bencik Posted August 29, 2007 Report Share Posted August 29, 2007 tataad shodien es netishaan sadedzinaju savu lielo miskasti, tjipa taada kura nav pavisam lielaa un taada kuru izstabaa var ielikt tjipa shitaada Negribu pirkt jaunu varbuut kadam ir majaas nevajadziiga vai arii kads zin kur shitada pa leto var nopirkt ,20 ls. Nu un shaada vinja izskatas tagad Link to comment Share on other sites More sharing options...
aceworth Posted August 29, 2007 Report Share Posted August 29, 2007 un kape dedzinaji ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted August 29, 2007 Author Report Share Posted August 29, 2007 un kape dedzinaji ? Ehh vakar papirtojos, un tjipa pelnus sametu, tur tieshaam bija pelni, jo speciaali ogles atlasiiju, nu un saka degt, kust utt..... Bet par to nav dziesma, man vajag aatri citu miskasti !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
aceworth Posted August 29, 2007 Report Share Posted August 29, 2007 vecaaki prasa ja ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
knds Posted August 29, 2007 Report Share Posted August 29, 2007 ne pa tēmu. Diezvai kāds te ar labu prātu atdos miskasti, bet ko var zināt Būs vien nakts vidū jāvazājas gar privātmājām p.s. aceworth Link to comment Share on other sites More sharing options...
el_Moerto Posted August 29, 2007 Report Share Posted August 29, 2007 Nu lol, NOPIZDJII PA NAKTI! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted August 29, 2007 Author Report Share Posted August 29, 2007 Blin man pat prataa nebija ienacis nopizdiit... Es labaak noperku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted August 29, 2007 Report Share Posted August 29, 2007 (edited) bencik, piedod, bet es nevaru paarstaat reekt skatoties uz to miskasti man vajag aatri citu miskasti !!! Gandriiz no kreesla apgaazos izlasot shito.. Vnk atlika izteeloties kaa tu skraidi panikaa un meklee jaunu musaru... P.S. Iesaku paskatiities kaut kaados depo, naglex veidiigajos veikalos, tur noteikti jaabuut.. p.s.s. dzheks nopirks jaunu musaru un shito ieliks iekshaa.. atbrauks musara dzheki un skatiisies.. Edited August 29, 2007 by Teddy Link to comment Share on other sites More sharing options...
acido Posted August 30, 2007 Report Share Posted August 30, 2007 Šoreiz labāk dabū kādu no tiem lielajiem metāla konteineriem, lai atkal nevarētu nokust. Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted August 30, 2007 Report Share Posted August 30, 2007 bļāviens.. tik rēcīgs topiks. Bet tiešām, ja tik liela tā vajadzība un mīzines no senčiem, tad jau varēji vnk nospert no kādas mājas pāri ielai. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted August 30, 2007 Report Share Posted August 30, 2007 Mahmeds kadreiz stradaja hoetika! Uzjauta vinam! Bet, ja atmina nevil, tad ap tadu ciparu ari grozijas to miskastu cena. uzzvani sitajiem - lienama - plastmasas iztradajumi. atradu, kad uzrakstiju konteineri 1188. http://yp.interinfo.lv/index.php?fSearch=1...73&reccnt=2 Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted August 30, 2007 Report Share Posted August 30, 2007 Kāds no tiem, kas ieteica miskasti nospert, dzīvo privātmājā ar šādu miskasti blakus? Varētu padalīties ar adresi, lai jūs turpmāk zinātu, kā tas ir - kādam ieteikt nozagt kaut ko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzii Posted August 30, 2007 Report Share Posted August 30, 2007 depo 100 pro4 jabut,ja tur ir ta4kas tad miskastem ar jabut ne nu bet ta tava miskaste Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted August 30, 2007 Author Report Share Posted August 30, 2007 Karoche probleema atrisinaata Dabushu pa leto, bet shito araa nemetiishu, atstaashu to blakus jaunajai miskastei, ka pieradijumu, tiem, kas gribees manaa miskastee mest benchikus Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3rsy Posted August 30, 2007 Report Share Posted August 30, 2007 ja benciks buutu urla tad jau tas buutu izdariits Link to comment Share on other sites More sharing options...
el_Moerto Posted August 30, 2007 Report Share Posted August 30, 2007 Kautvai nēsmu urla, būtu jau sen nopizģījis, pārkrāsojis un uzrakstījis savu vārdu . Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted August 30, 2007 Report Share Posted August 30, 2007 JYSK shiitaada pa paaris latiem iet...Ja nemaldos ap 15LS... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now