........... ja viss sanaks, tad atlidziba bus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
akec Posted August 30, 2007 Report Share Posted August 30, 2007 (edited) Ļauj minēt - dabūs admina tiesibas? Un ja kāds, ko gribētu turēt, tad tas jau notiktu/notiek. Tākā šaubos, ka Tev šeit, kas sanāks. Edited August 30, 2007 by akec Link to comment Share on other sites More sharing options...
hEat Posted August 30, 2007 Report Share Posted August 30, 2007 no sakuma pasaki atlidzibu savadak pat netaisos tevi meklet ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Phillip J. Fry Posted August 30, 2007 Report Share Posted August 30, 2007 Ej pamekle citur vai taisi pats Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3rsy Posted August 31, 2007 Report Share Posted August 31, 2007 es nesaprotu kads prikols cilveekiem kautko taadu dariit? tad jau labak pats sev turi serveri un citu drazu un pats vari darit ko tu gribi nevis tureet kkadam svešiniekam serveri kursh taapat visu ierobežos un taisiis peec sava praata Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaifs Posted August 31, 2007 Report Share Posted August 31, 2007 nez nez nez nez Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaifs Posted August 31, 2007 Report Share Posted August 31, 2007 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now