ELipse Posted August 22, 2007 Report Share Posted August 22, 2007 Tāk! 1) Es nu manu prāt neviens nav atrais nukedam latviesu valodu googlee.... 2) Ja kāds "īr" lai iedo linku uz savu webu man ts ir jaredz 3)Visi kas raksta google is yur friend lai atrod pasi tad es vinjam 5citi samaksasu ,JO GOOGLE NAV NUKEDAM LATVIESU VALODA JEB latvan.lang... PS:Ja kads man iedos nukedam latviesu valodas failu nu latvian.lang es izdarisu JEBKOlai vinjs man to iedo:) ps:Tiem kam nav ko rakstit neraxta tizlas piezimes.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted August 22, 2007 Report Share Posted August 22, 2007 iesākumam tu pats varētu rakstīt pareizā latviešu valodā Group: Members Posts: 86 Joined: 4-February 07 From: Larvija Member No.: 9,889 OMFG!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JuiCe Posted August 22, 2007 Report Share Posted August 22, 2007 1) Es nu manu prāt neviens nav atrais nukedam latviesu valodu googlee.... 2) Ja kāds "īr" lai iedo linku uz savu webu man ts ir jaredz 3)Visi kas raksta google is yur friend lai atrod pasi tad es vinjam 5citi samaksasu ,JO GOOGLE NAV NUKEDAM LATVIESU VALODA JEB latvan.lang... PS:Ja kads man iedos nukedam latviesu valodas failu nu latvian.lang es izdarisu JEBKOlai vinjs man to iedo:) ps:Tiem kam nav ko rakstit neraxta tizlas piezimes.. Vai patiešām ir tik grūti pašam to iztūlkot? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ELipse Posted August 22, 2007 Author Report Share Posted August 22, 2007 Jā es esu muļķis ;( Nevar kāds palīdzēt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
baarbijvecis Posted August 23, 2007 Report Share Posted August 23, 2007 (edited) apsoli? p.s. nekas ar cilvēka pazemošanu nav saistīts... Edited August 23, 2007 by baarbijvecis Link to comment Share on other sites More sharing options...
ELipse Posted September 1, 2007 Author Report Share Posted September 1, 2007 nu saki kas Link to comment Share on other sites More sharing options...
baarbijvecis Posted September 8, 2007 Report Share Posted September 8, 2007 ***nemāku atrast "add reply" pogu un un tapēc taisu bezjēdzīgu quote iepriekšējam postam*** uzrakstīsi manā vietā eseju/referātu/domrakstu par latviešu valodas pareizrakstību uz max 2 A4 lapām? Link to comment Share on other sites More sharing options...
WMP Posted September 9, 2007 Report Share Posted September 9, 2007 ***nemāku atrast "add reply" pogu un un tapēc taisu bezjēdzīgu quote iepriekšējam postam*** muhaha pareizrakstibu vinam? palasi ka vins raxta un ka vincister! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts