clo? Posted August 30, 2007 Report Share Posted August 30, 2007 (edited) hihihi Šis ir mans otrais, šada tipa un ietilpīguma mūviks, veidots par sešiem spēlētājiem (būtu arī citi & vairāk, ja vien pārēji nebūtu tik slinki un rakstītu povus). Nu, pats esmu tīri apmierināts ar rezultātu, dabīgi, ka vienmēr var būt labāk Chekidout! Cik sver: 306mb Cik garš: ~6.min Kodeks: WMV? http://gign.lv/files/info/104 P.S. Liels paldies macho, par iespēju hostēt mūviku uz gign.lv! Edited August 30, 2007 by clo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Billabong Posted August 30, 2007 Report Share Posted August 30, 2007 (edited) labz movjs patikas ka 4 ar he dodu 9/10 Edited August 30, 2007 by Billabong Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted August 30, 2007 Report Share Posted August 30, 2007 Labs gabals. Saakumaa likaas jociigas kraasas, bet kad apradu, bija okej. Skaisti fragi, paziistamas sejas, laba muuzika, nav paarbaazts ar efektiem & sh!t, visaa visumaa 9/10, man patika. Link to comment Share on other sites More sharing options...
C-RusH Posted August 30, 2007 Report Share Posted August 30, 2007 Ir ok, tikai nepatika kad paraak gari fragi, pa to laiku vareja 2x sabazt citus momentus , beet kopuaa labs muviks 8/10. GL in future. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaza4ok Posted August 30, 2007 Report Share Posted August 30, 2007 Narmāli, patika. Vienīgais Fast Motion dažās vietās prasījās. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chiky Posted August 30, 2007 Report Share Posted August 30, 2007 Tu tiesham esi niikulis ar potencialu Man jau patikas smuki veidojis ESI taa tiri taa neko Respect Link to comment Share on other sites More sharing options...
destiny-child Posted August 30, 2007 Report Share Posted August 30, 2007 Patieрвm labs mыvijs, pievienoju savam sarakstam. Krвsas simpвtiskas, fragi labi , slowmotioni vietв , tikai fast motionus vajadzзja , bet nu tas tв. Par gaumi nestrоdвs, bet mыzika tieрвm piemзrota. Пффti patika in-game sounds. 10/10 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
dRoT. Posted August 30, 2007 Report Share Posted August 30, 2007 labi man patika dod 4 acis no 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
n00ke Posted August 30, 2007 Report Share Posted August 30, 2007 Pie mana fraga tiešām fastmotion derēja Bet kopumā patika! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AirediuM. Posted August 30, 2007 Report Share Posted August 30, 2007 Vari citur nohostēt ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
el_Moerto Posted August 30, 2007 Report Share Posted August 30, 2007 Nevaru pateikt, kādēļ, bet kautkā neīpaši patika, varbūt krāsu dēļ, bet visticamāk ka fragu oriģinalitātes dēļ (-4 ar he tas gan bija super). Bet nu slikti arī nebija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vecteetinjsh Posted August 30, 2007 Report Share Posted August 30, 2007 Tiešām labs! It sevišķi -4 ar HE. Link to comment Share on other sites More sharing options...
babaac Posted August 30, 2007 Report Share Posted August 30, 2007 Mūvijs tā tīri neko... Mūzika nepievilka. Fragi tādi parasti, bet nu samērā skatāmi un labi. Krāsām nebija ne vainas. intro patika - outro nē. 7/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted August 30, 2007 Report Share Posted August 30, 2007 Patika grafiks Fragi kaa jau fragi - neka jauna , vng he Bet hikki muuvijs bija labaaks 7/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now