moby Posted August 28, 2007 Report Share Posted August 28, 2007 (edited) Tātad vakar vakarā (27.08.07) sapratu, ka tie 8 gb, kurus aizņem kadri priekš kādreiz lolotā [em] moooooooovija, būs daudz lietderīgāki priekš viena cita cs mūvija. Otra mūvija stadija ir nonākusi līdz 86(152 demkas kopā+nāk vislaik papildus jaunas) demku caurskatīšanai un izgriezšanai. Savu iespaidu deva arī hEata mūvijas par dsotiem. Nu lūk, tad arī uztasīju par [em] atmiņu mūviju. Taisīts (lasīt : montēts) tika pagājušajā naktī un šorīt. Mērķis salikt foršākos izgrieztos momentus piemiņai par foršiem laikiem ar foršiem paziņām. nav specefektu, jo bija slinkums. daudz paātrinājumu, lai varētu aplūkot pēc iespējas vairāk fragu vienas dziesmas laikā(otrai dziesmai nepietiktu pacietības). velkat un vērtējat. http://spuris.filer.lv/forsha_muzika/file-...t_times.rar.htm Edited August 28, 2007 by moby Link to comment Share on other sites More sharing options...
vintage Posted August 28, 2007 Report Share Posted August 28, 2007 Atvainojiet! Fails netika atrasts uz servera. Vispār šī te frāze: Thnks Fr Th Mmrs, man kaut ko atkādina, pateikšu priekšā ko:I will always remember teh Weed. Tā kā mums (WeeD) ar Jums (em) arī bija viens cw, par kuru abas puses bija sajūsmā, tad gribētos redzēt jūsu movie, maybe mēs arī esam tikuši. Visā visumā R15PAKT Jums, turaties. Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted August 28, 2007 Author Report Share Posted August 28, 2007 sorry, nomudījos. jauns links http://spuris.filer.lv/forsha_muzika/file-...t_times.rar.htm diemžēl weed nav iekšā, jo demkas netika grieztas, un tas bija manuprāt pat mūs pēdējais cw vispār. bet bija foršs! Link to comment Share on other sites More sharing options...
knds Posted August 28, 2007 Report Share Posted August 28, 2007 (edited) Mūvijs skatāms. Kā panākts tas "one to one studios" logo? Pievienojas manam mūviju foldžerim.(kurā nonāk tikai garadarbi, kurus var noskatīties velreiz )" Rezumē : 8/10 + one to one studios logo seksīgs + Fragi jauki + Milzīgs pluss, ka nebija specefektu... kā sacīt jāsaka "RISPAKT tev čalīt(^^_)" + ingame sound - sync-to-track jebšu vienkārši bildes saskaņošana ar treku piedod tādu kā dinamiku filmiņai, bet tavs izvēlētais soundtreks nav īpaši padevīgs uz tādām lietām. - Kvalitāte varēja būt labāka. Itkā jau ir skatāma, bet nav asuma. - Varēja nedaudz pakoriģēt krāsas(kontrastu/gaišumu/nokrāsu uc.) Edited August 28, 2007 by knds Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted August 28, 2007 Author Report Share Posted August 28, 2007 + Fragi jauki - sync-to-track jebšu vienkārši bildes saskaņošana ar treku piedod tādu kā dinamiku filmiņai, bet tavs izvēlētais soundtreks nav īpaši padevīgs uz tādām lietām. - Kvalitāte varēja būt labāka. Itkā jau ir skatāma, bet nav asuma. - Varēja nedaudz pakoriģēt krāsas(kontrastu/gaišumu/nokrāsu uc.) mūzika nebija paredzēta pieskaņošanai, vnk forša dziesma ar pareiziem vārdiem utt. kvalitāte - pirmkārt tas kas tur bija ir def cs, bez moviemaking uzlabojumiem, tāpēc sūdīgi. koriģēšanai bija vēl lielāks pacietības iztrukums. rezultātā ir tikai montāža un viss. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted August 28, 2007 Report Share Posted August 28, 2007 pretinieku skills, pareizāksakot tā trūkums gan biš krīt acīs Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted August 28, 2007 Report Share Posted August 28, 2007 (edited) Kāds var atPMot savu akkountu tajā lapā ? Es ļoti vēlētos redzēt mūviku, tik nu ČISTA nekādas gribēšanas reģistrēties nav-a. plx mens. edit : nu es nez, bet maybe es vnk esmu par stulbu, lai ieraudzītu, kur tur jāspiež, lai lādētu bez reģistrācijas !? edit2 : paldies, paldies. ar vienu būs gana. Edited August 28, 2007 by minOrity Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hugo Posted August 29, 2007 Report Share Posted August 29, 2007 (edited) waheeeeeeeeeeey shas noskatisos, bet alinsh(ne viens vien) no manis garantets aaaaik labais beigas pilnigi asarinja nobira, bet vinai nobirt trauceja rekshana par to xcgx 11lozhu momentu Edited August 29, 2007 by Hugo Link to comment Share on other sites More sharing options...
nitty Posted August 29, 2007 Report Share Posted August 29, 2007 -3 ar nazi + vinchas moments :D man arii gandriiz asara nobira vecie labie laiki Link to comment Share on other sites More sharing options...
