amnezija Posted August 27, 2007 Report Share Posted August 27, 2007 (edited) Sveiki! Man ir kāds jautājums zinātājiem. Drošvien, ka tas nav iespējams, bet intereses pēc gribēju zināt! Vai uz operētāj sistēmas Windows ir iespējams kādā veidā izgatavot priekš Linux CS 1.6 serveri? Šāds jautājums radās tapēc, ka man ir hostētāji, kuriem izdevīgāk ir turēt uz Linux nevis Windows, bet man pašam PC ir Windows operētāj sistēma tāpēc ir grūtības izgatavot priekš Linux. EDIT: Negribēju taisīt jaunu topiku tapē pajautāšu šeit vai PHP 5 ir ļoti būtisks AppServ 2.4.7 saistībā ar Psychostats v3.0. un amxbans un visspārīgi vai tas, ko ļoti būtiski mainīs? Edited August 27, 2007 by amnezija Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamikaza2 Posted August 27, 2007 Report Share Posted August 27, 2007 Tas nav iespejams... Dazhadi engines! Win izmanto dll !!! Bet linux .iso vai koko tadu Link to comment Share on other sites More sharing options...
amnezija Posted August 27, 2007 Author Report Share Posted August 27, 2007 Sūdīgi, bet nu labi, ka tagad zinu konkrētu atbildi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
10BaseT Posted August 27, 2007 Report Share Posted August 27, 2007 Uztaisīt var un iedot tos failus tiem hostētājiem bet uz windows palaist gan nevarēsi jo lai palaistu linux iekš windows jaizmanto piem. VMware. Link to comment Share on other sites More sharing options...
amnezija Posted August 27, 2007 Author Report Share Posted August 27, 2007 Ideāli man jau ar uz Windows nevajag palaist man vajag tik izgatavot serveri! Liels tev paldies, bet ceru, ka nekļūdījies, jo iepriekšējais teica, ka nevar, bet es mēģināšu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted August 27, 2007 Report Share Posted August 27, 2007 (edited) Kas Tev neļauj attālināti darboties ? Pieslēdzies pie servera caur ssh un instalē, dzēs, kačā, testē, dari, ko gribi. Edited August 27, 2007 by n0r3k Link to comment Share on other sites More sharing options...
amnezija Posted August 27, 2007 Author Report Share Posted August 27, 2007 Pieslēdzies pie servera caur ssh un instalē, dzēs, kačā, testē, dari, ko gribi. Ļauj man jau tur ir virtuālais serveris! Bet es gribu izgatavot CS serveri pirms slēdzu līgumu nevis pēc līguma slēgšanas gatvot. Gribas visu paveikt līdz pirmajam septembrim! Jo pēc tam būs lielāks čakars nevarēšu braukt jebkurā mīlļā brīdī uz Rīgu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted August 27, 2007 Report Share Posted August 27, 2007 Nu tad sagatavo visu uz windows kastes. Pēc tam Tev tikai ar hldsupdatetool vajadzēs novilkt cs`u, izmainīt liblist.gam un pluginus. tas arī viss. config faili jau abiem os ir vienādi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
drinkits Posted August 28, 2007 Report Share Posted August 28, 2007 Reku mosh shitas der... Spied man virsū!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
noobiks Posted August 28, 2007 Report Share Posted August 28, 2007 kurs te saka ka nevar? a? a? a? a? Tak ir CYGWIN un VMware... Uz shiem tak var lietot mierigi linuxu, iznemot uz CYGWIN kadu xserveri Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now