Guest emah Posted June 22, 2004 Report Share Posted June 22, 2004 taa pastulbi no sye puses... gaaja map dd2.. viss bija normaali liidz sye mani ne par ko no'slay'oja! no rounda bija pagajushas apmeram 10 - 20 sekundes ! es speeleeju pie Terroristiem - [GIGN] sye pie CT tad peekshnji sekoja slay ! es prasiiju : sye par ko bija slay's ( shitaa arii prasiiju, nelamaajos ) vinjsh man atbildeeja: zb talpitsja s fleshami ! nu bet kaadaa sakaraa slay's? es visu laiku biju T bet sye visu laiku bija CT! taakaa ja es vinjam (enemy) uzmetu flashu mani var slay'ot? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bijach Posted June 22, 2004 Report Share Posted June 22, 2004 Ja veelies kautko panaakt sniedz pie informaacijas klaat arii preciizu laiku un datumu.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest emah Posted June 22, 2004 Report Share Posted June 22, 2004 pulkstens bija 10:00 - 10:20 kad bija slay's ! datums: 22/06/2004 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stumbrs Posted June 22, 2004 Report Share Posted June 22, 2004 (edited) nu shoreiz gan vareetu pienjemt ka sajauca visi ir tikai cilveeki vai arii attieciigi savai komandai uzmeti un akac luuk ar say paliidziibu to lika zinaamu Edited June 22, 2004 by stumbrs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted June 22, 2004 Report Share Posted June 22, 2004 nu shoreiz gan vareetu pienjemt ka sajauca visi ir tikai cilveeki nu bet vienalga...vismaz atvainoties vareja! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest apmeeram cole Posted June 22, 2004 Report Share Posted June 22, 2004 Man pasham reiz gadijaas viena kljuudaina burta deelj noslayot "nevainiigo"... bet es atvainojos vinjam =} un visi visu saprata pareizi. Bet... kam negadaas... dazhiem gadaas... mushu, minetu taisot, uzpuust par ziloni... P.S. Pilsonji, nu neesiet tik siikumaini, tas bija tikai slay, nu max. 3 minuutes garlaiciibas, bet kick buutu 5 minuutes, bans varbuut uz veselu dienu diizkomforta sajuuta, vai ljaunaak -depresija, maniakaalaa shizofreenija, vai veel trakaak, veelme sasist monitoru ar peles paklaajinju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krish Posted June 22, 2004 Report Share Posted June 22, 2004 nabagu noslayoja... mosh iesudzi sye tiesaa par moralo kaitejumu? ble aizmirsti un dzivo talaak.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reno Posted June 22, 2004 Report Share Posted June 22, 2004 driiz jau saaks paraadiities suudziibas ka paaraak daudz kaac kaadu noshauj... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ownage Posted June 28, 2004 Report Share Posted June 28, 2004 zb talpitsja s fleshami ! c ya Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts