DeSaa Posted August 21, 2007 Report Share Posted August 21, 2007 ko man darit lai nebutu ar ranku tadi gluki vainu ta kad visiem ranka rada kad piemram es esmu 97 of 97 un ta rada visiem vai ari gluks kad es esmu 8 of 97 bet uzrasktot /top15 8 nesmu es bet cits ko dairt lia satasitu ranku un raditu pareizi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
icecube Posted August 21, 2007 Report Share Posted August 21, 2007 amxx.cfg pie rank mode noraadi by nick, laikam numur 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeSaa Posted August 21, 2007 Author Report Share Posted August 21, 2007 ok izmeginashu tnx es jau tik daudz topikus es uztasijis jo tasiu severi Link to comment Share on other sites More sharing options...
BLooDKnight Posted August 21, 2007 Report Share Posted August 21, 2007 es jau tik daudz topikus es uztasijis jo tasiu severi emm nomaini tur bus kautkadi rank options un nenem uz id panem uz nick lai sagalba jo daudziem ir STEAM_ID_LAN tadel ieej amxx.cfg un sataisi Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeSaa Posted August 21, 2007 Author Report Share Posted August 21, 2007 Tnx Ieprieksh // Rank mode // 0 - by nick // 1 - by authid // 2 - by ip csstats_rank 1 Tagad // Rank mode // 0 - by nick // 1 - by authid // 2 - by ip csstats_rank 0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now