juris22 Posted September 1, 2007 Report Share Posted September 1, 2007 (edited) interneta aatrums noteikti nav pie vainas, jo man ir 2 24/7 abi ar 32 slotiem + trakeris staav + torrenti iesleegti un es veel varu yotube video apskatiities ar visu shito. no cpu un servera konfiguraacijas ir atkariigs kaads ir servera refresh rate, kas ir savstarpeeji saistiits ar speeleetaaju pingiem Edited September 1, 2007 by juris22 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamikaza2 Posted September 2, 2007 Report Share Posted September 2, 2007 (edited) Juri22 -- Reali nevajag lielities Mums ir vienalga... Fps serverim ir atkarigs no konfiga!... I-nets ari dod, bet ne to, lai fps palielinatos, vnk lai tas nelekatu ka traks!!! Cik saprotu The End of Story! Edited September 2, 2007 by kamikaza2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fragrancer Posted September 3, 2007 Report Share Posted September 3, 2007 (edited) 1. pingboost 3 2. sys_ticrate regulācija ( atkarīga no kerneļa) 3. sv settingu piereguleshana 4. protams normāls hardware & i-nets .... 5. Inet linijas optimizācija (pieejama tikai provider-serveriem reāli) Jūsu diskusija vnk aiziet stulbumā ... Par FPS, ja turās stabils FPS un salīdzinoši normāls, tad gaming apstākļi ir labi, savukārt, lai cik liels ir server FPS, un ja tas lēkā - rodās packet loss līdzīgs efekts - zūd spēles kvalitāte ..... mans skatījums uz FPS kamikaza2, uzskati šito par end of the story ... Edited September 3, 2007 by niker444 Link to comment Share on other sites More sharing options...
^V^ Posted September 4, 2007 Report Share Posted September 4, 2007 (edited) Esmu gan pats ņēmis nost prioritātes tiki kādiem processiem, bet manīt viņas gan var ar komandu 'nice' nice -n -20 ./hlds_i686..... vajadzētu būt lielākajai iespējamai prioritātei. 'man nice' ja kas . Tikai liekas ka tev būs jamodificē tas 'hlds_run' skripts nevis, 'nice -n -20 hlds_run..' neko nedos. Edited September 4, 2007 by ^V^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fragrancer Posted September 9, 2007 Report Share Posted September 9, 2007 nice -n -20 ./hlds_i686..... vajadzētu būt lielākajai iespējamai prioritātei. 'man nice' ja kas . Tikai liekas ka tev būs jamodificē tas 'hlds_run' skripts nevis, 'nice -n -20 hlds_run..' neko nedos. Dotu gan .... bez modificēšanas - tas ir tas pats, kas laiž piemēram zem screen -A -m -d Link to comment Share on other sites More sharing options...
nothing. Posted September 9, 2007 Report Share Posted September 9, 2007 labaku i-netu vajaga p.s cik tev sudigs i-nets ja uz 20/20 lago? man uz 30/30 ar arzemniekiem, kuriem ping 200 nelago ;D raxtot konsolee bot_add nenoziimee ka pievienojas jauns speeleetaajs! lol Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now