Jump to content
GIGN Forum

Iq

Teddy
 Share

Recommended Posts

Pirmais man taa arii negribeeja paraadiit rezultaatu , bet otrajaa 157 naughty.gif

Man pirmajaa 117 unsure.gif

Strange... Man ar otrajaa bija 157 blink.gif

LOOOL , es tajaa otrajaa IQ testaa 3`reiz spiedu To pogu , atsuutiija 3 veestules , kauraa kjipa mans "iq" Lielums , katraa veestulee savaadaaks IQ wacko.gifzaban.gif

Edited by ***limp***

gribeetos teikt ka shie abi piedaavaatie IQ testi nedaudz smird zaban.gif , jo no viena es atbildi nedabuuju a otraa teica, ka man ir 157; taapat kaa pusei citu - vot tapec man shkjiet ka vinji necenshas iipashi pa velti kaadam kautko pateikt - viss reaalais shits ir pa naudu dry.gif . luuk taapeec es ieteiktu www.iqtest.dk - ljoti labs taadaa zinjaa ka vienkaarshs, nav vajadziigas nekaadas valodas, un rezultaatu tev pasaka nopietni un tu redzi cik labs tas ir. vieniigais (tiesham vieniigais truukums) tam ir, ka tas ir uz laiku - 40 min. nu, man par to bija nospljauties, jo, ja tu esi kaut nedaudz gudrs, tev tas tests liksies ljoti interesants un taas 40 min tieshaam paies nemanot happy.gif . btw pats esmu to testu paarbaudiijis pildot veelreiz ar nepareizaam atbildeem un neesmu atklaajis nekaadas nepareiziibas, taa ka go ahead un izpildat to thumbsup.gif. man tur bija laikam 138 vai kautkas taads.

Edited by EDD

MAn tajaa treshajaa 122 dry.gif

EDD , tad jau tev mensa levels 4.gif

Uun , man tas prasiija 20 min... Pie tam veel ik pa laikam chaotojot...

Edited by ***limp***

a tad mosh nebija man tik augsts, neesu nekaads wunderkinds naughty.gif ... bet vismaz 130 bija, tik daudz gan atceros... nu, bet man tur gan pagaaja visas 40 minuutes, pie tam beigaas veel vajadzeeja saraut un kaadu 1 jautajumu uz halvu mineet, jo es arii chatoju un seerfoju saakumaa, domaadams ka jautajumi bus elementaari thumbsup.gif . strange, ka tu tik aatri - noteikti buusi paarsteidzies wink.gif

st^ - nesaksim atkal bezjeedziigu striidu, okej? smile.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...