ChiganS Posted August 23, 2007 Report Share Posted August 23, 2007 Vai var panākt to lai piemēram DE_MAPĒS būtu FREEZTIME piemēram 4 un FF = on un FY_MAPĒS būtu FREEZTIME 0 un FF = off ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted August 23, 2007 Report Share Posted August 23, 2007 es tevi iepriecinasu un apbedinasu, ja var, domaju ka arii ir kads plugins kurs to mak, bet vairak liekas ka tas ir kada faila noradits.. vari ari taisit katram karsu tipam cfg un tad vienigi butu manuali jaexekjuto tie un ne nezinu ka uztaisit lai ir forsi, neesmu meklejis kaut ari gribejis.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ntw Posted August 23, 2007 Report Share Posted August 23, 2007 Man liekas ka pastaigājot pa Amxmodx forumu varētu atrast tādu plaginu. Man pat liekas ka es esmu kaut kur redzējis kaut ko līzīgu. Pamēģini uzrakstīt sērčā "de_ freezetime" vai ko tamlīdzīgu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankeris Posted August 23, 2007 Report Share Posted August 23, 2007 Šis? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChiganS Posted August 23, 2007 Author Report Share Posted August 23, 2007 Šis? yep..tnx.... tagad tix būs jāiemācas viņu uzčakarēt =\ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChiganS Posted August 23, 2007 Author Report Share Posted August 23, 2007 nevar kāds biki palīdzēt viņu nokonfiguēt...es nesaprotu īsti kas kurā failā jāraksta =\ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now