AirediuM. Posted August 29, 2007 Report Share Posted August 29, 2007 5/10 botus jebkurš katrs var nošaut. Link to comment Share on other sites More sharing options...
destiny-child Posted August 29, 2007 Report Share Posted August 29, 2007 (edited) 7/10 . Patika . AirediuM. ņem savus vārdus atpakaļ - boti ir tad, kad tu uzspied New Game , un raksti bot_add . Dziesmas labas, piemērotas , bet viena tāda piezīmīte : parasti var redzēt , ka daudzos mūvijos ir pārbāzti effekti, bet šeit tie mazliet pietrūka Nu jā, var redzēt , ka spēlēts pret mega low (ne visiem) , bet nu ir ok. EDIT : Titros varēja ierēkt, ka nevis non-steam , bet no-steam Edited August 29, 2007 by destiny-child Link to comment Share on other sites More sharing options...
nitty Posted August 29, 2007 Report Share Posted August 29, 2007 nu tad jau es tevi nonstopaa noshautu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hugo Posted August 29, 2007 Report Share Posted August 29, 2007 protams, ka apmeram gadu no vietas spelejot pa 2-3 cw vakara, gadas gan lameri gan skilled klani preti. bet muvija es neteiktu, ka visi pretinieki bija vaji(ala, s2p, vplus, feji, madskillz toch tadi nav) Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted August 29, 2007 Author Report Share Posted August 29, 2007 tie kadri ir no pagājušā gada vasaras līdz pagājušā gada ziemai, jo pēc tam nekas netika griezts ārā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted August 29, 2007 Report Share Posted August 29, 2007 Tur kjipa man jaregjistrejas lai nokachaatu vai? Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted August 29, 2007 Report Share Posted August 29, 2007 (edited) EDIT* rofl'ed, toch ar 1. laikam naktii buushu kaut ko sapiipeejies. Par movie, 10/10, kaut vai tikai taapeec, ka miglainie eziishi jums, vismaz peec pirmaa iespaida, tieshaam bija forshs tiims. Patika, protams, -3 ar naziiti, dust2 @ a2 flash, usp pro un veel shaadi taadi momenti, katraa zinjaa jauks gabals. Edited August 30, 2007 by eziic Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaza4ok Posted August 30, 2007 Report Share Posted August 30, 2007 Patika, visumā normāls movie. Par tiem pretiniekiem tiešām tur daži tādi kadri... P.S. pa xogx 11 shots 0 dmg iespaidīgi Link to comment Share on other sites More sharing options...
dRoT. Posted August 30, 2007 Report Share Posted August 30, 2007 Man patika , bet kpc team izjuka ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted August 30, 2007 Author Report Share Posted August 30, 2007 team izjuka dēļ dotas. un man vienīgajam pietika prāta nesākt spēlēt to sūdu Link to comment Share on other sites More sharing options...
AirediuM. Posted August 30, 2007 Report Share Posted August 30, 2007 Ja tu to varētu tad varētu tāa priecāties sry par offtopic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hugo Posted August 30, 2007 Report Share Posted August 30, 2007 (edited) vispar ar vienu "r" p.s principa dota bija pie vainas, bet jau pirms mes vinu sakam spelet, klanu bija arvien grutak un grutak savakt. p.s2 dotai nav ne vainas, par gaumi nestridas p.s3 moby, kapec tu neatbildi telefonu? Edited August 30, 2007 by Hugo Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted August 30, 2007 Author Report Share Posted August 30, 2007 (edited) skaņa izslēgta.... un kredīta nav lai atzvanītu. P.S. noteivs nemaz nav neviena neatbildēta zvana! P.P.S nevarējam savākt kamēr bija autoskola btw. Edited August 30, 2007 by moby Link to comment Share on other sites More sharing options...
nitty Posted August 30, 2007 Report Share Posted August 30, 2007 sry par offtopic varam pameegjinaat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafiks Posted August 30, 2007 Report Share Posted August 30, 2007 mobij nav ko teikt malacis ! prieks par tevi , ka beidzot sanjemies! Klanu es patiesham izjaucu paradot war3, bet es butu ar mieru atkal atsakt ja ir veeleshanas! Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted August 30, 2007 Author Report Share Posted August 30, 2007 nēē man jau ir ar ko spēlēt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now